Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 856
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Първо се слага ботокса по принцип. Двете неща не се комбинират добре и е много по - вероятно да се получи някаква реакция или оток при едновременно поставяне. Аз го знам, но и в клиниката го казаха, преди да отворя дума.

# 451
И аз правих венус вива на следоперативен белег и не видях ефект.

# 452
На мен са ми слагали ботокс ,филър и скинбустър наведнъж и никога не в ставало дума, че
не може
На мои приятвлки също
За различни клиники говоря
Единствено посинях повече ако това е страничния ефект, където бяха поставени заедно.
Там, където бе само ботокс, имах тук-таме точици от боцванията

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 16:13 от ДХ3

# 453
  • София
На мен са ми слагали ботокс ,филър и скинбустър наведнъж и никога не в ставало дума, че
не може
На мои приятвлки също
За различни клиники говоря
Единствено посинях повече ако това е страничния ефект, където бяха поставени заедно.
Там, където бе само ботокс имах тук-таме точици от боцванията

Два пъти съм слагала при едно посещение в дерматологичен кабинет филър и ботокс, при последното ми посещение направих устни, назо и ботокс, всичко мина без посиняване, подуване и т. н.
Момичета, моля ви, обяснете ми (може и на л.с за да не спамим темата), кскво точно представляват скинбустерите, нещо не мога да разбера.

# 454
Продукт между мезотерапия и филър

# 455
При това положение - който и продут да избереш - задължително искай тест за алергия - поне 3 дни преди манипулацията. Реакцията може да е и към лидокаина, ако ти е прилаган преди манипулацията. Опитай да си спомниш какво точно сте слагали/правили.

Помня, че лидокаинът беше в самия филър и не поставяхме допълнително. Следващите пъти с другите филъри, винаги имах предварително лидокаин преди манипулацията. Никакви реакции.

С удоволствие ще искам тест, но как ще стане? Трябва да отворят закупената от мен ампула и да инжектират мин. количество ли ?
Никога не ми е предлаган тест за алергия, нито в България, нито тук.

Аз също съм се замислила за скинбустер.
Правила съм само веднъж иглена мезотерапия, но ефекта при мен беше нулев. На Филорга беше мезото и наистина отдавна преди някъде 4-5 г.
Затова се замислям дали ХК плюс мезо няма да е по-ефективно. Тук се промотират на рестилейн скинбустер и Profhilo много. Това последното е пак на база хиалурон, но не съм се зачела по-сериозно.

Има ли го в БГ?

# 456
Има го, няколко страници назад някой беше сложил една ампула, май се слага още след време.Чакаме отзиви на дамата.

# 457
Има го, няколко страници назад някой беше сложил една ампула, май се слага още след време.Чакаме отзиви на дамата.

Четох Smiley. Аз я прочетох цялата тема. Но е само тя с отзив и вероятно е нов продукт на пазара. Не беше ли възхитена още от първото поставяне по спомени?

Аз ще си запиша консултация в тази клиника и ще дам отзиви после какво и що.

ДХ3 , ти имаш скинбустер поставян, нали? Но при теб е по-скоро комбинация от него, филър и ботокс, имаш ли наблюдения само от скинбустър ефекта?

Между другото, видях снимката ти, поздравления, наистина 10 г по-малко ти давам от раз Hands Clap

# 458
Благодаря!🌹
Имам скинбустър Рестилейн под ичите и съм доволна
В назолабиланите Сейфа рич и пак мн.добре се държи
Много момичета са слагали на цяло лице като поддръжка (мезотерапия) и са доволни.
При мен е за запълване на обеми и освежаване на кожата , където трябва да се работи деликатно.

# 459
  • Варна
ДХЗ, а точно Restylane Vital light ли е твоят под очите?

# 460
ДХЗ, а точно Restylane Vital light ли е твоят под очите?
Да, този.Март го слагах.

# 461
Venus viva съм правила на следоперативни белези. Честно казано не мисля,че имаше какъвто и да е ефект. Аз също имам комбинация от петна и белези от пъпки. На мен като лечение ми предлагаха вид лазер,който отпадна,защото имам филъри в лицето, и химически пилинги. За сега не съм правила нищо,защото не мога да жертвам няколко дни възстановяване в къщи.
Много ви благодаря, Вива не сте използвала за петната така ли?
Ще се радвам ако някой има успех, дори и с др процедури.
Аз съм правила Вива за петна, както и Pico sure, избелващи мезотерапии и хиляди кремове. Без ефект.
Писах пролетта, че правих IPL и бях много доволна. С една процедура петната изчезнаха...трябваше обаче да се направят няколко, а времето вече не позволяваше. С времето пак избиха, но не толкова тъмни.
Преди 2 седмици направих пак, обели се и кожата е бебешка, няма петна. Този път мисля да направя 2-3 процедури и после един дълбок пилинг. Ще се надявам да не избиват пак..
Правя ги в клиниката на Каляшева при д-р Тодоров.

# 462
  • София
В темата прочетох добри отзиви за д-р Трендафилова и си записах час за поставяне на синбустер, дано да видя след поставянето му положителен резултат.

# 463
Milla, каква цена е IPL там ?

# 464
Миналата зима правих пилинг на д-р Шрамек и 1 процедура IPL - за свиване на порите и изглаждане. Сега вече освен пори, имам и малко пигментация . Не мисля повече да експериментирам.

Общи условия

Активация на акаунт