Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 826
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Milla, помня, че като го прави лазера имаше оток, моля те припомни ми колко време след процедурата не е удачно показване пред хора 😄 и беленето леко ли е

# 466
Milla, IPl на Lumecca Inmode ли е ?

И аз го обмислям есента (зимата ?

# 467
  • София
В Дерма акт са пуснали отново промоции .

# 468
Да, но не мога да видя всичките. Само някакви пакети са май, жалко. Има един който е добър-филър + ботокс, който не ми трябва:(

# 469
  • София
Къде ги виждате, не мога да ги намеря в сайта аз нещо 🤔

# 470
  • София
Къде ги виждате, не мога да ги намеря в сайта аз нещо 🤔
В инстаграма на Д-р Трендафилова .

# 471
В Дерма акт са пуснали отново промоции .
И в инстаграма й не ги виждам. Може ли линк ?

# 472
  • София
Виж сторитата ѝ.

# 473
Здравейте момичета, утре имам час за др. Трендафилова (Дерма акт) в 13:00ч за огромно съжаление няма да мога да отида ако някой желае да отиде на моето място нека ми пише, пък аз отново ще си чакам 3 седмици за следващ час.

# 474
В събота съм за конци при Ива Стпилова. Да стискате палци! Дано ми се получи както си представям..

# 475
Здравейте момичета, утре имам час за др. Трендафилова (Дерма акт) в 13:00ч за огромно съжаление няма да мога да отида ако някой желае да отиде на моето място нека ми пише, пък аз отново ще си чакам 3 седмици за следващ час.
Кажете и в клиниката, 100% ще намерят кой да иде предвид на наплива Simple Smile

# 476
Milla, каква цена е IPL там ?
250 за цяло лице.
Първият път имах отоци сега пия Сераза ден преди процедурата и няколко след това. След седмица ставам за пред хора.

# 477
В събота съм за конци при Ива Стпилова. Да стискате палци! Дано ми се получи както си представям..

Интересно, тя като цяло отказва за работи с конци, това е новост за мен. Какви конци ще слага, заради увисване на овала ли?

# 478
# 479

Общи условия

Активация на акаунт