Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 806
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Извинявам се първо за неестетичния close-up кадър.
Не знам как да я сложа в скрит текст, ще я изтрия после.
Това е ботокс при Трендафилова, след 11 дни. Катерочично нулев ефект. Челото е на 50%, с ретуш ще мине номерът.
Помислете пак преди да се зарибите с поредния промопакет.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 19:19 от Doro

# 481
Доро, обади се в клиниката или на ретуша кажи за проблема обезателно

# 482
Имам час др.седмица, ще говорим очи в очи. Бръчки в бръчки 😀 подскажете как се прави скрития текст

# 483
[spoiler ]  текст  [/spoiler] без интервала

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 15:35 от Фръц!

# 484
  • Sofia
Ох, имаше ли една докторка, естетичен дерматолог, с арабско или турско звучащо име? Много бавно ми работи акълът днес...

# 485
Ох, имаше ли една докторка, естетичен дерматолог, с арабско или турско звучащо име? Много бавно ми работи акълът днес...
Джалдети?

# 486
Да не е Сомидент?

Иначе и на мен ботоксът в Дермаакт не ми държи. Плащам си редовна цена, така че не е заради промоциите. Подозирам, че може да е от самия доставчик, защото като слагах при Денкова, после 8 месеца бях бетон.

Аз днес така се набодох.
Бях си взела два филъра по 1 мл от промото и нали скулите и устните ми бяха за освежаване. Правих скули, назо, устни, ботокс в чело и ботокс в пачи крак.Close Cold Sweat
Боля ме много този път и много кървях. Тя каза, че и други пациенти са били така днес.
Подух се и доста, особено устните и то още там.
Ще видим ботоксът сега как ще е, но ако се разорбира пак много бързо, май ще пробвам в друга клиника само за ботокс.
Иначе устните и скулите са супер, както винаги. Но ние само ги пооформихме, защото мина почти година от последното поставяне (на 10 месеца са).

# 487
  • Sofia
Благодаря ти за включването, ДХ3, но не е Джалдети. Simple Smile Възможно е да се бъркам и, всъщност, не името на лекарката, а на самата клиника да е било с ориенталско звучене. Спомням си, че май я препоръчваха за контур на устни (т.нар. "руска техника"). На някого това говори ли му нещо или аз съм сънувала? Grinning
Май не беше в София, а в малък град.

Ааа, KPP, точно това е мястото. Много ти благодаря. Сега ще погледна дали правилно съм запомнила за устните. Wink

# 488
KPP, препоръчвам и ти да се оплачеш за ботокса.

# 489
  • в 1001-та нощ
Благодаря ти за включването, ДХ3, но не е Джалдети. Simple Smile Възможно е да се бъркам и, всъщност, не името на лекарката, а на самата клиника да е било с ориенталско звучене. Спомням си, че май я препоръчваха за контур на устни (т.нар. "руска техника"). На някого това говори ли му нещо или аз съм сънувала? Grinning
Май не беше в София, а в малък град.

Ааа, KPP, точно това е мястото. Много ти благодаря. Сега ще погледна дали правилно съм запомнила за устните. Wink
Инна Бабаян

# 490
И моят ботокс от Дерма акт, правен в края на юли вече е мираж. Започна да отпуска още миналия месец и сега вече съм си  в изходна позиция.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 22:03 от renji

# 491
  • София
Извинявам се първо за неестетичния close-up кадър.
Не знам как да я сложа в скрит текст, ще я изтрия после.
Това е ботокс при Трендафилова, след 11 дни. Катерочично нулев ефект. Челото е на 50%, с ретуш ще мине номерът.
Помислете пак преди да се зарибите с поредния промопакет.
Аз също бях при Трендафилова за ботокс на цяло лице ,платих редовна цена,без промоции.
След седмица ,много леко са ми блокирани мимиките на челото, пачия крак сякаш не е хванал, а там ми е основния проблем.
След 1 седмица съм на ретуш.
Трендафилова ми каза,че ми слага по малко ботокс, тъй като не ме познава, но определено не съм доволна засега. Ще видим след ретуша.

# 492
На Сомидент са и ужасни устните...

Аз съм казвала за ботокса и ми казват, че явно не задържам и при тях било така, но нещо май е системно.
Не ми се вярва да разреждат...знам ли.
Всичко друго ми държи - филъри, бустери.

Според мен слагат малко количество. Помня, че Георгиевски ми сложи или 25 единици или дали не бяха 50 (гневна и чело)

# 493
Звънете в клиниката и кажетв.
Ако има проблем те как да разберат. Може да е в конкретна партида продукт , трябва да се знае отлъде идва проблемът.

# 494
  • в голямото село
Правих ботокс края на август цяло лице в Дерма акт. Изрично попитах колко единици ми поставиха- 40, каза че по принцип слагат по 50. Правих ретуш на 20 септември. Ами мога за кажа, че мимиките ми се възвръщат, особено в гневната. А очаквах поне 3- 4 месеца за изкара. Определено съм леко разочарована.
Препоръчайте ми моля ви други процедури подходящи за 40+ и без дълъг период на възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт