Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 799
  • 741
  •   2
Отговори
# 495
  • Пловдив
В събота съм за конци при Ива Стпилова. Да стискате палци! Дано ми се получи както си представям..
Моля за отзиви след това. Харесвам работата на Ива Стоилова, но за конци не знаех, че слага. Работи приоритетно с филъри, и е много добра в това. Тя ли Ви ги предложи?

# 496
В събота съм за конци при Ива Стпилова. Да стискате палци! Дано ми се получи както си представям..
Моля за отзиви след това. Харесвам работата на Ива Стоилова, но за конци не знаех, че слага. Работи приоритетно с филъри, и е много добра в това. Тя ли Ви ги предложи?
Нв, аз настоявах. Отидох за зъбчати в лице, а сложихме спираловидни около очи. Според нея около очите ми бил най-големия проблем и ще ми обере торбички и хлътнало, както и частично повдигане на лице. Определено има разлика, леко повдигане, очаква се ефекта да се разгърне. Засега имам неравности от поставянето. Обсъждахме работа в темпорална област, там пт години ми е проблем, но пусти страх..ще видим по-нататък. Евентуално в последствие спираловидни конци в шия.
Сложихме и Жувидерм смайл, 0.65, даже и оток вече нямам.
Като цяло работи добре, внимателна е, ще видя ефекта от конците и по-нататък сигурно ще се върна пак при нея.

# 497
Malika, болеше ли те? В долната част на лицето какъв брой ти сложи? Имаш ли отоци и синини? Сега усещаш ли нещо? Какви грижи ти каза др Стоилова да полагаш след конците? Всякаква информация ще ни е полезна🌺🌺🌺

# 498
Искам да сложа ботокс на гневни, но един-два пъти в темата споделяха, че след ботокса там, мимиката компенсира и се набръчка зоната около очите. Моля ви, кажете ми има ли такова нещо при вас.
Не искам да слагам и около  очите.
Много съм страхлива, нищо не съм правила досега, а там бих пипнала.

# 499
То при всеки е различно с мимиката.Аз сложих на зоните в горна част на лицето и започнах да бръчкам носа 😄

# 500
Същото щях да пиша, не може да се предвиди къде ще се появи блокираната мимика в дадена зона.
Аз като слагах първия път, исках минимумът единици за гневна и чело, за около очи не ми беше хрумвало даже... Е, отидох, сложиха  ми стабилно количество (~50 ед.), вкл. околоочна. Ми не съжалих изобщо, даже в тази зона най-много ми хареса.

# 501
Искам да сложа ботокс на гневни, но един-два пъти в темата споделяха, че след ботокса там, мимиката компенсира и се набръчка зоната около очите. Моля ви, кажете ми има ли такова нещо при вас.
Не искам да слагам и около  очите.
Много съм страхлива, нищо не съм правила досега, а там бих пипнала.
И аз се страхувах дълго време, но сложих преди месец в чело и гневна. Не беше достатъчно за гневната, която не се изглади напълно. Но и все още, макар и с усилия я правя. Не съм бетонирана и не компенсирам с друго бръчкане. Изчакаме да видим дали ще има още малко релаксиране, все пак 10 години съм мачкала там и ще запълним с филър. Като цяло разликата е голяма, но все още се виждат чертите на гневната.

# 502
Благодаря ви Flowers Hibiscus, аз искам само на гневни. Те не са и фини линии, леки чертички са. Не искам да се задълбочат обаче никак.
Тоест, ако се сложи по-малко ботокс и не ме блокират много излишно, няма да започна другаде на бръчкам? Те и нямат нужда от много.
А и не правя силни мимики така или иначе.

# 503
  • София
Не съм бръчкала на друго място след поставяне на ботокс в чело и глабела.
В пачи крак не съм слагала, според докторката все още нямам нужда.

Търся отзиви за мезотерапия на скалп с цел намаляване на зловещ косопад. Някой подлагал ли се е на такова нещо и какъв ефект е имало?

# 504
При зловещ косопад, ама зловещ, след като изпробвах всичко в аптеката без ефект, ми помогна шампоан Ревита+ампулите против косопад на Керастаз+витамини Приорин.

# 505
  • в 1001-та нощ
Зловещият косопад, ако не е поради някакви сериозни причини - преминава (зловещата фаза) за около 3 месеца. След което започва бавно възстановяване, и до още няколко месеца - започват да се виждат малки растящи косъмчета, стърчащи, като антенки.

Каквото и да се прави, няма да се спре от раз, защото процесът е започнал няколко месеца - преди да е видим кооспада, и каквото е погинало - трябва да доопада. Това, което сега пада - вече е погинало - преди месец два - въпрос на време е да падне.

Мезотерапия - ще спомогне за създаване на по-благоприятни условия за новите растежи, но погиналите косми няма как да възкръснат, те вече са погинали и ще допадат.

Ако не става въпрос за  естествена подмяна на косата - да, понякга е по-драстична, причините може да са хормонални, стрес, след анестезия ...

Новите растежи могат да се подкрепят с добавки за коса, лосиони, които се впръскват на чист скалп след баня или инжекционни процедури локално.

Жизненият цикъл на косъма има 3 фази, с различна продължителност. При първата той расте. Когато погине - настъпва втората фаза, излиза от луковицата и се задържа в скалпа до себумната жлеза, но не пада. Тази фаза продълбава 2-4 месеца. При третата фаза - пада и ние отчитаме - косопад. Т.е. когато имаме косопад, голяма част от космите, които падат са погинали преди месец и нищо не може да се направи. Просто трябва да паднат. Ако косопадът не е в резултат на физиологични смущения или някакво болестно състояние, то просто е нужно търпение, а предприетите мерки основно стимулират новата коса. .

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 11:39 от a.l.e.n.a

# 506
  • в голямото село
Благодаря ви Flowers Hibiscus, аз искам само на гневни. Те не са и фини линии, леки чертички са. Не искам да се задълбочат обаче никак.
Тоест, ако се сложи по-малко ботокс и не ме блокират много излишно, няма да започна другаде на бръчкам? Те и нямат нужда от много.
А и не правя силни мимики така или иначе.
Аз също исках ботокс само на гневна бръчка, но според лекарката тя ще се изглади, ще се засилят мимики на другите мускули и финните линии, които сега не ме дразнят ще започнат да ми се набиват в очите. Така поставихме на цялото лице, като аз изрично не исках да изглежда неестествено. Не знам дали заради това мое желание гневната не се изглади напълно и вече ботокса ме отпуска, както споделих.
Аз попитах за филър в гневната и Чилингирова директно ми отказа, там филър не се слагало,  евентуално скин бустер.

# 507
Аз слагам ботокс само в гневна, и нямам засилена мимика никъде другаде. От две години съм в играта ☺️

# 508
  • в голямото село
То със сигурност е и до състояние на кожата отрази ми се добре навсякъде, жалко само, че ще бъде за кратко.

# 509
Честно казано, при мен има и страх от поставяне на ботокс около очите.
Моят дразнител е гневната бръчка, пачият крак го приемам и ми е ок, бръчки от усмивки 😊
Но заради глабелата бях придобила едно вечно недоволно, зло 😂 изражение, което ме побъркваше.

Сега като знам решението, почвам да мисля за следващия дразнител - марионетните бръчки и увисване тип булдог. Мимиката ми е такава, че нямам назолабиални никакви. Но пък като ми увисне контура, пак няма да е прекрасно. Вече е започнал даже леко...
Ще го мисля.
Тук не се говори много, но клоня към олдскуул лифтинг с разрези зад ушите.
Това няма да е скоро де, вероятно към 40те и като увисне очевидно.
А то ще, защото при всички роднини по всички линии е така.

Общи условия

Активация на акаунт