Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 785
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
MorningSun, ти сериозно ли - хирургичен лифтинг на 40+ ...
Майка  ми прави такъв, но на 55+.

# 511
+1 На 40 е чного рано

# 512
гневна с ботокс, гневна без ботокс Леле, толкова зле съм била преди месец. Ужас.

# 513
Дано да сте прави и на 40 да не съм булдог Simple Smile
Надявам се да го мисля лифтингът по-сериозно към 49+.
Тъкмо докато го измисля и се навия, ще мина 50 Simple Smile

Иначе, като цяло съм фен на процедурите, които са по-инвазивни, но дават резултат.
В листите на много дерма-студиа виждам много "излишни" процедури, които по-скоро са за занимавка/внимание към себе си/ала-бала. Което не е лошо и не е за подценяване, чисто психологически Simple Smile
Но не е за мен.

# 514
Вместо оперативен лифтинг пробвай мезоконци.
Имах сериозна птоза, направих преди 5 месеца и резултата е чудесен.

# 515
MorningSun, на колко години си? Smiley

На 40 не сме бабички все още, хихи. Чудна възраст си е.

# 516
Хич даже.

# 517
  • София
Момичета, някоя да си е правила profhilo ?

# 518
  • в 1001-та нощ
Малко по назад се коментираше.

# 519
  • Sofia

А какво е решението за хора, които хем не желаят да слагат филъри, ботокс и конци, хем искат кардинална промяна във формата на лицето си и стегнатостта на контура? Аз лично не виждам друг вариант, освен facelift, бишектомия, jaw reduction или друга сложна хирургична интервенция... Thinking

# 520
  • София
Честно казано, при мен има и страх от поставяне на ботокс около очите.
Моят дразнител е гневната бръчка, пачият крак го приемам и ми е ок, бръчки от усмивки 😊
Но заради глабелата бях придобила едно вечно недоволно, зло 😂 изражение, което ме побъркваше.

Сега като знам решението, почвам да мисля за следващия дразнител - марионетните бръчки и увисване тип булдог. Мимиката ми е такава, че нямам назолабиални никакви. Но пък като ми увисне контура, пак няма да е прекрасно. Вече е започнал даже леко...
Ще го мисля.
Тук не се говори много, но клоня към олдскуул лифтинг с разрези зад ушите.
Това няма да е скоро де, вероятно към 40те и като увисне очевидно.
А то ще, защото при всички роднини по всички линии е така.

Не съм чувала за олдскуул лифтинг и не намерих нищо в нета. Кой д-р го прилага, имаш ли идея?

Мерси, Аленка, ще върна назад....

# 521
  • в 1001-та нощ

А какво е решението за хора, които хем не желаят да слагат филъри, ботокс и конци, хем искат кардинална промяна във формата на лицето си и стегнатостта на контура? Аз лично не виждам друг вариант, освен facelift, бишектомия, jaw reduction или друга сложна хирургична интервенция... Thinking
Първо внимателно да се запознаят с оперативната намеса - какво представлява и т.н. детайли. След това - издърпването на тъканите не означава 100% подмладяване и свеж вид, защото кожата ще си е пак повехнала, но придърпана. За да се вкара сочност, свежест, да има лустро  - пак ще опрат до нежеланите филъри, мезо и т.н. Като да сменят дамаската на дивана, а отдолу да е пак стария пълнеж.

# 522
  • Sofia
Мерси, Аленка! Но аз, като цяло, питах за друго – нужда от интервенции при млади хора, при които генетично кожата е по-тежка и отпусната или пък не си харесват контура. Там филъри не са нужни, защото самата кожа е в отлично състояние; дори бих казала, че са непрепоръчителни, тъй като се търси "изфинване" овала на лицето, а голямото количество филъри е възможно да го "натоварят" още повече.
Освен това, сама за себе си знам, че инжекции и ботокс не искам никога (много са причините, не е скорошно решение). Единствено за устните се замислям, но и това начинание отива все напред във времето.

Не съм чувала за олдскуул лифтинг и не намерих нищо в нета. Кой д-р го прилага, имаш ли идея?
Потребителката визираше класическия лифтинг на лице. Simple Smile

# 523
Радиочестотен лифтинг преди години реши при мен това.

# 524
Кой апарат и къде сте правили радиочестотния лифтинг?
Преди колко години е било?
Благодаря

Радиочестотен лифтинг преди години реши при мен това.

Общи условия

Активация на акаунт