Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 586
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • гр.София
Здравейте, момичета!
Аз пък преди 3 дни си сложих StYlage L 1ml в устните,при Снежана Манджукова.И всеедно нищо не съм слагала...а определено исках ефекта,който се е получил при теб.Нито имам контур,нито обем...
_Dessi_ сегашните ти устни както са направени на мен много повече ми харесват от предишните ,които си показала при д-р Манолова Hands Clap
bubu_Jane писах преди ,че бях си сложила Stylage M -1мл и ефект никакъв не видях,освен първата седмица Laughing
Благодаря ти, но на живо не е така! Усминката ми е променена дори... много непрофесионална работа....
Прилагам отново снимки при първото ми поставяне при д-р Мирчевска, второто про д-р Трендафилова и третото д-р Манолова:
при д-р Манолова
и при Бабаян..., като ще се снимам и след време, за да се види...
[/quote]
На мен тези които ти ги е правила Бабаян ми харесват най-много.Но всеки си има някакво виждане... Аз харесвам да са колкото се може по големи,за жалост при мен няма такъв ефект Cry

# 661
Трябвало е да си останеш при д-р Манолова .

# 662
Ще се разгради част от ХК, не е драма. А и сме с маски Wink

# 663
  • Sofia
Добре, де, на мен устните, правени от прехвалената Трендафилова, много ми приличат на тези, сътворени от въпросната Бабаян. Не са толкова лоши, но според мен, има разливане над контура на устните, което не е добре. И аз много искам контур, ама не мога да се реша, точно защото се страхувам, че няма да стане, както искам.

# 664
  • в 1001-та нощ
Тези снимки - веднага след поставянето ли са правени? Защото след това ситуацията се променя в рамките на месец. Реалната оценка може да се направи на по-късен етап.

Сега усмивкта е променена, заради отока. Когато слагах Теосиал - първия месец не можех да си прехапя устните - цялата зона беше твърда. С Жуведерм можех да го направя вднага и устните са много пластични - непосредствено след инжектирането.

Усмивката може да остане променена, но не следва да е както е сега.

# 665
  • София
Тези снимки - веднага след поставянето ли са правени? Защото след това ситуацията се променя в рамките на месец. Реалната оценка може да се направи на по-късен етап.

Сега усмивкта е променена, заради отока. Когато слагах Теосиал - първия месец не можех да си прехапя устните - цялата зона беше твърда. С Жуведерм можех да го направя вднага и устните са много пластични - непосредствено след инжектирането.

Усмивката може да остане променена, но не следва да е както е сега.
Аленка, снимките са направени няколко дни след инжектирането. Да, променят се, но сега нямат нищо общо... отвратителен контур и разливане.... изобщо не е инжектиран правилно!
Тук съм съм месец след инжектиране при д-р Манолова няма ръбове и разливане...
Не е хубяво това обикаляне, но ...
Някой има ли отзиви за д-р Веселина Михайлова?

# 666
Деси, устните ти са супер на последната снимка, и изобщо си красавица! 😘

# 667
  • София
Ооо много мило, благодаря!
Деси, устните ти са супер на последната снимка, и изобщо си красавица! 😘
Имам питане, ако сложа малко само в краищата и в долната още дали ще се оправят нещата?  Да запълнят малко отдолу и да не седи така вирната в горната част?
Нещо такова:

# 668
Деси, изчакай малко време да мине, едно 10-14 дни и после го мисли

# 669
Деси, не искам да коментирам устните ти, само ще кажа, че на мен последните два пъти уж ми правиха контур, станаха като твоите обаче без обема. Само контура стоеше един разлят и изпъкнал и сега няколко месеца след второто поставяне още стои така. Изобщо не ми допада тази техника, надявам се да изчезне, не е видимо за другите, но аз си го виждам и много ме дразни. Дано твоите спаднат бързо и този ръб да изчезне.

Имам въпрос относно носа ти, ако позволиш. Много е красив, направо идеален според мен, та питането ми е дали си е твоят или имаш ринопластика. Ако си с рино, къде е правен?

# 670
  • Варна
Деси, аз наистина мисля, че е добре да изчакаш 2 седмици преди да предприемеш каквото и да е. После ако все още не можеш да се възориемеш се консултирай, но в такива случаи предприемат хиалуронидаза, защото каквото и да добавиш, то контура над горната устна няма да се смъкне според мен.
Babri, щом не искаш контур, изобщо не трябва да ти правят, защото в повечето случаи става и изглежда точно така. Не знам кой прави хубав контур в БГ. Аз при А. Манолова казах изрично, че не искам. Отличен резултат. Изобщо при Манолова не съм чувала за недоволни, наскоро писа една потребителка тук, че не е доволна, ако ѝ е удобно да се включи пак да каже пак към днешна дата как са нещата.

# 671
Аз съм потребителката недоволна от д-р Манолова .Получих разлят филър отгоре и стои като ръбче ли ,мустак  -не знам как да го опиша ,но не е хубаво изобщо .Минаха вече 15 дни

# 672
  • в 1001-та нощ
Аз понеже съм виждала резултата при elpi - мога да потвърдя, че действително е така.

# 673
  • София
Аз ходя повече за контур,отколкото за обем. Супер доволна съм от др Чилингирова Simple Smile

# 674
  • Варна
elpi, може ли снимка? А ти искаше ли контур? Много неприятно. Коментира ли с д-р Манолова?

Общи условия

Активация на акаунт