На море в Турция - тема 69

• 92 013
  • 821
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Лонисерата е много озеленен, както и Ефталия Вилидж, а при Ефталия Марин – по-малко зеленина. Лонисерата – по-нов(от 2017), Вилиджа е от 2006, Марин- 2014г. Навсякъде е чисто, както е казала Baume, всеки ден балкавички в Лонисерата, турско кафе, айрян. Ефталиите имат страхотен амфитеатър, с добра програма, докато Лонисера – няма такъв, към сцената няма добра видимост и анимацията беше скучна. Плажът на Ефталиите е много по-голям, широк, с много повече шезлонги, и на мен ми харесва че там е с тента, а не с чадъри, които постоянно трябва да местя , за да съм на сянка. Плажът е подобрен, машина вадеше миналата година пясък от морето и са засипани камъните. Бяхме се подготвили с акваобувки след като бяхме 2018г там, но се оказа че за лято 2019 не ни трябваха. Потвърждавам за хапещите рибки в Лонисера, като пряко потърпевша! Като цена тази година ни беше по-скъпо, защото детето вече го броиха за трети възрастен. Но при равни други условия , така или иначе Лонисерата е с около 300-400 лв.по-скъпа от Вилидж, около 100-200 лв. повече от Марин и горе-долу на една цена с Океан. На баровете до плажа на Лонисера има алкохол, а на територията на Ефталия Айлънд – не. Вероятно защото се ползва от всички Ефталии.

# 106
Здравейте, в Palm wings ephesus дават ли се хавлии за плаж тази година?
Дават със сигурност хавлии за плажа!

# 107
Мерси Tihomira, явно анимацията не им е приоритет, след като други неща построиха, но тази смотана сцена със столчетата си е останала. До сладкарницата седи ли още фреш барът, където сам си изстискваш портокали, когато искаш през целия ден?

Ако мога да ти препоръчам следващия хотел, погледни Камелия К Клуб (за Фулия и Селин няма особен смисъл, ако са много по-скъпи), има всичко изброено до тук, много красива и зелена клубна част, амфитеатър, няколко (стари) пързалки, по-добра и разнообразна храна, повече забавления и партита (градинско, площадно, пяна), огромен плаж (един от най-големите и хубавите) с избор между тенти и големи чадъри за четири шезлонга (пред Селин)...

Ето ви една стара снимка от ресторанта на К Клуб, който e като от приказките...

# 108
  • Sofia
След двуомене и четене на отзиви от старите теми запазих Sueno Delux Belek .Надявам се да
останем доволни.

# 109
  • Пловдив
След двуомене и четене на отзиви от старите теми запазих Sueno Delux Belek .Надявам се да
останем доволни.
Била съм в Sueno Сиде. Очарована съм от плаж, анимация, храна, чистота, обслужване...от всичко. Роднини имам в Турция,  които казват, че в Sueno Deluxe в Белек, всичко е 100 кратно по-хубаво. Така, че благородно Ви завиждам за избора и Ви желая страхотна почивка! 🍀🥰

# 110
  • У дома !
Здравейте! В автобуса на връщане от Кушадасъ се заговорихме с едно семейство. Споделиха, че идват от Дидим и са очаровани от хотела, който са били. Бил съвсем нов и всичко било страхотно.
Казва се  Maxeria blue. Може да го разгледате, а пък ако някой е бил там нека да даде мнение също.
Мислех догодина да го пробваме, но мъжът ми иска да пропуснем докато не отмине корона вируса, защото не ни допадна да се редим на дълги опашки за храна в ресторанта и то с маски и персонала да ни сипва храната.

# 111
  • Sofia
Имах кошмарно лято и след положителна развръзка решиш да се поглезя.Благодарение на споделеното от Роже се свързах с една турска агенция,която предлага хотела на 50% и успях да резервирам.

# 112
Имах кошмарно лято и след положителна развръзка решиш да се поглезя.Благодарение на споделеното от Роже се свързах с една турска агенция,която предлага хотела на 50% и успях да резервирам.
Но кои е хотела ?!?!

# 113
  • София
Но кои е хотела ?!?!
.... и агенцията

# 114
  • Sofia
Писах малко по-нагоре за хотела Sueno Deluxe Belek,а агенцията Jollytur.com

# 115
Аз пък вече се оглеждам за нова година!
Гледам Titanik Deluxe Belek,Кауa Palazzo Belek и Mardan Palace. Не сме ходили досега в Анталия за нова година. На кой ли зимната концепция ще е най-добра? Още ги няма в сайтовете им.

# 116
Писах малко по-нагоре за хотела Sueno Deluxe Belek,а агенцията Jollytur.com

От месеци гледам Jollytur и цените на Суено Белек. Напарво си са 6-ца от лотарията, но тези цени са за турски граждани по принцип.  ХАЛИМ съдейства за резервации през този сайт, ако някой не успее сам.   Ако нямах основателна причина да НЕ пътувам, като  коронавируса не е тази причина, сигурно щях 2 пъти да посетя хотела, лятото и късна есен. Още повече, че с падане на турската лира, излиза все по изгодно.
Скрито се надявам тези цени, да се запазят и другата година, но едва ли...

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 10:38 от Viliianka

# 117
А нашата прочивка пропадна...
След като почти цяла година правихме планове, проучвахме това, което ни интересува и (естествено) следяхме цялата короноистерия, се оказа че за наше огромно съжаление хотелът, който си бяхме избрали за тазгодишната ни почивка (Клуб Атлантис в Сеферихисар) ще затвори по-рано (от 18 септември) и така резервацията ни отпада. От агенцията ни предложиха без допълнително заплащане да ни прехвърлят в Батихан, но се отказахме от тази възможност и ни бе издаден ваучер за платените от нас пари, валиден до 31.12.2021 г. Та сега вече започваме с плановете за догодина... Надявам се да няма много сюрпризирани като нас в последния момент, защото желанието ни бе огромно (все пак 3 години не бяхме ходили на турското море) и канселирането го приехме с голямо разочарование. Нищо пък - живи и здрави, дано догодина имаме повече късмет.

# 118
  • Sofia, Bulgaria
Гледам Titanik Deluxe Belek,Кауa Palazzo Belek и Mardan Palace. Не сме ходили досега в Анталия за нова година. На кой ли зимната концепция ще е най-добра? Още ги няма в сайтовете им.

Бих заложил на Titanik Deluxe Belek има може би най-добрия басейн за през зимата Simple Smile

# 119

С уговорката, че не прекарвам нова година в Турция и вероятно не съм точния човек, ако търсиш впечатляващ хотел това е Мардан Палас, който за лятна почивка не бих препоръчал, защото не му харесвам плажа, но за зимата това няма значение. Другите два не са нищо особено от тази гледна точка, вече концепциите ще си ги сравняваш и решаваш според това, което ти е важно на теб.

Общи условия

Активация на акаунт