На море в Турция - тема 69

• 92 036
  • 821
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
След двуомене и четене на отзиви от старите теми запазих Sueno Delux Belek .Надявам се да
останем доволни.
Кога сте там?
Ние 4.10-13.10

# 121
  • У дома !
След двуомене и четене на отзиви от старите теми запазих Sueno Delux Belek .Надявам се да
останем доволни.
Кога сте там?
Ние 4.10-13.10

Интересно ми е колко пари ще ви излезе и с какъв транспорт ще пътувате?

# 122
  • София
Мерси Tihomira, явно анимацията не им е приоритет, след като други неща построиха, но тази смотана сцена със столчетата си е останала. До сладкарницата седи ли още фреш барът, където сам си изстискваш портокали, когато искаш през целия ден?

Ако мога да ти препоръчам следващия хотел, погледни Камелия К Клуб (за Фулия и Селин няма особен смисъл, ако са много по-скъпи), има всичко изброено до тук, много красива и зелена клубна част, амфитеатър, няколко (стари) пързалки, по-добра и разнообразна храна, повече забавления и партита (градинско, площадно, пяна), огромен плаж (един от най-големите и хубавите) с избор между тенти и големи чадъри за четири шезлонга (пред Селин)...

Ето ви една стара снимка от ресторанта на К Клуб, който e като от приказките...

Скрит текст:

Изглежда много красиво, ще си го запазя за другата година ако всичко с пътуванията се върне към нормалното Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 21:00 от Не се сърди, човече

# 123
  • Sofia
4-11.10.
7нощувки 3800лв апартамент с басейн на терасата за 3 ма души
Пътуване със собствен транспорт

# 124
За тези пари по добре в Тайланд някъде ...

# 125
  • Sofia
Разбира се!Въпрос на избор!Не е време за Тайланд .Тази година март месец бях там и едвам се прибрах предвид COVIT 19.Не бих пътувала 10часа с маска в само и само да стигна по-долеч да си изхарча парите Simple Smile

# 126

Тази цена, предполагам  е заради стаята, която не е стая а апартамент с басейн при терасата. Все пак кефа цена няма Grinning
Обикновена стая, която пак е от рода на 40кв с всички екстри в нея, без басейн в първата седмица на октомври за 2възрастни +2 деца  за 7 нощувки излиза около 1600-1650лв! За такъв тип класен хотел, това си е направо без пари Simple Smile

P.S. И да се допълня, сега проверих в Емералд, цената за този хотел при същата конфигурация, тоест стандартна стая 2+2 и същите дати на заминаване със собствен транспорт е 3500лв.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 10:05 от Viliianka

# 127
  • Sofia
Наистина кеф цена няма/ в рамките на възможностите/.Хотела ме привлече точно с тази глезотия за собствен басейн и цената в немски/английски сайтове е между 3500 и 5000е.В Бг сайт не видях да я предлагат.

# 128
Наистина кеф цена няма/ в рамките на възможностите/.Хотела ме привлече точно с тази глезотия за собствен басейн и цената в немски/английски сайтове е между 3500 и 5000е.В Бг сайт не видях да я предлагат.

Напълно те разбирам и подкрепям в това, че който има възможности, трябва да се възползва от всички екстри. Та нали за това е почивка.  Може би в един по късен етап от живота си, бих се жертвала и аз, за по специална стая, но за момента с две малки деца, които търсят нон-стоп забавления само на вън, не е икономически оправдано. За сметка на това, хотела предлага много интересни атракции за деца от всякаква възраст.

# 129
  • Пловдив
Има ли ограничения за брой пътуващи в автомобил, ако не са от 1 семейство?

# 130
То може и да не е забранено, но аз не бих тръгнала с още 4-ма в колата 20 часа, па било то и да са ми роднини.

# 131
Здравейте, ние ще почиваме в Лонисера, 2ма възрастни с 2 деца, със самолет сме. Някой, който е почивал тази година да сподели инфорация как е?Simple Smile

# 132
Здравейте, ние ще почиваме в Лонисера, 2ма възрастни с 2 деца, със самолет сме. Някой, който е почивал тази година да сподели инфорация как е?Simple Smile
Няколко поста преди вашия имаше споделени впечатления.

# 133
4-11.10.
7нощувки 3800лв апартамент с басейн на терасата за 3 ма души
Пътуване със собствен транспорт
Може ли някакви снимки на този апартамент?Благодаря

# 134
  • Пловдив
То може и да не е забранено, но аз не бих тръгнала с още 4-ма в колата 20 часа, па било то и да са ми роднини.
Никъде не съм писала колко ще трае пътуването 🤔 Ако знаете, пишете отговор. Другото е чесане на клавиатурата.
За протокола - пътуваме около 2 часа. Но не си падам по нарушаване на правилата.

Общи условия

Активация на акаунт