На море в Турция - тема 69

• 93 498
  • 821
  •   1
Отговори
# 450
Много благодаря за изчерпателни отговор 😊
Ние сме с коли, т.е проблема с придвижването отпада.
Аз затова харесвам Бодрум
Човек може да се разходи из града, особено ако и хотела не е много отдалечен
Не съм ходила в самата Анталия, не знам има ли нещо интересно за посещение.
Ще го помисля още малко хотела.
Сърдечно благодаря

# 451
И ние много се чудихме какво да правим и в крайна сметка резервирахме за Eftalia Ocean за началото на септември. Миналата година бяхме в Eftalia Marin така, че знаем какво да очакваме. Хотелите са средна хубост, но за 1500лв. собствен транспорт за 2+2 човека и при положение, че децата се вълнуват изцяло от водните парзалки мисля, че ни устройва. Всички други хотели, който бяхме харесали в началото на месеца за около 1700-1800лв. рязко им изчезнаха местата и им скочиха цените над 2500лв.
За момента условията са 100лв. капаро и остатъка до 21 дни преди заминаване, това и ни накара да резервираме пък какво ще стане с предстоящата според мен още по шантава година ще разберем тепърва.

# 452
  • София
Ние вече резервирахме - за Камелия К Клуб от 05.06.21. Искахме за м.май , но казаха че нямат места вече. За 2възр+1 дете - 1860 лв . Остава само да сме здрави и да идем Simple Smile

# 453
  • Стара Загора
И ние сме с резервация за догодина. От 27.08.2021г Вон Резорт Голдън Бийч, Сиде - 3 възрастни , цена 2650 лв. Сега съм платила капаро 90 лв, с автобус на Емералд.

# 454
  • София
Здравейте!
До сега никога не сме ходили на море в Турция. Искаме следващото лято да отидем в Сиде. Тъй като сме с ученик си мисля за периода 02.09 - 11.09.2021 г. Харесали сме хотел Вон Резорт Голдън Бийч. Резервация още не съм правила. Искам да знам какви са горе-долу температурите на въздуха по това време. Много ли е горещо? Видях, че климатиците в този хотел са индивидуални. Има ли някакво значение за охлаждането дали климатикът е индивидуален или централен? Притеснява ме най-вече дали през нощта е много топло.  Може ли да се спи без климатик? Досега никога не съм ползвала климатик нощно време понеже все ми духа. 
Благодаря предварително за отговорите на всички, които ми отговорят.

# 455
  • Варна
през деня ще е идеално за плаж и плуване и може да спите вечер без климатици.

# 456
  • София
Здравейте!
До сега никога не сме ходили на море в Турция. Искаме следващото лято да отидем в Сиде. Тъй като сме с ученик си мисля за периода 02.09 - 11.09.2021 г. Харесали сме хотел Вон Резорт Голдън Бийч. Резервация още не съм правила. Искам да знам какви са горе-долу температурите на въздуха по това време. Много ли е горещо? Видях, че климатиците в този хотел са индивидуални. Има ли някакво значение за охлаждането дали климатикът е индивидуален или централен? Притеснява ме най-вече дали през нощта е много топло.  Може ли да се спи без климатик? Досега никога не съм ползвала климатик нощно време понеже все ми духа. 

Отидете по в края на месеца, едно заради времето, друго заради по-тънките цени. Притесняваш се за ученика....предполагам знаеш какво ни е образованието, догодина ще е офлайн, тая година беше онлайн. Бъди сигурна, че за 1 седмица абсолютно нищо няма да загуби, ама абсолютно нищо. Нито пък ще научи нещо тая седмица, ако ходи. Еле пък точно първите дни дето още даскалите не са отворили очички от летната летаргия. Няколко години го играя тоя филм, дори дъщерята една година постваше снимки от Турция и класната и ги харесваше. Детето ще ми е благодарно.

# 457
Иди си на море от 30 септември - 12 дни , изкефете се , дали една седмица или един месец детето няма да ходи на училище ..разлика никаква.

# 458
Здравейте!
В същия този период сме били тази и миналата година в Сиде ( Джакаранда и Оз Сиде Премиум), и в двата спахме задължително на климатик, а не сме фенове на климатиците, просто не издържахме да спим на тази жега, и в добавка в Оз Сиде Премиум имаше новооткрита джамия миналата година и ако искахме да не ни буди около 5 сутринта, трябваше да спим на затворена тераса и пак не ти мърда да пускаш климатик.

# 459
В началото на септември си е мръсна жега + висока влажност и вътре в помещенията без климатик си е немислимо. Тази година на моменти през деня стигаше 35 -38 градуса, а сутрин е 28 градуса. Така, че само може да си направите сметката.

# 460
  • Пловдив
В Голдън бийч са къщички и затова са индивидуални климатиците. Ние бяхме тази година от 11 септември и беше доста горещо. През деня оставяхме климатиците да охладят добре и преди лягане ги спирахме. Ако имате възможност, искайте първи етаж - там не е толкова топло.

# 461
  • София
Благодаря на всички за отговорите. А как е между 20-ти и 30-ти юни. Пак ли е толкова топло?

# 462
Привет и от мен. Аз също започвам да мисля за лятото. Обмисляме да пътуваме до Анталия или околностите. Колебаем се края на Юни или от  19.09  Септември. Ще е собствен транспорт. Та въпроса е с времето и приемам препоръка за хотел.Кой период е по подходящ. Гледах хотели, но много не се ориентирах или тези който ме грабват са майко мила. Все пак и не искам да ми излезе 5000 🥰. Ако някой може да ме насочи към приемлива цена.

# 463
  • ВАРНА
Благодаря на всички за отговорите. А как е между 20-ти и 30-ти юни. Пак ли е толкова топло?

Бъзикаш ли се?   
      Края на юни е между 40 и 43 градуса в Анталия.

# 464
Здравейте!
Колебаем се да резервиране за м. Май между Titanic Golf Belek, Titanic Deluxe Bodrum и  Voyage Bodrum
Без деца сме, приоритет ни е хубав all inclussive, стаи и обслужване.
Някой със скорошни отзиви или съвет?

Благодаря предварително ❤

Общи условия

Активация на акаунт