На море в Турция - тема 69

• 93 474
  • 821
  •   1
Отговори
# 510
Много е рано за всичко -- държавите са в лок-даун. Тотално затваряне . Даже и да се маймунизират/имунизират/ някакъв % от хората , още нищо не значи. Миналата година някак излъгахме вируса и направихме една почивка . За тази година чакаме да видиме какво ще стане ..поне до април.

# 511
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Цяла седмица - никакво раздвижване. Ще почиваме ли в Турция тази година?

# 512
аз мисля да ,ще ползваме условията от миналата година за Кушадъс-х.Амара

# 513
Ами ние имаме резервация и се надявам да почиваме. Ама още 8 месеца има само да мечтаем.

# 514
  • София
И ние вече сме готови с резервациите. Хотелите и самолетните билети са купени.
Надяваме се до средата на юни, когато трябва да пътуваме към Турция всичко да е наред.
Двете седмици в Анталия сме ги разпределили в два хотела.
Един в Кемер и един в Белек, като по средата между двата хотела ще останем за два дни в град Анталия, за да  разгледаме на спокойствие града, че иначе все не остава време за него, бързайки към курортите Simple Smile

# 515
И ние имаме резервация, даже 2 😊, похвалих се вече 😊

# 516
  • Sofia, Bulgaria
Аз лично имам 4 започвайки от пролетната ваканция, всичките са със собствен транспорт да видим какво ще се осъществи, миналата година за съжаление отмених 4/4....

# 517
  • Варна
Ние още изчакваме, прекалено много неща все още не са ясни. Не е ясно как ще се пътува, но това се предполага че ще се изясни до Юли.  По-голям проблем е училището, след като днес удължиха имитацията на учене до края на Януари, то вероятността да удължат учебната година с месец нарастна доста. Иначе като гледам цените тези дни поспаднаха, говоря за хотели които посещаваме, определено не са АИ и т.н., а обикновени хотелчета по малки селца и градчета. Цените даже са по-ниски от тези на които сме били преди 2-3г., което е нормално като се вижда как заминава втори пореден сезон. Така че и ние чакаме, пък може и следващия месец да пусна 2-3 резервации с безплатно анулиране ако се наложи.

# 518
  • Пловдив
Аз за сега изчаквам за Турция.Парите от ваучера смятам да ги ползвам за България.

# 519
  • Някъде в Европа...
Аз също ще чакам. Ваучер нямам, нищо не ме притиска да резервирам...
Чакам си парите още от Караджъ турс...

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 21:06 от AIR

# 520
И аз чакам. След като ми изгоря капарото не мисля 1 ст. да давам повече. Ще го мисля на момента.

# 521
  • София
Аз пък съм страхлив....днес плащам, утре тръгвам. Никога вече ранни, може 200-300 кинта повече да дам, но на ранни не. Аз съм с по-мизерни хотелчета и няма да съм чак толкова ощетен ако платя в последния момент.

# 522
Привет!
Аз направих резервация, за да оползотворя ваучера. Много набързо избрах хотел - Гранада Лакшъри Белек като единствения критерий бяха водните пързалки. Не ми е хич на сърце, ама децата много го харесаха. Планираме почивката за септември с надеждата положението да е по-спокойно вече.

# 523
  • Варна
Мaрги, тази година както се говори за късно свършване на училището и ранно почване (чуха се идеи за корекция на учебната година да започва от 1.Септември като по белия свят, дали ще стане никой не знае), всичкото планиране си е рисково, особено ако имате деца. Единственото което знам със сигурност е това което се случва към момента с училищата, т.е. дистанционното неучене което имат децата ни. Седят пред лаптопите, трудно се разбира какво им говорят, накъсва се и не се чува, като пита някое дете после докато се разберат, че да отговорят... Голямо шоу с минимален до нулев резултат. Както и да е, с деца и Септември може да стане проблем заради училището.
Ние ще резервираме предварително, такива цени не съм виждала, просто са минимални. Разбира се с опцията да се откажем до седмица преди почивката, има много такива варианти.

# 524
Аз отхвърлих категорично любимия ми месец за почивка в Турция, който е юни, точно защото не се знае до кога ще са заети учениците. Обаче ако се реши да почнат по-рано през септември, ще трябва да я променям. Условията за анулации на Тез тур ми се видяха доста приемливи, така че вероятно ще се намери изход. Обаче като цяло предпочитам да почиваме, а не да анулираме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт