На море в Турция - тема 69

• 93 352
  • 821
  •   1
Отговори
# 570
  • София
mitko_dvd, не е истина това, което са ви казали за конкретният аутлет Novada Outlet - Söke. Преобладаващо магазините са на световните спортни марки, макар, че има магазини и на други стоки и марки. Мисля, че коментара на viki_1974 е много точен. А, зареждането на европейските пазари се осъществява по съвсем друг начин. Всяка една от спортните марки ползва услугите на различни фабрики в Турция, които работят на "ишлеме".
peterky2002, бих те посъветвала да погледнеш на картата къде се намира селището Давутлар, където се намира хотел Палм Уингс и къде се намира Flora Outlet center и комплекс Кипа/Мигрос. Разстоянието е значително повече от 1-2 км.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 11:02 от Ani_iv

# 571
На поне 10-12 км е. С колата го засичахме. Но беше отдавна и не си спомням с точност. До Палм уинкс наблизо освен един базар няма нищо.

# 572
mitko_dvd, не е истина това, което са ви казали за конкретният аутлет Novada Outlet - Söke. ........
Абе да Ви кажа честно и аз мисля, че малко ме подведоха с това инфо но реших да питам тук, може да съм пропуснал нещо аз Simple Smile

# 573
  • Русе
Нищо общо няма със складове и големи халета аутлета в Сьоке. Нормален търговски център с магазини. Някои от тях на един етаж, някои на два.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 20:33 от viki_1974

# 574
  • Пловдив
На турските стоки вяра нямам особенно на известни марки.Има ги но са скъпи в хубавите лъскави молове.Всичко останало е ментета.

# 575
  • София
За Новада и Флората който го вълнува има мой отзив за Амара хотел мисля от 2018. Там съм ги описал, не ми се пише пак. Но както някой каза е безсмислено да биеш път до Соке, във флората има същите неща.

# 576
  • Германия
Здравейте, не можах да намеря концепцията на Sueno Side Simple Smileобмисляме да почиваме там тази година след провалената ни почивка през 2020г.
Какво точно ви интересува за Суено? Почивахме там 2018, за мен беше важно заради концертите там. Иначе като хотел не е кой знае какво, както всеки друг си има + и -. Но ги признавам с улицата за ядене, която е в хотела( Side Sokoğı). След нас мисля, че обновиха детския кът и се заплаща, което също не го намирам за ок.

2015 бяхме н Long Beach Resort, за мен той си остава един от топ 3 хотели, но е далеко от летището, а ние ще сме вече с 3 деца( живот и здраве). В Sirene Beleк също почивахме, но беше годината, когато Путин спря руските самолети за Турция и беше в началото на октомври, все едно бяхме  само ние. Хубав, чист хотел със страхотен плаж.
2019 бяхме м IC Green Palace 💚, близо до летището, много басейни, безплатен аквапарк, всичко беше ок.
2021 есента мислим, децата имат ваканция в началото на октомври и предпочитаме тогава да ходим, защото е топло, не жегаво  и спокойно.
Харесала съм си Selectum Family Resort, бившия Lectonia, но смее ли човек да резервира. Има сега и Ковид застраховка( аз резервирам през немски сайтове).
Кемер също ми се иска, досега все посока  Белек, Сиде, Алания сме ходили, но не съм се спряла на конкретен хотел. Живот и здраве може и Last Minute да вземем, само да се успокои положението.

# 577
И ние бяхме октомври 2020 в IC Green Palace, както писах по-напред. Много ми харесаха зелените площи и басейните, детските водни забавления за най-малките бяха супер. Търсим нещо подобно за 2021, особено зеленината и голяма площ на хотела. Ако може и хотелът да не е в нищото, тогава ще съм абсолютно доволна.

Гледам офертите в Дестиния, колебая се. Все нещо не ми харесва, я в условията, я в цената 😅

# 578
  • Германия
И ние бяхме октомври 2020 в IC Green Palace, както писах по-напред. Много ми харесаха зелените площи и басейните, детските водни забавления за най-малките бяха супер. Търсим нещо подобно за 2021, особено зеленината и голяма площ на хотела. Ако може и хотелът да не е в нищото, тогава ще съм абсолютно доволна.

Гледам офертите в Дестиния, колебая се. Все нещо не ми харесва, я в условията, я в цената 😅

IC Santai? Аз за там много исках, защото бяхме в Сирене, който е през един до него и много ни беше впечатлил тогава, но нямаше оферти за нашия период.

# 579
  • Варна
На поне 10-12 км е. С колата го засичахме. Но беше отдавна и не си спомням с точност. До Палм уинкс наблизо освен един базар няма нищо.

Плажа Лонг Бийч местните го наричат плаж Давутлар.Самия плаж е около 8 - 10 км. дълаг , той затова е и дългия плаж.Селото изобщо не е на брега , а на 2 км навътре в сушата на южния край на плажа.От Флора аутлет до Батихан е 800 м. , но пеша и напреко - иначе по пътя и с кола е наистина поне 10-12 км .От Палм Уингс до Батихан са към 4 - 5 км. , а до селото Давутлар още толкова сигурно , ама в обратна посока.Трябва да се пообиколи и пеша и с кола за да ви се натаманят нещата в главата Simple Smile . Palm Wings Beach Resort & Spa е почти на средата на плажа и наоколо е не само споменатия базар ами и Flora Garden Ephesus Hotel и още десетки хотели , кафенета , заведения , вили , затворени вилни и жилищни обекти на турци от цялата страна , Истанбул , Анкара , Измир , общо взето хиляди и хиляди имоти.Има и турци изселници от България , Македония и Сърбия , Босна и Херцоговина - те пък избягали от войната.Много говорихме с тях всяка вечер .Много от тях отдавна пенсионери щото в Турция масово се пенсионират по на 50 които са на държавна работа - няма как , трябва да отварят път на напиращите зад тях млади поколения.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 08:51 от peterky2002

# 580
Здравейте,
Искам да резервирам нещо че 2 години пропуснахме море в Тр.
Основния ми въпрос е как и от къде мога да разбера, хотелите които не са работили през 2020г. Гледам главно Анталия и се чудя за Великден ли да рискувам или по-сигурно/времето и водата/ да е за септември/октомври както сме били предишните години?!
Благодаря предварително на включилите се 🤗
Дано сме здрави и осъществим почивките и пътуванията си 🍀

# 581
  • София
ani-ali, харесвате си хотел, влизате в трипадвайзър или в някоя друга подобна платформа за пътешествия и гледате дали има отзиви за лятото на 2020 год. за хотела, който Ви интересува.
Няма друг  по-точен начин да разберете дали един хотел е работил или не.
Добре е да видите и дали хотела, който харесвате вече е взел сертификат за безопасност или не.
Ако е взел почти сигурно е, че тази година ще отвори. 2021 е много по-различна от 2020г. за турските хотели в Анталия. Те и в момента работят на пълни обороти за разлика от пролетта на 2020г.
Много от хотелите не отвориха през 2020 год. и поради още една причина освен сертификата.
А именно заради невъзможността на туристи от основните три пазара за Анталия- Русия, Великобритания и Германия да пътуват през май, юни, юли и началото на август.

# 582
Роже, много благодаря !
И аз там погледнах няколко хотела,но нямаше отзиви от 2020 г ... Sad
Ще се преориентирам за хотели..

# 583
  • Велико Търново
Здравейте. Мнения за Diamond Premium hotel &SPA в Сиде?

# 584
  • Варна
https://novini.bg/biznes/turizam/642058

Сгурно ще си приказват пак и за отмяна ПСР тестовете за българи.

Общи условия

Активация на акаунт