На море в Турция - тема 69

• 93 351
  • 821
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
https://novini.bg/biznes/turizam/642058

Сгурно ще си приказват пак и за отмяна ПСР тестовете за българи.
Едва ли?Европейският съюз няма  да позволи.Не виждате ли какво става?Все повече държави поставят условия за ПСР.Скоро ще поискат сигурно и всеки който иска да пътува имунизационен паспорт.Великобритания са обявили вече мерките да са до 17.юли за сега.

# 586
  • Beyond the Frontiers
https://novini.bg/biznes/turizam/642058

Едва ли?Европейският съюз няма  да позволи.Не виждате ли какво става?Все повече държави поставят условия за ПСР.Скоро ще поискат сигурно и всеки който иска да пътува имунизационен паспорт.Великобритания са обявили вече мерките да са до 17.юли за сега.
В момента Турция изисква тестове от нас. Турция не е в ЕС, така че политиката на ЕС няма нищо общо. Великобритания също вече не е в ЕС, така че мерките там са си абсолютно едностранно решение на държавата.

# 587
  • Велико Търново
Хм,Турция не е в ЕС,следователно няма как те да им наредят каквото и да е било.
 PSR изисква  Турция .
Аз също смятам,че най-вероятно обсъждат премахването на PS R за България.
[/quote]
Едва ли?Европейският съюз няма  да позволи.Не виждате ли какво става?Все повече държави поставят условия за ПСР.Скоро ще поискат сигурно и всеки който иска да пътува имунизационен паспорт.Великобритания са обявили вече мерките да са до 17.юли за сега.
[/quote]

# 588
В момента не ние,като външна граница на ЕС искаме ПСР тестове на вход, а от нас искат като влизаме в Турция. Решението си е само тяхно.
Да не забравяме, че април е месеца на лалетата, милиони са туристите, приходите за гостоприемните ни съседи - милиарди.
Дано се разберат за отпадане или поне се приемат и отрицателни антигенни.
Да се надяваме!!!

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 17:18 от Tony Maria 22

# 589
  • Варна
Доколкото знам Турция не изисква ПСР тест за граждани на Сърбия. Така че все пак има надежда. Ако не , да се надяваме  за след първи март.

# 590
  • Варна
Дано се разберат за отпадане или поне се приемат и отрицателни антигенни.
Да се надяваме!!!

Ако много малко си променим мисленето всичко ще си дойде на място.10 г. съм се борил с рак и знам как болест може да промени целия ти свят. Да премине тази опасност и след това да мислим за всичко останало Simple Smile

# 591
Здравейте, моля ако някой има впечатления от Q PREMIUM RESORT Алания да сподели. Прочетох руски мнения, удовлетворяващи са.

# 592
И ние бяхме октомври 2020 в IC Green Palace, както писах по-напред. Много ми харесаха зелените площи и басейните, детските водни забавления за най-малките бяха супер. Търсим нещо подобно за 2021, особено зеленината и голяма площ на хотела. Ако може и хотелът да не е в нищото, тогава ще съм абсолютно доволна.

Гледам офертите в Дестиния, колебая се. Все нещо не ми харесва, я в условията, я в цената 😅

IC Santai? Аз за там много исках, защото бяхме в Сирене, който е през един до него и много ни беше впечатлил тогава, но нямаше оферти за нашия период.

И аз него гледах и му се чудех. Цената му е доста по-висока от миналата година. Но то май всичко е така. Миналата година почивахме в IC Green 14 дни на по-ниска отколкото сега е в този за 10дни. А той е по-обикновеният от двата.

Някой знае ли как е положението около хотела - има ли нещо на пешеходно разстояние или удобен и бърз транспорт? Ние ще сме с две малки деца, но обичаме да обикаляме поне малко наоколо. Няма да сме със собствен транспорт. Иска ми се да можем например да седнем и да пием едно кафе в Белек или да се помотаем по местния пазар.

# 593
  • Ямбол
Здравейте,има ли някой да е отсядал в хотел DUJA в Бодрум?Искаме да почиваме там от 20.06.Хубаво ли е времето през други години за този период,топла ли е водата? За първи път сме се ориентирали в този район.

# 594
  • Германия
И ние бяхме октомври 2020 в IC Green Palace, както писах по-напред. Много ми харесаха зелените площи и басейните, детските водни забавления за най-малките бяха супер. Търсим нещо подобно за 2021, особено зеленината и голяма площ на хотела. Ако може и хотелът да не е в нищото, тогава ще съм абсолютно доволна.

Гледам офертите в Дестиния, колебая се. Все нещо не ми харесва, я в условията, я в цената 😅

IC Santai? Аз за там много исках, защото бяхме в Сирене, който е през един до него и много ни беше впечатлил тогава, но нямаше оферти за нашия период.

И аз него гледах и му се чудех. Цената му е доста по-висока от миналата година. Но то май всичко е така. Миналата година почивахме в IC Green 14 дни на по-ниска отколкото сега е в този за 10дни. А той е по-обикновеният от двата.

Някой знае ли как е положението около хотела - има ли нещо на пешеходно разстояние или удобен и бърз транспорт? Ние ще сме с две малки деца, но обичаме да обикаляме поне малко наоколо. Няма да сме със собствен транспорт. Иска ми се да можем например да седнем и да пием едно кафе в Белек или да се помотаем по местния пазар.

Аз не мисля, че е по-обикновения от двата, даже обратно, там има по-вече анимации и занимавки за деца. Цената е била винаги по-скъпа от Грий палас. Всъщност Грийн палас след 2018 обновява Аквапарка и става по-привлекателен
 Аз исках н Шантай, но ми и дойде скъп и избрахме ГП.

И Шантай е в нищото, на 15 мин с такси до Белек, но близо до Легендите 😊 Ние сме били в Сирене, разхождахме се вечер предимно по плажа и по зоните на Грий Макс и Шантая, никой не ни е правил проблем. Иначе до Белек за кафе и шопинг с кола.

# 595
  • София
За всички, които се интересуват кога ще отворят хотелите през сезона Kilit Hospitality Group обяви датите на отваряне на хотелите си за 2021 год.:
Crystal Hotels:
Crystal Admiral Suites Resort & SPA 22.04.2021
Crystal Aura Beach Resort & SPA 22.04.2021
Crystal Boutique Beach Resort 22.05.2021
Crystal Club World of Colours 22.05.2021
Crystal Family Resort & SPA 22.04.2021
Crystal Flora Beach Resort 22.04.2021
Crystal De Luxe Resort & SPA 01.04.2021
Crystal Green Bay Resort & SPA 22.04.2021
Crystal Tat Beach Golf Resort & SPA 01.04.2021
Crystal Waterworld Resort & SPA 22.04.2021
Crystal Paraiso Verde Resort & SPA 22.04.2021
Crystal Palace Luxury Resort & SPA 01.04.2021
Crystal Sunrise Luxury Resort & SPA 01.04.2021
Crystal Sunset Luxury Resort & SPA 22.04.2021
Amara World Hotels:
Amara Centro Resort 22.04.2021
Amara Prestige Elite 22.04.2021
Nirvana Hotels:
Nirvana Cosmopolitan 01.04.2021
Nirvana Dolce Vita 15.04.2021
Nirvana Mediterranean Excellence 22.04.2021

# 596
Благодаря за информацията.
Аз реших, че IC Santai е по-семплият на база цена. И миналата година, и тази, винаги съм го намирала по-изгодно от IC Green Palace. Тази година през Дестиния, за желаният от нас период, за 10 дни е 300+€ по-ниска цената, за двама възрастни с две (малки) деца.
Фактът, че е дори по-хубав за деца на по-нисла цена само ме радва 😊
Ще обсъдим с мъжа ми и вероятно него ще запазя, пък дано имаме късмет и годината е по-добра за пътуване от миналата.

# 597
  • Варна
Моля за Вашето мнение, не мога да избера хотел, тъй като съм се спряла на няколко: Amara Prestige Elite в Кемер, Aquaworld в Белек, Alan Xafira в Алания, Turan Prince World в Сиде. Миналата година бяхме в Long beach resort, били сме в Lonicera, La Blanche island. Двама възрастни с две деца. Помагайте, моля 🙂

# 598
  • Beyond the Frontiers
Моля за Вашето мнение, не мога да избера хотел, тъй като съм се спряла на няколко: Amara Prestige Elite в Кемер, Aquaworld в Белек, Alan Xafira в Алания, Turan Prince World в Сиде. Миналата година бяхме в Long beach resort, били сме в Lonicera, La Blanche island. Двама възрастни с две деца. Помагайте, моля 🙂
Туран за деца според мен е най-добре, Аква парк, луна парк....
Амарата също е хубав и е ремонтиран по-скоро.

# 599
  • Бургас / UK
Здравйте! Аз резервирах Амара Престиж Елит в Кемер през Дестиния.За първи път ще ходя на турско море и след дълго търсене и четене на отзиви, оценки и коментари, попаднах на публикацията на Роже за този хотел . Разгледахме го, хареса ни и успях да направя резервацията . Платих само 5 % , а другата част началото на май. Надявам се времето да е хубаво в края на май в Кемер .Ще сме със собствен транспорт ( Бургас-Кемер) . Трябва да видя по кой маршрут ще минем( ще чета пак 1-ва страница) .На връщане две нощувки в Памуккале и две/три в Истанбул . Нямам търпение.
Благодаря на Роже за хотела и на всички, които пишат в темата и помагат на новобранците като мене .

Общи условия

Активация на акаунт