Преброяване на населението!

• 12 458
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Защото кърмя и защото се радвам на тези, които го правят.

# 241
  • Пловдив
Кърмила съм и кърмя за трети път. По традиция смятам да спазя срока от година и три месеца Simple Smile

# 242
Кърмя и ще продължавам да го правя Simple Smile

# 243
  • някъде
кърмя и се надявам и занапред да е така Peace

# 244
Кърмя изключително.Много ми е полезна информацията в библиотеката.
Както е писла една от мамите тук-вярвам повече на форума,отколкото на лекарките си.

Hug

# 245
  • Русе
Кърмих 1г и 6м. Сама се отби. Но се радвам, че успяхме толкова дълго, защото имахме много трудности в началото. Изчетох почти всичко в библиотеката и разпечатах доста статии и сега раздавам на бременни приятелки.

# 246
Кърмила съм , и другата опция "какво друго " - ами винаги ще ми е интересно и ще се радвам колко по-популярно и по-естествено става кърменето ( а покрай него и захранването ) на бебоците. От доста време не съм писала , но влизам да "хвърля по едно око" Simple Smile

# 247
кърмя Laughingи то с голямо удоволствие ще продължавам.

# 248
Кърмя благодарение на вас и Ви благодаря, че Ви има.

# 249
Влизам тук щото кърмя - има какво да дам и има какво да взема
Поздрави

# 250
  • 2 етажа над тавана
Вече 6 месеца кърмя и ще продължавам, докато мога. Колкото повече - толкова повече!!!

# 251
  • София
Влизам, защото искам живот и здраве януари месец да кърмя! И искам да се справя!  Simple Smile

# 252
Кърмила съм 1 година.Това беше преди цели 2,5г.Много ми липсва,фен съм на кърменето и дай Божа второ бебе пак ще кърмя.Засега чета ,доограмотявам се и участвам с опит в темите. Wink

# 253
Кърмя бебока си и благодарение на форума се коригирам, ако допускам грешки!
Благодарности!!! и от мен  bouquet

# 254
Кърмя вече близо 5 мес. и тук намирам най-необходимата и изчерпателна информация за хранене, развитие и т.н. на бебчо. Благoдаря Ви, че ви има! Не знам как щях да се справя без вашата помощ. {}  newsm20

Общи условия

Активация на акаунт