"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 266
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Джан Яман ми е изпил акъла... Вече 11 серия чакаме, а аз все забравям, че ще има.фраг след серията и бързам да си лягам Joy
Физиономията на Сердар е безценнаа Joy

# 151
ФраГа има ли го качен някъде ?

# 152
# 153
Грозде, благодаря!
Леле, леле! Този фраг ми напълни душата! Как ще се спи тази нощ не знам 😍💞

# 154
Хареса ми епизода и без превод Simple Smile

Бг суб на сериала на Серкан.Някой по-горе каза че го чака

# 155
Бг суб на сериала на Серкан.Някой по-горе каза че го чака

Ееее тази вечер хубавец след хубавец ще гледам.... какво е това блаженство, с какво съм го заслужила?! Grinning
nikolexa благодаря Hug

# 156
Този сериал изглежда интересно. И него ще го загледам. Сега го превъртях набързо, утре ще си го пусна. Серкан е хубав мъж, но с нашият Джан не може да се сравнява 😍

# 157
Много ми хареса епизода! Джан беше блестящ. Heart Изобщо всички играха прекрасно. Сцената с бухалката беше епична. Също и с въдицата. Joy Обичам колко забавни моменти има. Точно това отличава сериала.

Ох, много ми хареса и на мен Серкан. Heart Eyes Първи епизод беше супер. Ако някъде ще се коментира мятайте темата към мен.

# 158
Качиха епизода в Ютюб, за който не е гледал, и няма търпение да чака преводи Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=BN3EOmTF5BU&ab_channel=BayYanl%C4%B1%C5%9F

Аз сега си го пускам да си го гледам на спокойствие, че много ми прекъсваше ..
После ако не ми се спи си пускам Серкан... Добре че ММ замина, че иначе.. йок Красавци посред нощите Grinning
Тези Турци, как ме замаяват.. Grinning

Когато наглата усмивка ти замръзне.. и ти стане кофти Grinning

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 01:02 от grozdence.

# 159
Ооо, сменя тактиката. В следващият епизод ще раздава целувки вместо крушате. Точно тъй Йози. Няма да те боли ръката, заради този пислик я.  Много ме изкефи сцената в началото на фрага.

Добре почва деня.  Запълнихме опашката. Време остава да се намери за да се гледа
Първо Джан  Рус. Суб  https://uteta.tv/movies/serialy/70130-mister-oshibka-10-serija-r … kie-subtitry.html

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 07:38 от Cherry-pie

# 160

Превод на Трейлър 1 Еп.11 "Мистър Грешен"

Сердар: Извинявайте, все забравям. Вие сте близки приятели, нали така?
Йозгюр: Не, аз не съм й приятел.
Езги: Мамо, ние с Йозгюр сме заедно /гаджета сме/.
Юнал: Живот мой, всичко е много ясно. Това е любов. Какво може да застане срещу нея?
Севим: Моят син, никога не може да бъде заедно с дъщерята на онази жена.
Фитнат: Браво.
Сердар: Аз още не съм казал, че е приключило, Йозгюр.
Езги: Никога не съм била толкова щастлива и спокойна.
Йозгюр: Защото нашите чувства са истински.
Превод Джан Яман България
С безкрайна благодарност!

Колко нежно си говорят....Много ашк и романтика ни чака другия епизод.. И приятелите, ще са им голяма опора, за предстоящите гадории..

И малко по различен превод на бележката, от публикувания по- назад в темата.
Благодарение, на едно от момичетата, от ФБ групата Джан Яман Бг.

"С теб вече съм друг човек. Най-красивата ми любов,
 ти си всичко, което смятах за невъзможно.
 Честит рожден ден любима"

Най- красивото и чувствено пожелание, което някога съм чувала... Думи нямам..направо се разтапям! Този Йози какъв романтичен любовчия излезе.. Heart
Браво на сценаристките за това прекрасно и емоционално пожелание!

Удоволствие е да ги гледаш тези две красоти, толкова влюбени, изгарящи се с поглед, докосващи се..Напълниха ми душата с игра..

Cherry-pieHug благодарско за превода, ще те черпя един комикс скоро! Grinning

# 161
Добро утрооо! WinkHugTwo Hearts

Cherry-pie Hug,благодаря за превода!

превод и на др.място
https://vk.com/feed?q=%23BayYanlis&section=search&z=vide … _-119841867_12458

Приятна събота на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

ПП Грозде Hug

# 162
Този Турско - БГ сериал, сътворих специално за вас, Грешни дами! Sign Clapper Nerd

Какво да правя.. като няма какво да правя..хапе ме кучето, от време на време Joy

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 08:49 от grozdence.

# 163
Падам, Грозде! Това е най-якият мини сериал, който съм гледала Joy Hands Ok HandHands Clap

BREAKING NEWS!!!
Снощи стана ясно откъде е голямата бройка фенове в социалните профили на актьора Джан Яман!
Той ги лови като риби! Лапни-шарани! Animal FishAnimal DolphinAnimal Whale

# 164
  • София
Добро утро! Супер фраг и снимки сте сложили. Аз нямам възможност нито днес, нито през почивните дни да гледам. Сигурно от вторник нататък ще наваксвам.

Обаче отивам да си подгъна ръкавите на една тениска навътре и да завра под тях подплънки. Гледам с такива потничета беше мацката в съседния сериал, с такова е във фрага и Езги, явно това е тренда, а лято почти не остана, та ще бързам.

Общи условия

Активация на акаунт