Разгеле.. Супер новина си ни донесла! Изглежда "МГ" няма да се предаде без бой..

В следващия епизод вече се задават много общи сцени между двамата, така че се надявам да продължим стабилно.
Привет на грешните момичета, особено след такъв фраг!
Епизодът дори без субтитри беше много забавен, на моменти тъжен! След разкритието на истината, Ози просто полетя към Бурса. Трябва да си върне момичето, да го прегърне! Но какво видя там? Отново ли, бе, този доктор! Както му беше ядосан, не крушета
, направо щеше да полети към дерето при патките! Добре, че го спряха! Езги не беше готова да прости! А Ози трябваше да си направи лагер - със стол, масичка, чайче ... и въдица! Направо да паднеш от смях до какво може да те доведе любовта! Това само Ози може да го измисли!
Езги мисли, че отново не е попаднала на правилния мъж и го отпрати! Ядосах й се, направо е като пуйките в ранчото на майка си! Отблъсна най правилния мъж, но с това интервю за работа при Толга ще направи поредния гаф в живота си!
Ах, Езги! Колкото урока да ти преподадат, няма да се справиш! Направиха ти най калния номер в Ла Люи и пак не се усещаш, че попадаш в нова мрежа! Ози ти пусна въдица, но ти попадаш направо в мрежата!
Колко смешна е тази Джансу! Как не разбра, че за да се научиш да плуваш, трябва да влезеш във водата! Малката госпожица е голям играч като баща си, още от малка! А Джансу пак не разбра номера!
Гизем с това червено водорасло на главата не я давам на добричкия Хайдар! Завистлива, злобна и подмолна - само Толга е за нея! Разбра, че Езги вече я няма и веднага мина в атака! Дори и без превод се разбра, че Ози я отряза!
Озан и неговата първа любов - направо са като ученици, толкова са сладки! Не смеят да се докоснат, но погледите им показват колко са влюбени! Нека да помогнат на Езги и Ози да се съберат, че да дойде и техния ред! При тях е сигурно, че ще открият щастието и любовта, нямат врагове, завистници и пречки! Само една крачка им трябва, за да бъдат заедно!
Няма да е лесно на Ози! Да завоюва любимото момиче, да се справя с хищни хиени, злобари, докторчета, конкуренти и грозни интриги! Ози отново ще раздава правосъдие, Толга само видя, после и ще усети какво е гняв в действие! А мама отново е в транс! Ако отново кацне с лелята, картината ще бъде пълна!
Фрагът е надеждата ни, че все пак нещо хубаво ще се случи! Любовта е това, което може да осмисли живота!
Бай, момичета! Да видим превода и после отново ще мислим как да помогнем на нашите влюбени птички!
Млада, образована жена се събужда в леглото на разведен с дете
Но си го обяснявах с това, че и двамата са разведени и тя се води май по-възрастна от Езги. Обаче ми направи впечатление, че Джансу влиза в басейна с пареото, уж да не е много разголена, макар че аз не знам реално какво толкова прикрива това парео, като целите й крака са на показ.
За Йозгюр ясно, там няма какво да се коментира.
Интересно ми е дали ще ги съберат да живеят заедно.
Само те губят
Само те губят 
Препоръчани теми