"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 269
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Рейтингът се е покачил. Heart Eyes

# 166
Еееее MadeleineHug Разгеле.. Супер новина си ни донесла! Изглежда "МГ" няма да се предаде без бой..
Турският зрител най- накрая разбра от къде изгрява слънцето! Grinning

И Фарук бей, изглежда доволен Wink

В ТТ Семира сподели италианска статия, в която се твърди, че Джан скоро ще посети отново Италия и ще бъде гост в две предавяния, в които вече е участвал веднъж.
Очакваме още новини скоро.
Скрит текст:

... Мъжът на Daydreamer, Can Yaman, скоро ще бъде в Италия
Най-популярният турски актьор в момента, Can Yaman, много скоро ще се завърне в Италия, гост на две добре познати програми на Mediaset. Недискретността щеше да бъде пусната от седмичника Oggi и незабавно отхвърлена от много сайтове. След прохладното участие в GFVip на Алфонсо Синьорини, който се завръща в Canale5 след няколко дни, изглежда, че актьорът ще се завърне у нас. В миналото той вече е участвал в Има поща за теб с Мария Де Филипи и Live - Non è la D'Urso, с Барбара Д'Урсо. И има такива, които се кълнат, че двете програми могат да бъдат точно тези....
Превод на статията, благодарение на момичетата от Джан Яман Бг.
https://www.tuttalativu.it/can-yaman-protagonista-maschile-di-da … YL7QsY2ZPv0yWiyoQ

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 10:50 от grozdence.

# 167
  • У Диспансера ...♥♥♥
Благодаря за топлото посрещане 😘🤗
Снощи започнах да гледам ама то гоялмо прекъсване и се отказах, тук таме хванах нещо. Та аз разбрах, че е ипотекирал неговата част и явно тоя пислик кузея я е купил(много противно човече 🙈)
Много жален беше Ози, направо да утешаваш да утешаваш, че да не спреш 😂
Сердар ми е противяга от Ферка, та тук дважди по ми стана, ама му замръзна наглата мутра в фрага 😋
Много хубаво си го придържа Езги като се целуват, пу пу машалла да не им е уроки 🧿🧿🧿
Още нещо щях да пиша ма Гроздето с тия гифове ми изгуби мисълта 😆

# 168
  • София
Привет!
Направо съм потресена - рейтингът е скочил, а аз очаквах обратното, защото ужасно малко ми бяха сцените с Озге и Йози...но разбира се - много се радвам...

# 169
Ох, всеки петък много се мъча, хем гледам, хем нищо не разбирам, добре, че сте вие, да коментирате, да проследя събитията ... Много хубав епизод изглежда и турците коментират, че рейтинга му бил най-висок за деня. Значи, освен и ние да им ръкопляскаме и браво на екипа. Направо докато се появят субтитрите на английски сън не ме хваща Simple Smile

# 170
Привет!
Направо съм потресена - рейтингът е скочил, а аз очаквах обратното, защото ужасно малко ми бяха сцените с Озге и Йози...но разбира се - много се радвам...
И аз това четох в Туитър, но пък имаше коментари на турци, че предпочитат МГ пред новата драма, защото не са в настроение за нея. Като видях тези хубави петички изпищях от радост. Joy В следващия епизод вече се задават много общи сцени между двамата, така че се надявам да продължим стабилно.

# 171
  • У Диспансера ...♥♥♥
За рейтинга и аз съм много доволна, нека все по -нагоре да отива 👏
Да се поправя, той е ипотекирал заедението (Ла Габиа ли как беше ), защото се очаквало плащане за другото и докато получат лиценза. И сигурно ще сложи Езги да работи там нарочно тоя кузеим долен.
Много ми хареса как му грабна бухалката от ръцете и оня се н...ра💪🏻

# 172
Kissing Heart Привет на грешните момичета, особено след такъв фраг!

Този фраг измества епизода, амиии ... нали си чакаме признанията и любовта!

Cupid Епизодът дори без субтитри беше много забавен, на моменти тъжен! След разкритието на истината, Ози просто полетя към Бурса. Трябва да си върне момичето, да го прегърне! Но какво видя там? Отново ли, бе, този доктор! Както му беше ядосан, не крушета Hands Facepunch, направо щеше да полети към дерето при патките!  Добре, че го спряха!  Езги не беше готова да прости! А Ози трябваше да си направи лагер - със стол, масичка, чайче ... и въдица! Направо да паднеш от смях до какво може да те доведе любовта!  Това само Ози може да го измисли!  Dart
Flowers Leaves Езги мисли, че отново не е попаднала на правилния мъж и го отпрати! Ядосах й се, направо е като пуйките в ранчото на майка си! Отблъсна най правилния мъж, но с това интервю за работа при Толга ще направи  поредния гаф в живота си!
Angry  Ах, Езги! Колкото урока да ти преподадат, няма да се справиш! Направиха ти най калния номер в Ла Люи и пак не се усещаш, че попадаш в нова мрежа! Ози ти пусна въдица, но ти попадаш направо в мрежата!
Stuck Out Tongue Winking Eye Колко смешна е тази Джансу! Как не разбра, че за да се научиш да плуваш, трябва да влезеш във водата! Малката госпожица е голям играч като баща си, още от малка! А Джансу пак не разбра номера!
Angry Гизем с това червено водорасло на главата не я давам на добричкия Хайдар! Завистлива, злобна и подмолна - само Толга е за нея! Разбра, че Езги вече я няма и веднага мина в атака! Дори и без превод се разбра, че Ози я отряза!
Heartbeat Озан и неговата първа любов - направо са като ученици, толкова са сладки! Не смеят да се докоснат, но погледите им показват колко са влюбени! Нека да помогнат на Езги и Ози да се съберат, че да дойде и техния ред! При тях е сигурно, че ще открият щастието и любовта, нямат врагове, завистници и пречки! Само една крачка им трябва, за да бъдат заедно!
Sunglasses Няма да е лесно на Ози! Да завоюва любимото момиче, да се справя с хищни хиени, злобари, докторчета, конкуренти и грозни интриги! Ози отново ще раздава правосъдие, Толга само видя, после и ще усети какво е гняв в действие! А мама отново е в транс! Ако отново кацне с лелята, картината ще бъде пълна!

Gift Heart Фрагът е надеждата ни, че все пак нещо хубаво ще се случи! Любовта е това, което може да осмисли живота! Revolving Hearts

Kissing Heart Бай, момичета! Да видим превода и после отново ще мислим как да помогнем на  нашите влюбени птички! Kiss

# 173
Здравейте момичета, много ми хареса песничката на която страдаха, рядко от първия път се влюбвам така в песен, а тази на която танцуваха и не издържаха да чуят отново, също ми е любима.
Много противници станаха, а във фрага и мамите пак се бунтуват, и аз се бунтувам вече - ама срещу тях. Аман!!! Хич да не си помислят да идват и да правят същите циркове!
Дениз и Ирем ще си съперничат, на Дениз няма да й лесно като адвокат на фирмата на Йози, явно е че бившата на Сердар, той, Толга и Йешим - да им се чудиш какво дирят и търсят там. Направо не разбирам Сердар на какъв се прави, той направо се озлоби много,  забрави че е лекар с толкова хуманна професия. Направо е жалко за такива хора, че съществуват. Като не можеш да помогнеш, не пречи бе човек. Ама за някой нещастни и дребни душици отмъщението, победата е цел и повод за радост.
Емре и Гизем пък само подслушват, какви шефове имат само, грам уважение към личния им живот.
Супер приятелство и любов между двойките, много съм доволна.
А нашата - нямам думи колко ги обичам и се вълнувам като ги покажат. Забравям лицата на всички противни дето са ме дразнили само като ги видя.
Момичета, това от фрага: "никога не съм била толкова щастлива" и Йози: "защото между нас е истинско", може ли да са си го казали гушнати в леглото? Как мислите? Такива са сладури и не вярвам докрая само с целувките да си останат, съвременен сериал гледаме. А и като ще се сдобряват, качествено да е, на всички нива, и ние като ще се радваме - да литнем направо.
Радвам се, че Езги категорично каза на майка си, че е с Йозко. Хайдар докладва на майките... и те научиха...
Толкова много проблеми ги чакат, дано Езги е зад Йози и той зад нея, приятелите са ясни, ако не са и те...
Много дълго стана, ама се развълнувах. Хубави почивни дни на всички момичета и добре дошли на новите и от мен, не че аз от много старите, но се радвам на всички в темата ни.Sparkling Heart

# 174
И на мен ми се иска много да имат сцени в леглото - е, то ясно, че няма как да са горещи, но поне гушнати, нещо да загатнат... Обаче това все пак е турски сериал и не ми се вярва да си го позволят.

# 175
И на мен ми се иска много да имат сцени в леглото - е, то ясно, че няма как да са горещи, но поне гушнати, нещо да загатнат... Обаче това все пак е турски сериал и не ми се вярва да си го позволят.
Да, ама предната серия даваха събуждащата се Джансу в леглото на Левент. Чак се замислих що за дързост? Grinning Млада, образована жена се събужда в леглото на разведен с дете Scream
И така да ги дадат нашите гълъбчета, пак ще съм доволна. Леко да загатнат, че няма да чакаме първата брачна нощ, респективно последната серия.

# 176
И аз си го помислих това за Джансу, тя редовно остава да спи при Левент и той често прави намеци, че иска цуни-гуни. Joy Но си го обяснявах с това, че и двамата са разведени и тя се води май по-възрастна от Езги. Обаче ми направи впечатление, че Джансу влиза в басейна с пареото, уж да не е много разголена, макар че аз не знам реално какво толкова прикрива това парео, като целите й крака са на показ.

А за Езги се знае, че три години е живяла с бившия, имала е и други връзки преди него, тоест не е девица. Joy За Йозгюр ясно, там няма какво да се коментира. Stuck Out Tongue Winking Eye Интересно ми е дали ще ги съберат да живеят заедно.

# 177
Ех, Тесла да си този свят... Kiss

Ново от прекрасната Йозге Sparkling Heart

# 178
Английски субтитри за неговорещите руски https://ok.ru/video/3671672490567

Супер че рейтингът е скочил. На първо място сме в общия рейтинг на второ място в АВ групата( интелигентната публика) след Червената стая. Но е нямало Мастъшеф  който беше винаги начело. Интелигенциата, продължава да се мисли че е под достойнството и да гледа подобен сериал Simple Smile Само те губят Simple Smile

# 179
Английски субтитри за неговорещите руски https://ok.ru/video/3671672490567

Супер че рейтингът е скочил. На първо място сме в общия рейтинг на второ място в АВ групата( интелигентната публика) след Червената стая. Но е нямало Мастъшеф  който беше винаги начело. Интелигенциата, продължава да се мисли че е под достойнството и да гледа подобен сериал Simple Smile Само те губят Simple Smile
Те интелигенцията, толкова са интелигентни, че реалитито Мастършеф гледат...
Благодаря много за субтитрите, нападам!

Общи условия

Активация на акаунт