"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 191
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Настройката ми за днес е за тежка серия с хубав финал. Дано ни усмихнат днес сладурите. Заедно с вас ще гледам, добре че ви има.

# 61
Здравейте следобедно! Hug

Нарцисчева Hug,добре дошла! Чела съм те в темата ''Двете лица на Истанбул''! Wink

Дано довечера разберем какъв е подаръка  в кутията...

Нова снимка на Йозге от акаунта на гримьорката на МГ Ayşe BAYRAM

фенка е срещнала Демет миналата седмица и е писала в ТТ

Бижутата на Демет за списание Marie Claire
Марката е от България...
Скрит текст:
Украшения на Демет🦋 в журнале Marie Claire 💖🧿🧿🧿
Марка Bulgari💍

===============================

===========================================
...Wink

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 15:27 от Zlatina3

# 62

Туй кафе ся за кого е?

За Серкан се редя и аз ако се превежда.
Редя си се аз, редя...ама...Kissing Heart

# 63
За Серкан се редя и аз ако се превежда.

# 64
# 65
  • София
Ми като не са се сетили комшиите да направят едно ДиЗи с всички убавци на едно място. И всичките положителни герои Wink Да видят тогава какво е рейтинг. Нещо за спасители по курортите им може да е сюжета, за да се разхождат само по бански. Отрицателните роли да ги раздадат на по-застаряващи.

Като казах застаряващи, какво стана с шефа на Дениз? Този човек го презентираха преди да почне сериала още, а реално го показаха само веднъж, намигна на бармана и си отиде.

# 66
Ми като не са се сетили комшиите да направят едно ДиЗи с всички убавци на едно място. И всичките положителни герои Wink Да видят тогава какво е рейтинг. Нещо за спасители по курортите им може да е сюжета, за да се разхождат само по бански. Отрицателните роли да ги раздадат на по-застаряващи.

Като казах застаряващи, какво стана с шефа на Дениз? Този човек го презентираха преди да почне сериала още, а реално го показаха само веднъж, намигна на бармана и си отиде.
Ей това е приказка. Що не врътнат един "Спасители на плажа" по турски, ама за чуждият пазар специално. Нашто момче ще е Мич ( ако правилно си спомням главният). Ей го, Баръш Ардуч го взимаме от лошите, че не искам да го гледам как го бият (И не искам да искам да го бият. Joy  ) Серкан естествено ..ще сберем екип набързо да търчат по крайбрежната на фона на моста и да залавят престъпници. Малко Анталия, малко Бодрум..ех, разпечатах се

Оф, не знам какво направиха с шефа на Дениз. Явно чакат да съберат ГГ и после да завържат малко историята с Озан. Да поддържат интереса. Предполагам тогава ще го искарат в играта: любовта или кариерата.
  А на Емре не мога да му хвана статиите. Ту имат, ту няма приятелка.  Ей сега ще потърся една негова снимка. Като е сериозен е друг човек.

# 67
Нови снимки от нашите сладки гълъбчета HeartBlue HeartRevolving Hearts

# 68
Май всички в тази тема, освен че сме млади и красиви, пръщиме и от акъл .. Grinning Ашколсун!
Бая бая хубави помисли имаме... Все така с надежда и мечти, темата ни да върви! : ))

С Турска фенка, художничка, с такава муза.. картината и е супер!

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 17:58 от grozdence.

# 69
  • София
Привет!

Да ви разсея малко преди прекрасната петък-вечер - сериалът "Нов живот", с приятелят на Йозге, се превежда на руски моменталически - снощи беше първа серия, а в 5 ч. имаше превод...

# 70
хаштага за 10-ти еп. #aşkagüven - доверие в любовта или доверете се на любовта...

и линковете за онлайн гледане....

https://www.fox.com.tr/canli-yayin
https://www.canlitv.video/fox-tv-izle...
https://canlitvizle.com/fox-tv-turkiy...
https://www.canlitv.me/fox-tv-kesinti...

# 71
От Джан в Инстаграм
Гъзар, с ръце в джобовете, крак връз крак, подпрял се небрежно..ноо, очите ми все в копчетата му :... абее огън и жупел е тоз човек:fire:

П.с
Ели Hug Сега видях че си я постнала тази снимка по- горе, ама нали съм заплес...Ноо, ако я изтрия, Господ ще ме накаже! Grinning

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 19:37 от grozdence.

# 72
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тази вечер ще гледам Йози, Езги и цялата тайфа, но утре сутринта отивам да погледам /за разнообразие Mr. Green/ два дни внука Heart Eyes. Вероятно чак неделя късно вечерта или понеделник ще мога да изгледам руските преводи и да коментирам епизода.
На всички ни приятно и безпроблемно гледане! Grinning

# 73
Хоп, нареждаме се с аверчето на първите редове да видим кой ще изяде боя тази вечер Head BandLaughing

Днес ще гледам на телефона, че малката е болна и ще я вардя да не се задави със сополи докато спи... (тъкмо си викам, че ще тръгне на ясла, ще направя една „екскурзия” до Иснтанбул. А то... нъц! Джан ще трябва още да ме почака и да побленува за нашата среща).
Та,  трудно ще ми е да прецъквам между страниците и ще се появя чак на рекламите с коментар.

Приятно гледане и безавариен интернет! Hug

# 74
Ели пожелавам на малката бързо оздравяване Hug милата..в тези жеги е мн. гадно да си болен.

И тая нахалната да я сложа.. нали е на всяко гърне мерудия..аман!

Приятно и емоционално гледане момичета! Kissing Heart
Ако има озвучка, пускайте!

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 10:35 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт