"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 282
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Ами той без ръкави беше на сватбата на сестра си, вече нищо не би ме учудило в стайлинга му. Joy
Дано не, крепи ме това, че в съня на Езги той беше с костюм на сватбата... Ех, вярно ще се окаже кратък този сериал май май. И после без Джан на екран колко месеца пак ще изкараме. То поне да имаше папарашки снимки, пък то и такива няма... Мъка, мъка

# 526
Нашето пате и в Пуерто Рико си има фенове Blue Heart Задминава и горещите пуерториканци по горещина Laughing

Наскоро мярнах и, че една от всичките фенки, посетили сета е дошла специално от Маями! За такъв мъж си струва да прелетиш половината свят!

Според мен този посления аутфит е от откриването на заведението. Много бързо го оженихте човека Joy

# 527
  • I Love You 3000
Профи Relieved Simple Smile

Гледам го онлайн по - принцип , но от няколко серии го гледам като го пуснат в Ютуба, че да мога да прецапвам някой моменти с мишката.  Майката Йозгюрова не мога да понасям. Наистина не мога да повярвам , че това е актриса. Тези мимики , тези омразни физиономии дето прави са ми прекалено реални. Бетер бабите пред блока, дето правят всякакви мимики като минават разни съседи. Че и грухти , за да изкаже възмущение. В кой университет е учила тази госпожа? Актриса ли е наистина?
Гиземата и тя , чупки , стойки , муцуни и ужасен стайлинг.
Озаните и те с тази срамотна любов , много ме издразниха в тази серия, та другата смятам и тях да минавам с мишкарията.
А онези пубертети с нараненото Его даже и не ги отразявам. Кой реши , че тоя Пилешарко от АФК, може да изглежда като добра конкуренция на Джан? Бил лекар гинеколог:sleepy: Да го бяха направили , студент стажант за по достоверно. А той стабилен мъж с професия, най- изгодната партия за ГГ и прилича на току що завършил с късен пубертет. А на среща Джан изглеждащ по - този начин. Като в Птичката - всички ухажори на Санем не можеха на нокътя да му стъпят, докато не се появи Иита накрая.
Та ми остана да гледам  Джан и Кузена, Джан и Йозге, Левент и Джансу в този ред. А и Джея ама само като е с тях , с Гиземата не ми е интересен.

# 528
Да, вероятно все пак е от откриването на заведението, въпреки че защо тогава и майките са се домъкнали. На всяка манджа мерудия са значи...
А между другото, аз бях разбрала, че партито с тангото беше в чест на откриването на новото заведение, но явно не е било за това...

# 529
Да, вероятно все пак е от откриването на заведението, въпреки че защо тогава и майките са се домъкнали. На всяка манджа мерудия са значи...
А между другото, аз бях разбрала, че партито с тангото беше в чест на откриването на новото заведение, но явно не е било за това...

Мама Невин е там, за да подкрепи зетя, най-вероятно. Според мен ще застане на тяхна страна по някое време, особено като види, че другите две кокошки са против. Елементарна човешка психология Grinning А другите две кокошки е ясно защо са там, със сигурност не са за подкрепа Grinning

# 530
  • I Love You 3000
Може и да е от сватвата на Левент и Джансу. Ама надали, онуй малкото няма да се даде лесно. Лелите са там, защото са манджа за всяка мерудия.Smiley А и доколкото разбрах , те се местят при Йозгюрджим, че да го пазят от страшната Езги и да го хранят в устичката Sweat
Тъй че каквото се целувахме и къпахме , това беше. Басейн имаме , цели два , ама неизползвани ще останат. Че то срамотия голяма да влезе млад мъж да поплува. Пред мамите виждам едно криене и жомене , ако се доближим до устата на другия. А от Мама Йоз очаквам зверски грухтежи.
Здраво се извиват ръцете на сценаристи, режисьори и актьори, че и аз не я виждам за дълго тази работа. Колкото и да не ми се ще.
Няма ли вероятност да го купи някоя интернет платформа , че да си изгледаме оригиналния замисъл на спокойстрие? Па ония да си гледат бойщата, кървищата и високия морал.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 22:49 от LovE_

# 531
# 532
Е, аз не съм съгласна, мисля, че като за турски сериал си е супер разкрепостен даже. Мацката неженена се оказва бременна, приятелките й - се радват. Няма три реда сълзи, ма то сега какво... Другата мацка се гаджосва и директно заявява на майка си - така ще е. Приятелят й пък й казва, взимай си куфара и се нанасяй у нас. Да не говорим, че той майка си изобщо не я слуша, ами си живее живота както реши.
Какво да кажем, за всички зли и лоши, дето спаха едни с други за една нощ? Само като пример, Сердар намаза миналият епизод.
Иначе майките те си ги харесват за смешни. На нас не са ни, но това не значи, че не е бил такъв първоначалният замисъл.
Иначе Йозгюр в миналия епизод се фръцка до кръста гол.Да не говорим за всички деколтета и къси поли...
Какво искате още. Модерен си е сериалът, пък че цензурата махнала целувката, те пак ще ни я дадат, както видяхме - в ютуб.

# 533
# 534
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ети Hug
Този сериал - не. Някой следващ Джанов - може би, дай боже!  bishop 
Колкото до майките, в началото мама Севим не се държеше така. Цялото пренавиване и преиграване според мен си е режисьорска приумица. Де да го знаем режисьорът какво детство е имал и какъв образ на майката има в главата му. Wink
А с тоя техния СЕМ вече всичките им сериали изглеждат еднакво нескопосани и неестествени в любовните сцени. Не е само този. Впрочем, съгласна съм, че е доста разкрепостен като за сегашното положение. Някой ден, ако и когато Бащицата падне от власт, може постепенно да се върнат добрите стари времена, когато снимаха каквото искат, а не каквото им налагат.

Първоначално смятах, че снимките от новото заведение с есенната украса са от откриването му, но сега ме накарахте да се замисля. От какъв зор и майките ще са там, при това толкова официални?! Може би наистина е сватбата на Джансу и Левент. Нали Езги каза, че организацията ще е от нея.

# 535
Вечерен привет грешници

Ето какво пишат момичетата от ФБ групата, които все още са в ТР

"Уникален, принца от приказките... 😍😍😍
Нямаме търпение да дойде този момент от серийте, новото заведение беше украсено невероятно зашеметяващо красиво и всички бяха с официални дрехи 😉❤❤❤"

Така, че става ясно, че ще е облечен така за откриването : ))

Ето фрага на Домът с БГ. Суб.
https://ok.ru/video/1973124270624

Интервюто на Деметка на Бг https://tvseriali.bg/interview/ako-mozheh-shtyah-da-se-izbavya-ot-netarpenieto-si

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 23:36 от grozdence.

# 536
Love,

За третото изречение
Точно това е актриса  - да накара хората да повярват ,че образът който е създала е реален.

b][/b]
Профи Relieved Simple Smile

Гледам го онлайн по - принцип , но от няколко серии го гледам като го пуснат в Ютуба, че да мога да прецапвам някой моменти с мишката.  Майката Йозгюрова не мога да понасям. Наистина не мога да повярвам , че това е актриса. Тези мимики , тези омразни физиономии дето прави са ми прекалено реални. Бетер бабите пред блока, дето правят всякакви мимики като минават разни съседи. Че и грухти , за да изкаже възмущение. В кой университет е учила тази госпожа? Актриса ли е наистина?
Гиземата и тя , чупки , стойки , муцуни и ужасен стайлинг.
Озаните и те с тази срамотна любов , много ме издразниха в тази серия, та другата смятам и тях да минавам с мишкарията.
А онези пубертети с нараненото Его даже и не ги отразявам. Кой реши , че тоя Пилешарко от АФК, може да изглежда като добра конкуренция на Джан? Бил лекар гинеколог:sleepy: Да го бяха направили , студент стажант за по достоверно. А той стабилен мъж с професия, най- изгодната партия за ГГ и прилича на току що завършил с късен пубертет. А на среща Джан изглеждащ по - този начин. Като в Птичката - всички ухажори на Санем не можеха на нокътя да му стъпят, докато не се появи Иита накрая.
Та ми остана да гледам  Джан и Кузена, Джан и Йозге, Левент и Джансу в този ред. А и Джея ама само като е с тях , с Гиземата не ми е интересен.

# 537
  • I Love You 3000
Е да определено , е по -модерен от обичайното. Тази серия определено , не беше стандартната за двамата ГГ. Обаче всичко е в една серия , което ме навява на мисълта , че е само за нея , че да получим отстъпки от глобите. После два три епизода ще е суша и целувки по челото. Това е първият епизод, в който Главната е доста настъпателна и несвенлива (цели 11 целувки за една серия) и още съм твърде скептична да повярвам , че има развитие. Чакам да видя фишовете от глобите и как ще е положението след това.
А и второстепенните герои и те трябва да получат някаква достоверност. Озановците свян , свян , а и двамата разведени. А Джансуто и Левент - предложение за брак с прегръдка и въртене във въздуха. В кой "модерен свят" го има това. Ще ми предложат така желания брак след подобни танци , ще кажа да и ще се прегръщаме все едно сме брат и сестра.

Да де, ама това имам предвид ако това и е само актьорлъка , тя е за Оскар. Ама на мен ми е прекалено реална, все едно не са я взели от някоя театрална школа, а са минали покрай някой блок видяли са я как се пули и кокори на съседката и са й казали "Ставай да участваш в новия ни сериал."  Много , често се случва актьорите да излизат от роля и да изразят себе си и отношението си към дадена сцена дори и за секунда. Изисква се много опит и "километраж" да изгубиш тотална връзка с реалността в дадена сцена. Това е моментът, в който се печелят най - големите отличия. А тази актриса не ми изглежда да е толкова гениална , че толкова да го прикрие. Фитнат имаше един момент на излизане от образ , който й предаде по-човешки образ. Затова и ми стана "любимата" леля. Майката на Езги много крещи и преиграва. Но мама Йоз имам усещането , че донякъде играе себе си.
Не знам как ще ми я избелят тази свекърва след тези грухтежи и кокоренета. И да я върнат към първоначалните й настройки, винаги ще имам едно на ум и винаги ще й зяпам китката рано сутрин от коя страна е.

# 538
Love, мисля, че прекалено навътре ги вземаш нещата Simple Smile Макар че на 100 процента подкрепям за майката на Йозгюр, другото се очаква от турски сериал като цяло. Пак че толкова се награбват е успех, не ги очаквам обаче скоро голи в леглото. То и аз след толкова заспали под звездите двойки започнах да се чудя това намек ли е, че са правили нещо повече, или се опитват да ни внушат романтичен идеал?  Но приемам го, стига да има целувки тук - там и смях.

# 539
  • I Love You 3000
Паля се,защото съм прекалено голям кинофен и много анализирам всяко нещо , което гледам. От всичко най - много държа на реализъм и достоверност. Затова се впускам в прекалено вглеждане на детайли и т.н. и разтягам големи локуми.
Изкривяване малко, не ми обръщайте голямо внимание Simple Smile

Още не мога да им простя , че на Птичката Санем я направиха толкова свенлива и срамотна, че накрая три ги излюпи с пет целувки по бузките. Ама иначе я облекли с пола вирната до ушите и му вика"ти си ми първото гадже". Млада, образована, с глобален поглед, модерно облечена жена , стилизирана коса, добър макиаж и изведнъж "Не знам кой носи бебетата? Щъркелът ли? Дядо Коледа ли?". Кой да го повярва това?!
Е не искам чак и някое латино награбване тип от всеки ъгъл /Въпреки че, Джан би ми се искало да го видя в един такъв аспект Laughing Кой не би?/ ама айде нещо по-реалистично де.
Какво му беше на изрязания кадър? Там дори е облечен. Ама не - срам голям.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 01:27 от LovE_

Общи условия

Активация на акаунт