"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 257
  • 727
  •   1
Отговори
# 600

Програмата за цялата седмица.За петък е най-натоварен ден-връщат се и останалите сериали с нови сезони....

Като гледам програмата, като се има предвид че е и петък, нашия рейтинг направо ще си падне под 3. А на прехвалената врата сигурно ще иде на 10.Кажи после че няма фаворитизъм. Sad

# 601
Ели HugTwo Hearts
Скрит текст:
И аз имам син,по-голям е от дъщерята,но по-късно се ожени.Нямат още деца.А от дъщерята,знаете имам внучка на 6 г.и внука,на 5 октомври ще прави 1 г.

Грозде Hug Two Hearts,радвам се,че с Еми Hug сме колежки! В другите теми,в които пиша отдавна си ме знаят,тук - също.Останаха  малко,с които започнахме от началото на ''Пълнолуние'',после в ''Ранна птичка'' дойдоха други и си отидоха,сега за МГ дойдохте - вие! Wink Дано след края на сериала не си отидете,а останете да си пишем за Джан и партньорките му. Wink ...Радвам се и за момичета от ФБ групата,че са останали по-дълго в Истанбул.

клипчета от срещите на Джан с фенките....
https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456241370%2F9be4a03fef7 … l_wall_-176425116
https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456241371%2Fb8fdc8223fc … l_wall_-176425116
https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456241372%2F69775c05f97 … l_wall_-176425116
https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456241373%2Ff7d62a6a2fc … l_wall_-176425116

# 602

Програмата за цялата седмица.За петък е най-натоварен ден-връщат се и останалите сериали с нови сезони....

Като гледам програмата, като се има предвид че е и петък, нашия рейтинг направо ще си падне под 3. А на прехвалената врата сигурно ще иде на 10.Кажи после че няма фаворитизъм. Sad
И аз на това се ядосвам и тъкмо щях да го коментирам... Най-голяма е конкуренцията точно в петък, и то все от хитови сериали... Това доста зле ще се отрази на нашия, няма как...
А в сряда - буквално никакви други сериали, никаква конкуренция! Та се чудя - не можаха ли да им разменят местата, "Sen Cal Kapimi", който и без това няма проблеми откъм рейтинг и води всички класации, да се конкурира с останалите в петък, тъкмо така ще се види доколко пак ще го предпочетат пред другите. А нашия да го сложат в сряда - така и рейтингът му със сигурност ще се вдигне, това би било печеливш ход и за телевизията. И без това не ми се чака чак до петък за нов епизод... Може би нататък ще направят някакво такова разместване, иначе би било безумие от тяхна страна...

# 603
  • Плевен / София

И аз на това се ядосвам и тъкмо щях да го коментирам... Най-голяма е конкуренцията точно в петък, и то все от хитови сериали... Това доста зле ще се отрази на нашия, няма как...
А в сряда - буквално никакви други сериали, никаква конкуренция! Та се чудя - не можаха ли да им разменят местата, "Sen Cal Kapimi", който и без това няма проблеми откъм рейтинг и води всички класации, да се конкурира с останалите в петък, тъкмо така ще се види доколко пак ще го предпочетат пред другите. А нашия да го сложат в сряда - така и рейтингът му със сигурност ще се вдигне, това би било печеливш ход и за телевизията. И без това не ми се чака чак до петък за нов епизод... Може би нататък ще направят някакво такова разместване, иначе би било безумие от тяхна страна...
Аз поне не помня да е имало такъв случай....

# 604
Е какво значи не е имало такъв случай... Логично е сериалът в сряда, който се конкурира само с още един сериал, да има висок рейтинг. Същият този сериал обаче, ако се премести в петък и трябва да се бори с още 5, и то такива с висока гледаемост, бързо ще видиш, че от рейтинг 7-8 ще падне на 4-5 да кажем, но пак ще е добре откъм рейтинг въпросният сериал, защото си има достатъчно фенове. А нашият, ако го преместят в сряда, пак ще се вдигне твърдо на 4-5, най-малкото защото просто в този ден няма конкуренция. Елементарна логика. Така и двата сериала ще са с добър рейтинг и няма да има такава пропаст между рейтинга на единия и останалите (визирам супервисокия рейтинг на SCK, но и нашият се е запътил към пропаст, за съжаление - откъм дъното на класацията...).

# 605
Е какво значи не е имало такъв случай... Логично е сериалът в сряда, който се конкурира само с още един сериал, да има висок рейтинг. Същият този сериал обаче, ако се премести в петък и трябва да се бори с още 5, и то такива с висока гледаемост, бързо ще видиш, че от рейтинг 7-8 ще падне на 4-5 да кажем, но пак ще е добре откъм рейтинг въпросният сериал, защото си има достатъчно фенове. А нашият, ако го преместят в сряда, пак ще се вдигне твърдо на 4-5, най-малкото защото просто в този ден няма конкуренция. Елементарна логика. Така и двата сериала ще са с добър рейтинг и няма да има такава пропаст между рейтинга на единия и останалите (визирам супервисокия рейтинг на SCK, но и нашият се е запътил към пропаст, за съжаление - откъм дъното на класацията...).

Те някои хора може точно това да искат.Да се срине изцяло сериала и имиджа на нашето момче по-специално.
ФоКС не им пука. Имат повече сериали отколкото дни на седмицата, има и нови чакащи проекти.Според мен е най-разумното да направят някакъв край на сезон и после втори сезон на цифрова платформа.Сериалчето ни има най-голяма интернационална фенска група, така че ще има успех.

# 606
Една госпожа написа, че това са броят на зрителите онлайн за последната седмица.

Karmizi Oda 15 981 311

Babil 47 234 575

Bay Yanlis  229 565 942

Ако е вярно и ако Фокс реши да гледа този фактор и увеличи за сметка на това рекламите на сайта си, може да погледаме още известно време нашите сладури.

# 607

Не че, някой ме пита,
Скрит текст:
но като се започне с това надцакване кой е по-по-най. Гледай си сериала и се наслаждавай, колко време ще го излъчват, най малко зависи от нас.

Благодаря за превода ! И очаквам с нетърпение  разказа на дамите  от Истанбул да бъде споделен и тук.

Клюкина / не знам Демет дали знае за новото си гадже /

https://www.gecce.com/haber-demet-ozdemir-yeni-bir-aska-mi-yelken-acti

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 18:35 от Slawena

# 608
Не ми се вярва да има чак такива конспирации срещу сериала и конкретно срещу Джан. На Фокс може да не им пука за кариерата на Джан, но им пука за рейтингите на канала им, които съответно им носят и приходи. Нямат интерес да държат сериал, който не им носи достатъчно такива. В този ред на мисли програмната им схема е меко казано странна за мен, и това по няколко причини, някои от които споменах в предишния ми пост, но и:
1). Логично е в деня с най-голяма конкуренция да сложат най-хитовия си сериал, а не да оставят "Bay Yanlis" сам да се бори срещу "Червената стая" и други любимци на турската аудитория, така буквално го хвърлят на вълците;
2). В началото явно са си мислели, че големият хит на летния сезон ще бъде именно "Bay Yanlis" и че той ще избухне, слагайки го в ден като петък. Но летният сезон свърши и имаме резултатите, турците очевидно не са рецептивни към новото, с оглед на цифрите можеха да направят това разместване, за което споменах по-горе;
3.) Петък вечер е моментът, в който по принцип младите, образовани хора излизат навън да се забавляват, а не гледат сериали вкъщи. А каква е аудиторията на нашия сериал? Точно същите тези млади. Нали не мислите, че турските баби са луди по Джан/Йозгюр със скъсаните му потници или пък одобряват по-разкрепостената линия на сериала, особено в началото, когато го показваха да води различни жени вкъщи. Представям си и колко консервативни турски бащи са забранили на дъщерите си да гледат голия до кръста Джан, за да не се "развращават" - същите тези дъщери най-вероятно след това си наваксват онлайн с гледането, но въпросът е, че докато излъчват сериала, в семейството се пуска морален, по турски поучителен и "със семейни ценности" филм/сериал, съответно и това се отразява на рейтинга. Аз самата не гледам сериали по телевизията и като цяло телевизия, наваксвам си онлайн, телевизия гледат предимно по-възрастните, чийто фаворит определено не е "Bay Yanlis". От друга страна, в сряда вечер повече по-млади са си вкъщи, чудят се какво да правят и биха могли да изберат да се позабавляват с приятния хумор на Грешния.
4). Другият сериал - SCK, следва една доста по-класическа линия и в историята си, и откъм стайлинг, съответно традиционната романтика в него привлича и младите романтички, и бабите, които не са толкова скандализирани от него, умиляват се от клепките на актрисата и са респектирани от по-консервативния стил на актьора. Освен това, както вече казах, в сряда повече хора скучаят по домовете си, оттам и космическия рейтинг на сериала - но той би имал успех и в петък, тъй като турските баби вече достатъчно са лапнали по историята и биха го гледали и тогава.
Все пак SCK и Bay Yanlis вече не се състезават помежду си, а със сериалите от другите телевизии, съответно такова разместване би се отразило положително на нашия и не би засегнало негативно другия, извод - всички са доволни, но най-вече FOX, тъй като не би имала един, а два успешни сериала с добър рейтинг.

П.С. Никой с никого не се надцаква, просто не искам моят любим сериал "Bay Yanlis" да бъде ощетен заради малоумната програмна схема на FOX. И да, ние може и да не се интересуваме от рейтингите, но актьорите и екипът със сигурност са информирани и ги поглеждат, а нали не мислите, че това не се отразява на работата и настроението им. Естествено, че е по-добре рейтингът да е максимално висок, колкото и безумни за мен да са тези показатели, но за турците явно са важни. Искам да се наслаждавам колкото се може по-дълго на Джан и на точно този сериал, това е. Иначе не мисля, че ниският рейтинг ще се отрази негативно на кариерата на Джан, някои сериали са по-успешни, други не толкова и това е нормално, няма как всеки един да става хит. "Пълнолуние" също не е бил успех в Турция, но е харесван в Италия, а точно след него Джан снима големия си пробив Птичката. Сега пък отново е тандем с Йозге, въпреки че в Турция не са имали висок рейтинг в предишния си сериал. Тъй че не мисля, че за кариерите на актьорите е от чак такова значение рейтингът, но той е определящ за продължителността на конкретен сериал. Иначе самият факт, че един летен сериал продължава и през есенния сезон, е достатъчен успех според мен.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 18:24 от ПiПiруда

# 609
И на мен не ми харесва това постоянно сравняване на  МГ със SCK и другите.. всеки влак си има пътници. Аз гледам и двата летни и не ми харесва да се слагат епитети към едните и другите актьори..

# 610
Моля цитирайте епитети към SCK? Къде точно е изразено негативно мнение към него, цитат, нещо? Разбирам, че сте пристрастни и към двата сериала, аз нямам нищо против SCK и, без да ми е любим, го следя от скука. Просто смятам, че би било логично да го преместят, все пак след като е на върха на всички класации, то не би имал проблем да се справи с конкуренцията на другите пет сериала в петък.

# 611
Не съм съгласна че нямало видиш ли сериали в сряда в случая.
Домът ще започне с нов сезон, който се излъчва в сряда. Не знам, но може и по другите програми да започне друг пак в същият ден.
   Момичета, защо се търси под вола-теле? Сега проблема е, че МГ бил в петък, ама той си почна в петък, както и Вратата в сряда,без измествания и на двата, което е добре мисля си аз.
И чак пък нарочно да било заради Джан, да го очернят...ама моля ви, наистина ли? Grinning
  Мисля, че доста от вас гледат и двата сериала, може и да не са доста, но има и такива като мен, и още от началото си казах, че не ги приемам като конкуренция, но явно не всички мислим по този начин. Не че е и нужно де не ме разбирайте погрешно, но защо все сравнения, и несъществуващи причини се създават?

# 612
Ами да кажем просто, че някои обичаме да разсъждаваме, колкото и това да не се харесва на други. Ако аз бях начело на FOX, щях да процедирам така, както вече казах, че мисля, но за съжаление не съм и ще търпим това, което вече са решили. Отсега ме боли сърцето за цифрите, които ще излязат след излъчването в петък, а за Джан, който винаги иска да е пръв и най-добър във всичко, просто не знам как се чувства... Хубаво е, когато се стараеш толкова, работата ти да бъде оценена подобаващо, а не да страдаш заради малоумни решения...

# 613
# 614
Момичета Hug и аз да поясня! Wink В сряда също има още сериали,нали пускам рейтинга и го следя по дни.Просто още не са започнали!Сега видях,че Нина Hug е писала за ДЕК,който е по тв.8.По АТВ ще се върне историческия ''Kuruluş Osman'' с Бурак Йозчивит,който беше в висок рейтинг миналия сезон. Не си спомням кои бяха по Стар тв. и Шоу тв..По-нататък ще се види.А и поначало в сряда по Фокс тв.се излъчваше  ''Учителят''/Öğretmen с Илкер Калели,има го и в промото.И в останалите дни ще започнат още сериали.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт