"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 199
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Привет обедно! Hug

WinkBlue Heart

Джан приканва зрителите на Израел да гледат МГ на канал 2 от 17,25
--Здравейте, чакам ви да гледате новата ни поредица МГ на канал "Турска драма". Обичам всички!
https://vk.com/vichnevuy_dom?z=video213311191_456241627%2F7ba143 … l_wall_-128025271
https://vk.com/vichnevuy_dom?z=video213311191_456241628%2F90e1c0 … l_wall_-128025271

# 706
Привет момичета ! Чета ви от скоро, но след рекламата не се сдържах и реших да пиша. Виждам, че и на вас ви въздейства съществуването на този момък силно! Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye
Мислих много какво го прави толкова специален, защото никога до момента не ми се беше случвало известна личност толкова да ме впечатли на подсъзнателно ниво! Влиза под кожата и аз незнам как Cold Sweat  Сигурно защото е скорпион, незнам продто друго обяснение не намирам.
Мислих си скоро, коя ще е тази дето ще се жертва да му пристане? Та то това си е жертва направо, при толкова много обожателки и такъв луд интерес, няма да мога да мигна ако ми е мъж Joy
Нейсе, и аз да питам коя е мадамата от рекламата ако знаете ?

# 707
Добре дошла, Патенце Simple Smile
Нареждаш се и ти на опашката за наш'то пате Animal Hatching Chick Grinning

Бай Джано става и за рекламно лице на някой хотел или курорт. Гледам я тази снимка и ми се приисква да ида на почивка LaughingNature SunnySurfer

# 708
Йозге е пуснала на стори романтична снимка със Серкан и сърце. Сладки са ми двамата, харесвам ги като двойка, но...
Смятам за глупави от нейна страна подобни демонстрации, докато снимките на сериала с Джан още текат. Неслучайно феновете винаги "гаджосват" главните герои, просто имат нужда да вярват в достоверността на любовта между двамата и търсят и следят за всеки любовен жест на екрана и извън него. С тези демонстрации на любов към гаджето обаче наистина достоверността на чувствата между двойката в сериала е инстинктивно поставена под въпрос и част от силата й се губи, ето защо и ни се струват по-вяли - просто не можем да повярваме наистина, знаейки, че не се срещат в действителност.
Когато не знаем дали актьорите са обвързани или не, винаги има сянка на съмнение, на надежда, че това, което виждаме на екран, е истинско, което го прави и още по-въздействащо. В този ред на мисли е нормално двойката Джан/Санем да е била по-успешна, именно заради съмненията за истинска любовна история между актьорите по време на снимките - сега вече дали е било така или не, и двамата разумно запазват мълчание по този въпрос. Джан постъпва много добре според мен, като пази в тайна личния си живот - така фенките могат да си мечтаят на воля и да го гаджосват наум с когото им скимне, включително и със себе си. Stuck Out Tongue Winking Eye
В заключение исках просто да кажа, че според мен е по-добре актьорите да се въздържат от такива демонстрации на чувства към гаджетата си в реалния живот по време на снимки на романтичен сериал с друг актьор/актриса. След това ще имат достатъчно време да показват и доказват силата на любовта си, просто сега не му е времето.

Пеперудка, при стандартни усповия бих се съгласила. Но в конкретния случай с Джан спекулирането за реална връзка би било лоша реклама за Джан.Джан е поскал да играе с Йозге отново, едно че защото има взаимно чувство на доверие и приятелство, второ защото Йогето има наистина серизона и дълговременна връзка и няма да се спекулира излишно след "либидо" историите. Този сериал е по-скоро за изчисване на авторитета на Джан, защото Фарук явно го готви за Инже Мемед, за да даде друго ниво на кариерара му. Пък и според мен реалното гаджосване от страна на феновете е обида към качествата на актьорите.Какво излиза:Че могат да изиграят перфектната любовна история,ако не са любовници в живота? Освен това , Йозге която е отказала друг сериал за да подаде ръка на Джан с риск за собствената и кариера е сега  почти толкова плюта колкото и него.Така  снимката която е качила е един вид подкрепа на личния и партьор, така че е по-скоро плюс. Като гледам скокообразното и нелогично развитие в историята напоследък си мисля,че края не е далеч.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 16:39 от nikolexa

# 709
  • Плевен / София
Йозге е пуснала на стори романтична снимка със Серкан и сърце. Сладки са ми двамата, харесвам ги като двойка, но...
Смятам за глупави от нейна страна подобни демонстрации, докато снимките на сериала с Джан още текат. Неслучайно феновете винаги "гаджосват" главните герои, просто имат нужда да вярват в достоверността на любовта между двамата и търсят и следят за всеки любовен жест на екрана и извън него. С тези демонстрации на любов към гаджето обаче наистина достоверността на чувствата между двойката в сериала е инстинктивно поставена под въпрос и част от силата й се губи, ето защо и ни се струват по-вяли - просто не можем да повярваме наистина, знаейки, че не се срещат в действителност.
Когато не знаем дали актьорите са обвързани или не, винаги има сянка на съмнение, на надежда, че това, което виждаме на екран, е истинско, което го прави и още по-въздействащо. В този ред на мисли е нормално двойката Джан/Санем да е била по-успешна, именно заради съмненията за истинска любовна история между актьорите по време на снимките - сега вече дали е било така или не, и двамата разумно запазват мълчание по този въпрос. Джан постъпва много добре според мен, като пази в тайна личния си живот - така фенките могат да си мечтаят на воля и да го гаджосват наум с когото им скимне, включително и със себе си. Stuck Out Tongue Winking Eye
В заключение исках просто да кажа, че според мен е по-добре актьорите да се въздържат от такива демонстрации на чувства към гаджетата си в реалния живот по време на снимки на романтичен сериал с друг актьор/актриса. След това ще имат достатъчно време да показват и доказват силата на любовта си, просто сега не му е времето.

Пеперудка, при стандартни усповия бих се съгласила. Но в конкретния случай с Джан спекулирането за релана връзка би било лоша реклама за Джан.Джан е поскал да играе с Йозге отново, едно че защото има взаимно чувство на доверие и приятелство, второ защото Йогето има наистина серизона и дълговременна връзка и няма да се спекулира излишно след "лобидо" историите. Този сериал е по-скоро за изчисване на авторитета на Джан, защото Фарук явно го готви за Инже Мемед, за да даде друго ниво на кариерара му. Пък и според мен реалното гаджосване от страна на феновете е обида към качествата на актьорите.Какво излиза:Че могат да изиграят перфектната любовна история,ако не са любовници в живота? Освен това , Йозге която е отказала друг сериал за да подаде ръка на Джан с риск за собствената и кариера е сега  почти толкова плюта колкото и него.Така  снимката която е качила е един вид подкрепа на личния и партьор, така че е по-скоро плюс. Като гледам скокообразното и нелогично развитие в историята напоследък си мисля,че края не е далеч.

# 710
До сега сме свикнали да гледаме Джан в съвременни сериали, като за всеки си е сменял визията. Ще бъде интересно с каква визия ще бъде в Инже Мехмед, като се има в предвид че това ще бъде исторически филм по книгата на Яшар Кемал. До сега не е сниман филм по тази книга. Трябва да изглежда доста разбойнически, ако наистина се включи в този проект. Дано да можем да го разпознем.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 16:13 от YanitaP

# 711
По данни на социалните мрежи  най - споменаваният Актьор в периода 7 - 13 септември е Джан Яман

Какъв период? Какви пет лева.. та то е така целогодишно..
Има ли по- коментиран и по- обичан актьор .. с обичта на милионните фенки от цял свят, в тази класация първото място едва ли ще се промени...

А има и такива хора, които му предричат, край с кариерата му.. край с проектите му, абе според някои Джан е в такова положение, че жив да го оплачеш Grinning
И тук чета подобни мнения.. за съжаление, а той човека, да е жив и здрав и все така красив и успешен, си е в супер положение, отвсякъде погледнато : ))

# 712
Предполагах, че Джан е избрал Йозге да му партнира задари станалото с него и защото й има доверие, но не знаех, че тя се е отказала от друг сериал, за да му помогне. Прекрасна е! Heart

Днес нови неща научих. Благодаря ви. Беше ми интересно. Joy Клюкарката в мен доволна остана.

Колкото до химията между героите - Серкан е с Йозге, но това изобщо не ми пречи да оценявам какъв заряд има между него и Мелиса в "Нов живот". Толкова огън има там в погледите им, че ми пълнят душата. Heart Eyes Много ми харесват заедно и нямам търпение да се съберат.

# 713
  • София
По данни на социалните мрежи  най - споменаваният Актьор в периода 7 - 13 септември е Джан Яман

По данни на социалните мрежи  най - споменаваният Актьор в периода 7 - 13 септември е....  тук трябваше да стоят няколко барабанчета за съспенс, ама не открих такава картинка .... каква изненада - Джан Яман! Joy Joy Joy

Постера на канал ФОКС за новия сезон.

И нашите хора по-отблизо:

# 714
Общата промо-снимка с актьорите за сериалите по FOX...

ето ги и нашите по-отблизо...Wink

и друг рейтинг- Джан 1....Серкан 9.

ПП Лили Hug сега видях,че сме пуснали снимките в една минута...Wink

# 715

Йозгето също е първа. Така беше и миналия месец, и поединично и като двойка седмично все бяха първи.Обаче като излезе месецчния резултат ,бяха втори.

# 716
Kissing Heart Здравейте, сладки!

Animal Bear Animal Hatching Chick Animal Hatching Chick Animal Cat2 Animal Bee Меченца, пиленца, патета, котета, пчелички, бонбончета и други такива - каквото си изберете! Като любителки на Джан всичко ще ви отива, както и на него!
Animal Hatching Chick Сега последно Джан е патенце! Напълно съм съгласна, нека е патенце! Любимото ми животинче е пате, отглеждала съм преди много години! Само ако знаете как се галят и вие ще се влюбите! Но са такива, ако ги отглеждаш от малки до големи и се грижиш за тях. Любовта им е само за любимите! Непознатите ги хапят! На Джан му прилича това определение - мил, грижовен, нежен към всички, гушлив като пате!  Kiss Kiss Kiss
Flowers Herb Виждам, че следите рейтинги, нали за съседите това е критерий, за съжаление с доста изкривени представи! Нормално е да се тревожим за сериала, конкуренцията напира! Дай Боже, да имаме късмет заа още много серии с нашите любимци! Джан е уникален както и да го погледнеш! Дали е за роли или за реклама, той е зашеметяващ!
Gift Heart Ако трябва да избирам герой от сериалите му, може би Джан Дивит, макар че изглежда по зрял! Но като Йози в "Мистър Грешен" най много прилича на себе си и на годините си! От партн*орките му много харесвах Синем Кобал от първия му сериал "Сърдечни работи! И, разбира се Санем от "Ранобудна птичка".  Като двойка бяха взривоопасни!  Там Джан беше моето първо откритие, после "Пълнолуние", "Любов на инат" и т.н. За Йозге няма да говоря, само ще кажа, че е една щастливка да бъде под крилото на  Джан и то в два сериала!

Flowers Green Apple Епизода и фрага - точно всичко се подреди и хоп, изненада! Появи се Толга, не стига този плазмодий Сердар! Но без такива не може, трябва да има драма, за да усетим по добре щастието!
Flowers Cactus Чудя се, ако Толга не беше обсебен от идеята за отмъщение, какви щяха да са отношенията му с Джан. Ясно е, че е откачалка, но без злобата, щеше да е забавен, като Хайдар ... Сега да видим какви ги замеси. Каза си, че ще отмъсти на Йози с неговите слабости - La Gabia и Езги! Гадното се е гадно, но за сега добре се прицели! А си намери и съучастник! Отдавна си казахме, че Гизем няма да е от добрите! Дебнеща усойница! Ще яде от хляба на Йози и ще върши мръсотии!:imp: Йози трябва да я разкрие, а и барманчето все нещо ще забележи!
Flowers Lemon Езги е в опасна ситуация. Тук главно действащо лице виждам стабилен адвокат. А какво по добро може да бъде от Дениз?! Сега вече е свободна, има опит, упорита, но и най близка приятелка! Езги няма да бъде сама, има любим, който я обожава и истински приятели! Това е мощен екип, а злодеите нека си вършат гадостите! Джан е предизвикан, а толкова добре го знаем, когато са го притиснали! Тупалки, бухалки и други такива! Hands Facepunch Ще се насладим на свещения му гняв!
Two Hearts Какво ли са замислили маминките?! Само те липсват, за да бъде гадното още по гадно!

Heart Exl О, пак стана много! Понякога се чудя как ме търпите!

Flowers Leaves Приятни часове до утре вечер за нашето любимо шоу! Kiss

# 717
Нова в ИГ на Джан...

Внимание! Внимание!! (Лили ето ти барабани Joy)

Мокро пате на хоризонта .... Kissing Heart Heart

Тук е по хубав Grinning хайде заделяйте в албума дами... Измръзна ми да го гледам така секси да е... малко от малко да се промени!! На хората им е еднакъв..
Париииииии... Nature Fire Nature Fire

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 20:48 от grozdence.

# 718
  • София
Тази песничка от рекламата много зарибяваща обаче ... То вярно, че снощи и днес я гледах поне 1378 пъти, обаче цял следобед, че и досега в главата ми ехти "Can gibi ol, Can gibi ol, Can gibi oooool, Centilmenliğinle görünür ol". Аз ли пак не съм съвсем наред или наистина е зарибяваща?

# 719
Ето я Парлак,не съм я забравила.😄

На друг фронт е вече,с Йозгеното гадже,ще бъдат ако не друго ,то поне много стилни.Мисля,че тя обличаше Йозге в МГ ,то за това е такава кукличка.Не знам за сценариите им,там рядко съм впечатлена,но виж в техният бранш мноого ги бива по всичко останало!👌

Общи условия

Активация на акаунт