РУСЕнски театралки- интелектуалки

• 13 735
  • 275
  •   1
Отговори
# 135
Честити ви ходещи крачета, мама да се стяга за предстоящия джогинг след детенце Laughing

# 136
Честити краченца на Ели. Ето сега мама ще отслабне  Joy

# 137
Здравейте мами.Пише ви една русенка,която се е закотвила в Пловдив.
Имам една молба към вас.Децата на моя добра приятелка ще участват на малката мис Пловдив ,но има и гласуване по интернет.Дайте да ги подкрепим.Гласуването е до събота
Лусия Велева-2гр
Жулиета Велева-4гр
www.anelibg.com
Ще ви пиша после резултатите.  love001

И аз гласувах - като гледам каката води засега  Peace

# 138
Честити ви крачета и да има по малко рани на коленцата nuts
Иаз гласувах  newsm10 много хубави дечица

# 139
  • Русе
Честити ви крачета и да има по малко рани на коленцата nuts
Иаз гласувах  newsm10 много хубави дечица
newsm10 Напълно подкрепям мнението на Сонка newsm44 успех на дечицата

# 140
Честити крачета на малката Ели!

И аз гласувах. Успех на децицата и от мен

# 141
И от мен по един глас за двете кукли  Peace

И честити първи стъпки на Ели  Heart Eyes

# 142
помичета посъветвайте ме от кой магазин да си купим не много скъпо столче за хранене.имаме поръчка от баба и дядо за димитров ден да изберем на момата.
разглеждах из темите ама 150 лв са ми много а повечето са такива.
благодаря предварително  bouquet

# 143
Много благодаря! И Вие да сте живи и здрави, и да Ви се връща. Joy Joy Joy

Коя година беше? И сестра ми на 20.09 правиха сватба Simple Smile)

Сватбата беше 2003 г. (събота ) Simple Smile

Мдааа - в деня на сватбата на сестра ми Simple Smile))) Трябва да й кажа, че е кожена годишнина (според Зайката) Ама сестра ми се разписаха на 17.09, а на 20.09 правеха венчавка и сватба.
Ех, че хубави събития .....

кожена е, кожена, сигурна съм но се подарява стъкло или порцелан. Пиша в един сватбарски форум и там ги има всичките годишнини какви са и какво се подарява Laughing
Оле мацки виждате ли навън какво ужасно време е #Cussing out вали и не спира, лошото е че го дават до неделя все да вали #2gunfire. Дали да не посетим днес Палавници а? има ли желаещи че аз ако не излизам с малкия, сигурно ще съм изперкала до следващия слънчев ден Mr. Green

# 144
 Hug на crazykitty от кога не сме се виждали  Thinking и ние почнахме със зеленчуковото имаме един шезлонг и засега ще се опитаме там
Ама наистина гадно време  нестава за разходки  Cry

# 145
  • Русе
Да се запиша в новата тема.Поздрави на всички мами театралки-интелектуалки  bouquet

# 146
Benip, и ние така направихме. На 17.09. се разписахме, а на 20.09. беше църковен брак и голяяям, голяям купон.  Crazy  Много хубаво беше. А на сестра ти сватбата в Русе ли беше?

Благодаря Ви на всички за поздравите. Heart Eyes

А сега да Ви се похваля. Моята щерка най-накрая се престраши и хукна сама. Всъщност още вчера извървя сама два-три метра до Сисито (Счетката), после малко падна и пак за ръчичка. Снощи походи самичка, но днес.... обикаля из нас, клатейки се наляво-надясто. Аз изтръпвам да не се челоса в някой ъгъл на някая стена, но детето задобрява с всяка крачка и сякаш се затичва лекичко. Ааах, страх ме е да не се удари, но да се  Praynig да не се случва.

# 147
Здравейте мами.Пише ви една русенка,която се е закотвила в Пловдив.
Имам една молба към вас.Децата на моя добра приятелка ще участват на малката мис Пловдив ,но има и гласуване по интернет.Дайте да ги подкрепим.Гласуването е до събота
Лусия Велева-2гр
Жулиета Велева-4гр
www.anelibg.com
Ще ви пиша после резултатите.  love001

И аз гласувах - като гледам каката води засега  Peace

newsm10 newsm10 newsm10

# 148
  • Русе
Браво на Влади  smile3501, а мама да не се притеснява много- и ще падате, и ще ставате, и обелени колене и нослета ще има, само да няма "убити и фатално ранени" както казва класната на Христо. Да ти е жива и здрава, така се расте и опознава светът.

# 149
Здравейте, момичета! Спешно ми трябват координати на добър педиатър, защото мойто дребосъче много боледува напоследък, а нашата лекарка нещо не може да се справи... Само с антибиотици се тъпчем, а няколко дена след като ги спрем пак вдига температура Sad Много ви благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт