РУСЕнски театралки- интелектуалки

• 13 737
  • 275
  •   1
Отговори
# 120
хайде, и виртуално...
честита кожена годишнина!
да сте здрави и много да се обичате!

# 121
Много благодаря! И Вие да сте живи и здрави, и да Ви се връща. Joy Joy Joy

Коя година беше? И сестра ми на 20.09 правиха сватба Simple Smile)

Сватбата беше 2003 г. (събота ) Simple Smile

Мдааа - в деня на сватбата на сестра ми Simple Smile))) Трябва да й кажа, че е кожена годишнина (според Зайката) Ама сестра ми се разписаха на 17.09, а на 20.09 правеха венчавка и сватба.
Ех, че хубави събития .....

# 122
Здравейте!може ли да ми обясните къде точно е тази ясла до Локомотив и как се казва

# 123
ивка, честит празник!   bouquet
Да се обичате и уважавате много години напред!

Аз докато се включа и празникът ще мине, че и нова тема ще пуснете... а как ми се идва на сутрешно кафе....

# 124
Ивче честито  bouquet

# 125
Честита годишнина на kaka_ivka   bouquet Да се обичате безумно мнооооого и цял живот да се слушкате  Wink

М/у другото и ние днес имаме годишнина с милото  Mr. Green
Днес (тоест вече вчера  Embarassed) навършваме(навършихме) 1 година семеен живот  Party Празника ни е двоен, тъй като Али пък става на цели 2-ва месеца   Heart Eyes

Ами да си ви почерпя виртуално и вас   cook макар и със закъснение  Blush

# 126
Желанието на Майка Зайка изпълнено, но да ти кажа, Зайке, на пръв поглед "театралки" ми се видя като "тетрадки" Embarassed

# 127
Какви са тези крайности ..... от алкохолички, че до интелектуалки .....  hahaha hahaha

# 128
тъй ни действа изправителния дом

# 129
Здравейте мами.Пише ви една русенка,която се е закотвила в Пловдив.
Имам една молба към вас.Децата на моя добра приятелка ще участват на малката мис Пловдив ,но има и гласуване по интернет.Дайте да ги подкрепим.Гласуването е до събота
Лусия Велева-2гр
Жулиета Велева-4гр
www.anelibg.com
Ще ви пиша после резултатите.  love001

# 130
Здравейте мами.Пише ви една русенка,която се е закотвила в Пловдив.
Имам една молба към вас.Децата на моя добра приятелка ще участват на малката мис Пловдив ,но има и гласуване по интернет.Дайте да ги подкрепим.Гласуването е до събота
Лусия Велева-2гр
Жулиета Велева-4гр
www.anelibg.com
Ще ви пиша после резултатите.  love001

Здрасти!!! Ще подкрепя госпожиците!!!

# 131
  • Русе
Имат от мен по един глас девойките  Heart Eyes Ще стискам палци да  вземат награда  newsm10

# 132
  • Ruse
и от мен по един глас и за двете мадами.стискаме палци

# 133
  • Ruse
оооооооооо забравих да се похваля 4е ве4е Ели си купи кра4ета smile3539 -от в4ера се пуска сами4ка да ходи,малко ходи като моряците но все пак ходи Mr. Green

# 134
оооооооооо забравих да се похваля 4е ве4е Ели си купи кра4ета smile3539 -от в4ера се пуска сами4ка да ходи,малко ходи като моряците но все пак ходи Mr. Green

айде честити ви крачета...  bouquet.да бягат много, а мама и тати да ги гонат...кво ще правят?!? Joy

Общи условия

Активация на акаунт