РУСЕнски театралки- интелектуалки

• 13 730
  • 275
  •   1
Отговори
# 60

упссс Embarassed обърках се Crazy мислех си за chibi

априлче, гледам четеш Laughing няма ли да дойдеш вече и ти? Hug
тези дни си мислех хубави неща за теб

# 61

упссс Embarassed обърках се Crazy мислех си за chibi

Mr. Green

# 62
Някой знае ли нещо за часТна ясла? newsm78

# 63

Деси, до там ли стигна? Я, иди и питай в яслата няма ли да стане със спонсорство? Чувала съм, че някъде става ..... И не са чак толкова много парите - 150-200лв

# 64
Дени - сети се!! Сега видях, че си сменила заглавието. Това е вече много по-добре, какво ще си помислят другите за нас????  ooooh!

# 65
Мили Мами, според нечии изисквания и разпоредби подаването на молба за постъпване в детска градина става от 01.01-31.01 в годината, в която детето Ви навършва 3 годинки. Приемът е през м.юни и септември, в зависимост от това, в кое полугодие е родено детето. За яслите няма такива разпоредби, но  там пък стой въпросът с местата. В ясла 15 приемат молби за юни,2007 год.Но там пък със спонсорство може и да стане. Успех на всички в начинанието!

# 66
Бени, какво има да робуваме на мнението на другите? да си мислят каквото щат! ние нали си знаем, че е само бъзик

Масата е запазена за петък, 15 септември, 20.00 часа,за 15 луди кафеджийки, на името на БГ_МАММА вътре, до стената

Бейби, благодаря за оказаната чест, ще си сложа титлата в подписа Laughing
В 20ч е тъкмо време за кафе 
ако знаеш какво време за кафе е 1.00 през нощта само...

# 67
  • Русе
 Joy Сега ми остава само да намеря на кого да остава дребосъчката и съм на линия  cheers

# 68
ехааа...айде най-накрая и аз ще ви видя...А ние всъщност каква бройка се събрахме? Направих ме ли 15?

Коя е Ясла №15? Да не е тази зад стадион Дунав?

БейбИту, ти живееше в Родина нали? Ако съм внимавала!  Ако става въпрос за същата ясла, а ти искаш да запишеш малката там, аз чаках 2-3 месеца за да вземат синът ми...Обаче ако им кажеш, че ще им купиш касетофон или килим например, защото при нас за това събираха пари, нема да имаш грижи! Директорката е мнооооооо....  smile3505

# 69

Иван тръгва на ясла, искам да се изфукам и на вас. Нямам търпение, изобщо не се притеснявам.  Hug

какво ще правиш сега малчо като тръгне на ясла ще идваш да ни дразниш на кафетата че си без дете ли Laughing Laughing..ако скучаеш мога Виктор да ти дам да  гледаш,знаеш ли какъв кротушко е станал Mr. Green Joy..

Twisted Evil Абсолютно! В понеделник го оставям 8:15, мисля до към 9 ще оправим всичко необходимо с госпожа директорката и после ще се включа на кафето.  Mr. Green

Вземам Виктор с удоволствие, той такова кротко дете - не си му казала, не си е стоял мирен в количката..  Crazy

# 70

Тая па.

# 71

....

[/quote]

Много искам да дойда

Не зависи от мен. Ако се върне мъж ми на време от работа - там съм.

Няма кой друг да гледа Ники.

(ама какъв цитат направих, оплесках нещата ooooh!)

# 72
Тая сутрин най-накрая се замъкнах до 15 ясла. По пътя обмислях какви дърти лъжи да пусна, ама нали съм си ЧесТна, направо си и казах на директорката, след като ме уведоми, че приема за догодина юли(юни ли беше) месец, че искам да я запиша само за няколко месеца, и че живеем в Испания Confused И там ми беше грешката. Каза, че за няколко месеца никой нямало да си блокира място. Иначе беше много любезна жената. Предложи ми няква жена, която гледала деца, ама на мен не ми трябва бавачка. Аз искам да свикне с другите деца, за да мога да я пусна веднага на градина в Испания като си отидем. Rolling Eyes Също така ми каза, че до стадион Локомотив, имало няква ясла, за която била сигурна, че ще я приемат веднага...МНого ме озадачи. каква ще е тази ясла newsm78 И все пак ми е на майната си Локото Rolling Eyes Как да предложа рушвет беее Confused Не съм такъв човек. Ще умра от срам, езика си ще прехапя. Не мога да правя такива работи, съвестно ще ми е после. Ние за това сме на това дередже, мамка му ooooh! Искам яслааааа. Sad

# 73
направо си и казах на директорката, след като ме уведоми, че приема за догодина юли(юни ли беше) месец, че искам да я запиша само за няколко месеца, и че живеем в Испания
уДжасна грешка  ooooh!
яслата до Локомотив е далеч и за нея има малко желаещи, та места и аз съм чувала, че има. Но не знам какви са условията.

ха де, откога чакаме  Hug

мили другарчета, да се похваля:

след близо година спане ВЪРХУ мама двата ми звяра откриха и собствените си легла
нещо повече в 9,30 мият зъби, обличат пиДжами и сами си лягат  Shocked след 15 минутки хъркат  Mr. Green
чак се чудя моите ли са  newsm78

вече вярвам в чудеса

# 74
Бейби, как можа?
не се казват такива работи- за няколко месеца...пробвай на друго място- няма да е толкова близо, но поне ще я запишеш.

Общи условия

Активация на акаунт