РУСЕнски театралки- интелектуалки

• 13 734
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, къде имаше детски театър, че моята зълва иска да води племенницата?...освен в Палавници

# 76
Момичета, къде имаше детски театър, че моята зълва иска да води племенницата?...освен в Палавници
Кукленият театър до "Тони" (нагоре по улицата до Ана Палас) май работи  newsm78. Поне за 01. юни винаги организират тържества, а и децата от детските градини ги водят там.

# 77
  • София
Мерси.Тя, Майка Зайка, не водеше ли нейното на театър newsm78

# 78
Много съм смотана, нали Blush Ся съм измислила цял репертоар. Като не става с добро, ще лъжа и мажа. Аз нали нямам брак в БГ, и дали мога да ползвам некви превилегии като "уж"самотна майка Thinking Ама лошото, е че не се сещам за друга ясла по-наблизо newsm78 Нещо до пазара дали има?

# 79
Самотните майки са с предимство! Дерзай! Мен все ме питаха омъжена ли сте?

# 80
до пазара не, но има до църквата Св. Георги зад ЦЮРовете, а в обратната посока - в кв.Здравец

щом нямате брак в БГ- дерзай , самотна мамо!!!! ще откачиш и по- ниска такса май...
Майчета, има ли друга ясла между стадион Дунав и Трета поликлиника?

# 81
до пазара не, но има до църквата Св. Георги зад ЦЮРовете, а в обратната посока - в кв.Здравец

щом нямате брак в БГ- дерзай , самотна мамо!!!! ще откачиш и по- ниска такса май...
Майчета, има ли друга ясла между стадион Дунав и Трета поликлиника?
Не, има след Трета поликлиника в посока КАТ.

# 82
Мерси.Тя, Майка Зайка, не водеше ли нейното на театър newsm78

тук! newsm43
водя я (голямата) през зимата всяка неделя от 11ч. и без това няма много места, където може да се отиде с дете, когато е студено. съберат се доста хлапета, и затова е добре да се отиде 15-20 мин по-рано, за да седнат децата по-напред. малките (особено) си отвличат вниманието и губят интерес, ако са седнали назад.

цвети, чашката на боби е у мен.

# 83
моми4ета иzпуснала съм коня у рякъта отвсякъде.трябваше ве4е да съм в русе и да съм ви досадила на среща ама на късмет блъснах колата и сега си седя с гириманията и 4акам да я опраят.а така си ме4таех да се прибера и да ви откия..................................
ако имам късмет и не ме сполети друг съкътлък октомври си идваммммммммммммммм

# 84
Честит първи учебен ден на всички ученици- малки и големи, дечица в детските градини и семейства им!!!  bouquet  bouquet

# 85
Благодаря, благодаря!  bowuu
Да са ни живи и здрави всички малки и големи ученичета!!! Hug

# 86
Честит първи учебен ден на всички ученици и техните родители!

Сега да ви се похваля: и на моята дъщеря 15.09  е подействал добре Simple Smile))) Баща й каза (той я води, а аз я вземам), че днес без да плаче е влязла в яслата, подала е ръка на лелката и се усмихнала. Лошото че, че сега пак 2 дни ще е у нас  newsm78 Но ще свикнем Simple Smile)) Хубавото е, че баща й я оставя (според мен това е по-добре за нея)

Довечера да си пийнете и да се повеселите и за мен!!!   Hug

# 87
  • Ruse
със сълзи на очи ви казвам 4е дове4ера няма да ме има на срещата newsm45 -от снощи ме е хванал някакав вирус повръщане с разтройство 4е направо ми се е скъсал стомаха от  Sick Днес немога да мръдна от безсилие,едва съм се довлякла до децката кухня .пожелавам на вси4ки ви приятно изкарване smile3518

# 88
Резервацията е за 10 човека вече, заради отпадналите. Но ако се съберем повечко, ще дръпнем столчета, не е проблем

# 89
Няма да мога да дойда, няма кой да гледа Ники...

Ииих, много съжалявам Sad

Общи условия

Активация на акаунт