РУСЕнски театралки- интелектуалки

• 13 696
  • 275
  •   1
Отговори
# 105
Ели (Pile^), голяма хубавица тази Преслава! И името много ми харесва (така щеше да се казва нашето момче - Преслав, ама то се роди девойче Simple Smile))  Аз не си спомням Йоанка на 6месеца как беше, ама ми се струвате едрички ..... или наистина съм забравила .....  newsm78 newsm78 newsm78

# 106
  • Русе
benip благодаря за комплиментите ( ся ще се изчервя)  За името татито  искаше да е Преслава (и на мен много ми харесва де) ако е момиче , а евентуално ако беше момче аз щях да имам думата,  Embarassed А  иначе  бебата расте повечко на  дължина последно беше 7.300кг / 70см мисля че е добре   Grinning

# 107
туй малкото свободното на всяка снимка цъфнало!!!

Дени не завиждай на хубавите фотогенични майки  hahaha Joy
не бе, радвам се на младежта  Grinning

# 108

Завиждаааам!!!

# 109
  • Ruse
здравейте мили4ки,
надявам се да сте си изкарали приятно на "ви4еринката" Mr. Green
пуснала сам снимка на Ели за конкурс,моля за малко подкрепа от ваша страна(ако ви харесва снимката разбира се) за да забършем някоя наградка Mr. Green
благодаря предварително.
ето това е снимката:
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=4&p=1&sort=3 … ID=1&rID=6619

# 110
Абе, Рени, там пише, че конкурса е до 15.09  newsm78 Не си ли позакъсняла??? ПОне аз така прочетох де

# 111
Абе, Рени, там пише, че конкурса е до 15.09  newsm78 Не си ли позакъсняла??? ПОне аз така прочетох де

Бъчи .... да сме мислили навреме. И аз сега завиждам на младите майчета и си викам: какво му мислехме с Иван толкова ..... То детето си расте .... Ама ние все чакахме  newsm78

# 112
  • Русе
Също така ми каза, че до стадион Локомотив, имало няква ясла, за която била сигурна, че ще я приемат веднага...МНого ме озадачи. каква ще е тази ясла newsm78 И все пак ми е на майната си Локото Rolling Eyes Как да предложа рушвет беее Confused Не съм такъв човек. Ще умра от срам, езика си ще прехапя. Не мога да правя такива работи, съвестно ще ми е после. Ние за това сме на това дередже, мамка му ooooh! Искам яслааааа. Sad
Деси, тая ясла е до нас, може и да вземат Вики. Зълвата води големия син чак от Чародейките, а след няколко месеца и малкия ще пусне.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 18:26 от mimet0

# 113
Също така ми каза, че до стадион Локомотив, имало няква ясла, за която била сигурна, че ще я приемат веднага...МНого ме озадачи. каква ще е тази ясла newsm78 И все пак ми е на майната си Локото Rolling Eyes Как да предложа рушвет беее Confused Не съм такъв човек. Ще умра от срам, езика си ще прехапя. Не мога да правя такива работи, съвестно ще ми е после. Ние за това сме на това дередже, мамка му ooooh! Искам яслааааа. Sad
Деси тая ясла е до нас, може и да вземат Вики. Зълвата води големия син чак от Чародейките, а след няколко месеца и малкия ще пусне.

Ужасно ми е далеко обаче Cry Айде да беше лято как и да е, ама идват снеговете - абсурд да я мъкна по улиците пеша, а ако давам пари за такси, по-добре да со стои в нас Rolling Eyes Иначе бива ли я яслата? Сигурна съм, че и да я вземат ще ми писне след макс 2 седмици тва хойкане напред назад всеки ден, и ще се откажа, Blush Не я знам тая мацка пък от Черодейките... ooooh! Сигурно е много на зор жената.

# 114
Деско, една идея- в Чародейка ако намериш място в ясла- дали ще е удобно, или до трета поликлиника

# 115
ЧЕСТИТ СВАТБЕН ДЕН НА КАКА ИВКА  bouquet  bouquet  bouquet Да сте живи и здрави, много щастливи и усмихнати и все така да се обичате Heart Eyes Heart Eyes
И я помислете за още едно момиченце/сестриче на Влади/ че то с толкова кандидат зетьове,не можем се уредим вече Laughing Laughing...Весело изкарване на празника

# 116
Честито и от нас newsm51 много семейно щастие и щастливи мигове с Влади!

# 117
Честито на кака Ивка:)))   bouquet  bouquet  bouquet Не слушай счетката - момченце направете (по-лесно ще бъде за децата - да обяснаяваш после разни неща). Коя година беше? И сестра ми на 20.09 правиха сватба Simple Smile)

# 118
Честита годишнина на кака Ивка и съпруга й!
Много здраве, семеен уют и разбирателство!
  bouquet

# 119
Много благодаря! И Вие да сте живи и здрави, и да Ви се връща. Joy Joy Joy

Коя година беше? И сестра ми на 20.09 правиха сватба Simple Smile)

Сватбата беше 2003 г. (събота ) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт