НПМГ - 5

• 60 467
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Странно, че никой в седмокласната не написа, че точките от Чакалов са преобразувани. Само писаха, че са се появили в системата. Всъщност може и аз да съм пропуснала. Ако наистина се преобразуват, с интерес ще следя баловете като абсолютно число.

# 571
Странно, че никой в седмокласната не написа, че точките от Чакалов са преобразувани. Само писаха, че са се появили в системата. Всъщност може и аз да съм пропуснала. Ако наистина се преобразуват, с интерес ще следя баловете като абсолютно число.
Преобразувани са и от олимпиадата, и от Чакалов.

# 572
  • София
Дидева, не знам защо. Снощи се разговорихме с приятели (детето е с много високо резултати и на двете) и бях изненадана, че никой не се е похвалил тук.

# 573
Това е добре. Малко ще се вдигнем в прословутите класации. Simple Smile

# 574
  • София
Joy

За "нашето" дете промяната е 10+ т. към бал.

# 575
Ок, нека се преобразуват, но някъде официално пише ли го това?
Накак си не виждам логиката при положение, че там точките са до 100.
Тези от РУО-то да не са сгазили лука пак?!

# 576
  • София
Състезанието е към МОН, не РУО, т.е. оправдава Н-то в името, не е "С".

# 577
  • Къде ли не
Има нещо странно, което се случва с резултата на детето ми от олимпиадата по физика. Сега се чудя дали няма общо с това, което казва Desem. Яви се само на нея, защото резултата е чудесен Преизчислих го още  като излезе и видях същия в системата на мон, веднага след като го качиха в личния профил. Два дни по - късно резултата там се промени с по - висок. После получихме справката и в нея е написана първата стойност. Звънях на какви ли не инспектори и последния каза, че било така, защото резултатите се синхронизирали и да не се тревожа. Понеже така и не разбрах с ккво се синхронизират,  продължавам да се тревожа.

# 578
Всъщност, в тази паралелка покрай информатиката, доста наблягат и на математиката. Поне в един от випуските.
Ако бягате от математиката, не мисля, че СХН е подходящ избор.

Благодаря и за Вашето разяснение! Имате ли наблюдения за някои други училища, където информационните технологии наистина си заслужават, освен ТУЕС (където ще кандидатства)?

# 579
  • София
enimna, интересно...
при ОлиГеография е точно колкото е преизчислено към максималния за Оли.

# 580
При нас пък все още ги няма резултатите от олимпиадите в профила. Писах на мейла на Руо София, но не са ми отговорили още. Да не би да ги добавят само ако са над определен %, но пък никъде не виждам упоменато такова нещо?
От състезанието са преизчислени.

# 581
  • София
Предполагам, че ги има само ако са балоибразуващи.
От ОлиФизика - няма, от ОлиМат- също, при дъщеря ми.

# 582
  • София
Joy

За "нашето" дете промяната е 10+ т. към бал.

Аз виждам нещо като 3-4 т. разлика (не мога да се закълна колко беше оригиналният резултат)...

При нас пък все още ги няма резултатите от олимпиадите в профила. Писах на мейла на Руо София, но не са ми отговорили още. Да не би да ги добавят само ако са над определен %, но пък никъде не виждам упоменато такова нещо?
От състезанието са преизчислени.

Над 60%, с по-малко не може да се кандидатства и ги няма в системата.

# 583
  • София
Кати, значи и при вас ще е +6-8 т. към бала (Объркала съм мястото на + в постаси)

# 584
  • София
Потвърждавам и аз за състезанието. Приятелско дете беше с 80 т. от физиката. Сега в системата е с 88 т., т.е. +8

Общи условия

Активация на акаунт