НПМГ - 5

• 60 467
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Наистина има покачване при нас с 3 точки. Грешка на мон ли е или решение на НПМГ? Някой знае ли нещо?

# 586
# 587
  • София
Да им е честито на хлапетата, които ще изберат НПМГ! Hug
Сигурна съм, че ги очакват 3 хубави години в нашето училище!

# 588

Сигурна съм, че ги очакват 3 хубави години в нашето училище!
А защо не 8 хубави години? Wink

# 589
  • София
Пожелавам им го! 🍀

# 590
  • София
Моля за отзив за паралелката Математика с немски - дали учителите по немски са сериозни?

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 19:10 от ЗаСлон

# 591
556 кандидатствали, браво Astonished
Не съм очаквала такъв голям интерес.

# 592
556 кандидатствали, браво Astonished
Не съм очаквала такъв голям интерес.
СМГ - 546 кандидатствали за 156 места, НПМГ 556 за 52 места. Наистина много голям интерес към НПМГ. Някои деца са приети и в двете училища, интересно е кое ще изберат.

# 593
  • София
Мерилен, от одеве имам чувството, че си една приятелка, с която днес обсъждахме същите неща. Включително и това "А защо не 8 години?". Joy
Обаче й знам ника във форума и не си ти.
А сигурна ли си, че не си тя? 😂

# 594
А някои са приети в СМГ, но не и в НПМГ. Ясно е, че е заради броя на паралелките ( съответно учениците), но пък може да няма друг сгоден случай да отбележа подобно събитие. Joy
Като се вземат предвид и някои други обстоятелства в сферата на петокласния прием в МГ и ПМГ, очаква ни много интересно второ класиране.

# 595
  • София
Дидева, току-що коментирахме с дъщеря ми, че ако са приети и на двете места, в СМГ ще отидат децата, които искат само с математика да се занимават, а в НПМГ - тези, които искат и още нещо... Нашето училище дава различни възможности със своите отлични преподаватели по всички предмети. Което всъщност е и предизвикателство за децата. 😎

# 596
Здравейте, имам един въпрос по повод класирането на бъдещите петокласници Simple Smile От правилниците на двете училища бях останала с впечатление, че е достатъчно дете да се яви на 2 от състезания, които образуват бала. Като гледат сега списъците, обаче, ми се струва, че всяко едно носи точки, които се сумират накрая, така че явяването и на 4-те има смисъл. Дали съм разбрала правилно?

# 597
Здравейте, имам един въпрос по повод класирането на бъдещите петокласници Simple Smile От правилниците на двете училища бях останала с впечатление, че е достатъчно дете да се яви на 2 от състезания, които образуват бала. Като гледат сега списъците, обаче, ми се струва, че всяко едно носи точки, които се сумират накрая, така че явяването и на 4-те има смисъл. Дали съм разбрала правилно?
Кандидатът трябва да се е явил на поне 2 от състезанията. Всяко състезание се умножaва с различен коефициент (Математика за всеки - 4, ПМС - 3, Олимп мат - 3). В балообразуването участват двете състезания с най-високи трансформирани точки.
Например балът на първият приет е = 50 (удостоверение) + 99 (НВО мат) + 289, 28 (Олимпиада) + 400 (МзВс)

На СМГ формулата за балообразуване е друга - погледнете първи ред от таблицата с класираните.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 20:54 от merilen

# 598
Кандидатът трябва да се е явил на поне 2 от състезанията. Всяко състезание се умножова с различен коефициент (Математика за всеки - 4, ПМС - 3, Олимп мат - 3). В балообразуването участват двете състезания с най-високи трансормирани точки.
Например балът на първият приет е = 50 (удостоверение) + 99 (НВО мат) + 289, 28 (Олимпиада) + 400 (МзВс)

На СМГ формулата за балообразуване е друга - погледнете първи ред ота таблицата с калсираните.
Аха, значи все пак се вземат двете с най-висок бал, а не всичките. Благодаря!

# 599
А не е ли странно на децата с най- високите резултати/ от първите 50 места са доста/ да кандидатстват и в двете гимназии.. Пределно ясно е, че са приети навсякъде.. Още не са избрали училище ли? Наистина е странно каква е била идеята на родителя..

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 17:50 от FBID10156259284633594

Общи условия

Активация на акаунт