Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 175
  • 786
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да се разпиша и аз.
Много интересен каст тази година, много необвързани, липсва известна приемственост от по-възрастното поколение.
Цветни образи, всеки сам по него си, предвещавам много секс Laughing
Кибритлии и умерени, но готини хора, млади и устремени.

# 271
  • USA
Това за Ирина като психолог на фермата беше майтап с идеята,че Иван си бута жената в предаванията им.
И има резон.В миналия и по-миналия сезон на Фермата например,името на Ирина Тенчева фигурираше в екипа,но не помня на каква длъжност.Съмнявам се да е съвпадение на имената.
Андрей също си бута фамилията.И кой знае колко братовчедки,чинки,съученици са уредени да работят.

Нямам големи впечатления за Антония,не харесвам разголени провокации,защото ми евтинеят.Иначе е симпатяга.Не мисля,че тя ще стигне далече.И за какво е там,като е пълна с пари и кара последен модел мерцедес? Че тези 100 000(90 000 чисти) са жълти стотинки за жена като нея.

200 000 беше наградата за мин сезон на Игрите и го казах по повод това,че не е нискобюджетен вариант на Фермата,щом дори наградата е двойно повече.

# 272
  • Sofia
Това за Ирина като психолог на фермата беше майтап с идеята,че Иван си бута жената в предаванията им.
И има резон.В миналия и по-миналия сезон на Фермата например,името на Ирина Тенчева фигурираше в екипа,но не помня на каква длъжност.Съмнявам се да е съвпадение на имената.
Андрей също си бута фамилията.И кой знае колко братовчедки,чинки,съученици са уредени да работят.

Нямам големи впечатления за Антония,не харесвам разголени провокации,защото ми евтинеят.Иначе е симпатяга.Не мисля,че тя ще стигне далече.И за какво е там,като е пълна с пари и кара последен модел мерцедес? Че тези 100 000(90 000 чисти) са жълти стотинки за жена като нея.

200 000 беше наградата за мин сезон на Игрите и го казах по повод това,че не е нискобюджетен вариант на Фермата,щом дори наградата е двойно повече.

Преди няколко дни колко известна беше Антония? Това отговаря ли на въпроса?

# 273
Аз не разбирам защо се коментират близки на продуцентите, които евентуално работят за тях, без да бъдат на екран. Ами всеки работодател назначава хора, които сам избира. Таково е и нито е само в България, нито само във Фермата.
На мен ми е важно да гледам интересно шоу.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 21:24 от mrav4ica

# 274
  • София
Хора карат коли за по 200 К и без да са известни.
Кое е чудното?

# 275
  • London
Ми може да е за преживяването там, не е невъзможно.

# 276
Леко спойлерче, който иска да чете пак повтарям, ще се опитам да го сложа в два спойлера

Скрит текст:
Не цъкай ако не искаш да разбереш.
Скрит текст:
Със сигурност Станислав с ушите и Хепи Ванче са в играта още, дъщерята на Станислав беше писала под снимаката "Успех тати", а приятели на Ванчето вече и фен страница са й направили. Според мен щом се пишат тези неща значи още са в играта, НО това нищо не означава.

# 277
Пък може и да иска да се покаже. Много по-добре е да се показва в предавания като Фермата, в които могат буквално да открият себе си, вместо да ходят на Мис Х и да развяват...

# 278
  • USA
А,то било за парадиране и показност,не за пари.Логично.
Много ме съмнява,че жена като Антония влиза във фермата,за да рине лайната на кравите.

# 279
  • Другата България
Мен също, но току виж, ни изненадала.
Миската също не я виждам в това начинание.

# 280
  • София
Малко смешен факт, как се загубих март във Витоша, но намерих овцете на фермера. Добре, де, първо кучетата ме намериха и по тях, да дома̀ Laughing

# 281
  • SF
Защо Иван трябва да чете тук, за да продуцира предаването? Някакви жестоки идеи ли си краде? Нали знаете, че това, което Иван днес може да прочете, е снимано на 1 август, а кастът е правен месеци наред, месеци по-рано?
Имат си екип от сценаристи и главен техен дългогодишен проверен и препитан сценарист Мирон, който е писал сценария на доста предавания с топ рейтинг. Но смятате, че без темата, предаването би издъхнало, ок. Коя съм аз, че да ви преча на самочувствието!

Освен това, в предаването все още нищо не се е случило, за да мислите, че нещо тук е прочетено и преснимано вчера сутринта например. Или вие за бъдещи събития си мислите, че нещо ще се появи, което вече е написано тук?

# 282
Аз не мисля, че четат тук, за да черпят идеи, а за да видят нагласите на хората и да поправят в следващи сезони.
В трети сезон например гледахме играта с кокилите и ракиите и си спомням, че изразих мнение, че сеирът ще е по-голям, ако играят играта в обратен ред и познайте как я направиха в четвърти сезон.
Само за любовната линия не щат да чуят, ама нищо, аз пак да кажа: Иванеееееее, не щем любов, не щем!

# 283
  • гр.София
Изключително последователна се оказах- харесах Габриела без да знам, че е дъщеря на Ники Мартинов от Сървайвър.

# 284
Леле, мъжете в историята хич ги няма. Как ли ще са на Алманаха.
Ще падна ако македонеца се справи
Пинокио егати.

Общи условия

Активация на акаунт