Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 151
  • 786
  •   1
Отговори
# 300
Ако сте се затъжили за Шопски, ша го видите след рекламата.

Не мога да го понасям. Този Боби Ушите вече ми прилича на него...

# 301
  • DE
Началника(фермера) започва да си показва рогцата. Нафукано човече с голямо его.
Хубави жени и мъже, ама защо държат да набутат пластмасови недоразумения трудни за гледане. Интересен е проекта за ферма, трябва да им го призная на водещите, колко и да не ги понасям. Дано ни спестят брадърски драми, но по предишни впечатления едва ли Grinning

# 302
  • София
Няма наШе, няма ваШе, има работа за вършене.

# 303
  • Ланкър, планините Овнерог
Кусев какъв роднина е на Ицо Хазарта? Не може да не е, като близнаци са. Не само визуално, а и като говорене.

# 304
  • на село
Кусев какъв роднина е на Ицо Хазарта? Не може да не е, като близнаци са. Не само визуално, а и като говорене.

През цялото време се чудех на кого ми прилича,  едно към едно са, като братя, да не кажа близнаци.

# 305

Само за любовната линия не щат да чуят, ама нищо, аз пак да кажа: Иванеееееее, не щем любов, не щем!

И как Иван ще им каже да не се влюбват? Това е толкова естествено и очаквано от 20 човека, събрани на едно място, далече от всички останали хора. За мене е ненормално никой с никого не се харесва и двата пола да не се забелязват. Виж какви красавици са им вкарали вътре. Тези мъже да не са асексуални или потиснати с бром.

Те не им казват да не се влюбват. Напротив, всеки сезон мъчат някоя набедена двойка. Последния сезон долу-горе им се получи, иначе любовната сюжетна линия винаги е била чиста мъка за гледане.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 22:42 от Дидичка

# 306
  • Великобритания
ама на Жанета колко и отива да е овчарче хихххи

# 307
  • Велико Търново
Защо Иван трябва да чете тук, за да продуцира предаването? Някакви жестоки идеи ли си краде? ....
Освен това, в предаването все още нищо не се е случило, за да мислите, че нещо тук е прочетено и преснимано вчера сутринта например. Или вие за бъдещи събития си мислите, че нещо ще се появи, което вече е написано тук?
Нямам представа точно поста на кого визираш, нито знам този, който го е писал какво е имал предвид. Но като гледах участието на Мирон в "Преди обед", ми направи впечатление, че игрите за седмичните дуели не са предварително ясни, а щели да се теглят както при жребиите за футболните турнири. Това със сигурност съм го срещала неведнъж в коментарите за не един от предишните сезони. Така че спокойно може да се брои като идея на зрители.

Айдеее, в първата седмица ще има и първи наказания.

# 308
  • Sofia
Хмм Кусев като стана "шеф" и си показа лошия характер. Избра си и лесно манипулируем съветник. Неприятен тип е този ... За Габи ми е мъчно,понеже съм имала подобен проблем и зная,че не минава лесно. Жените според мен са подценявани,а някой не се забелязват изобщо. А откъде им дойде наум да не дадат храна на кучетата не знам,дано продукцията да не го е допуснала реално.

# 309
  • София
Фермата - Сезон 6, Епизод 2 (07.09.2020)

директен линк

# 310
  • I Love You 3000

През цялото време се чудех на кого ми прилича,  едно към едно са, като братя, да не кажа близнаци.

Мен пък ми прилича на Гъмов повече.

Още съм за пилота, пилотката, гвардееца, магьосника и Надежда.Македонеца също - ще има зрелищни дуели с него. Ама те и не ги дават та не мога да им запомня имената.
Кифльоците май няма да успеят да постигнат сезонния таргет - "да ни променят мнението за себе си".

# 311
Според мен това цепене на дърва, по-скоро ми заприлича на подготовка за дуели, те това им е най-големият приоритет от първия ден, да тренират техните си възможности. Макар, че това бяха една две от жените, другите се изпънали като на плаж,и се упражняваха в правилно дишане 🤭. Калоян, май само на него запомних името, голям ми е симпатяга.
И друго, трябваше за пръв фермер да посочат някой от мъжете от дуелите, все пак те им извоюваха победата, кви са тия Черпаци, кви са тия Шестаци, дето само подвикваха от балкона.

# 312
Само не мога да разбера жените защо се загрозяват с този хилуорон или силикон в устните - отвратително е. Все едно пчела ги е ужилила. На Жанет долната устна и е двойна и на Антония устните са някак странни.
И двете и са красиви момичета иначе.
Иначе са си глезли, дето пафкат цигарки и гледат да се скатаят.

# 313
  • Варна
Симпатизирам на Габриела и Надежда, така и не разбрах защо тук има отрицателно мнение за първата.
Много са ми противоречиви магьосника и Ангел..

# 314
  • Sunshine state
Официално Габриела и на мен не ми харесва вече - знаеш, че не си за това състезание и въпреки това, влизаш. 🤦🏼♀🙄 Прецакаха играта с това мотане по гредите.
Да си ходи и това е.
Антония не ме кефи, абсолютна скатавка и интригантка. Останалите за сега са ми ок. Ангел учудващо ме кефи. 😆 Йогата си и пуши, пийва си. Евала. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт