Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 159
  • 786
  •   1
Отговори
# 345
  • София
И на мен не ми допадна изказването на Калоян, а то беше още от първата вечер т.е. дори не ги бяха видели още колко и дали ще работят жените.
После пък разпределиха тъпо задачите, толкова жени ще отговарят за готвенето и градината, пък накрая и Илиян сготви, то тогава какво да правят. Всяка година и жените са ковали и тн, това пращане в кухнята не ми допадна, а после защо си лежали. Лошо започна седмицата, но обикновено първата седмица е така, докато се ориентират кой какво и как да се ръководи.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 14:24 от Niya-

# 346
  • Другата България
Именно, много ме изненада мен това с жените.
Кухнята и градината, а градината е като по образец, като я видях, завидях.
Какво да правят там?
Те и затова лежат, някои се включват, но не всички.

# 347
Гвардееца още във визитката си каза, че е с хубава усмивка, защото не е женен(нещо от сорта беше). Явно такова си му е мисленето. А кифлите си имаха задачка-да направят простор.

# 348
  • Другата България
Ама те сами си я бяха поставили задачката, и тя изискваше "огромна трудност".
Въпреки това не стана ясно дали е изпълнена.

# 349
Започнах да гледам паралелно и двете риалитита.
Сякаш обстановката във Фермата ми изглежда по-приятна засега, но ще видим с времето дали тя или Игри На Волята ще вземе превес. Малко нагорно ще ми е да следя внимателно и двете предавания, ако не искам да будувам до малките часове, имайки предвид и двата сериала.

Дотук съвсем първоначална симпатия изпитвам към:
Йордан, Габи, Пчеларката и Илиян- "Черпака" Relieved

# 350
  • Sofia
Сега гледам повторението по бтв лейди.
Йогата нали нямаше да яде.
Докато играеха хоро,той преживяше нещо...

# 351
  • Sofia
Ангел като е помощник-фермер и има възможност да спи във фермерската къща,защо пак се навря в онова кише с двете жени?Flushed
Е кога иначе в реала може да очаква внимание от такива,като тези двете.Wink
После,гледам,и за простора им помагаше.С много трудна задача се бяха хванали,мъка...Mr. Green

# 352
  • Великобритания
Мисля , че има много непоказвани неща , които със сигурност ще са ни по интересни , отколкото натискането на 2те кифли и присламчването на селския бек

# 353
Аз далеч не очаквам йогата хич да не яде. На външен вид го докарва на автентичен йогин, и откъм упражения биваше.
Но...пуши цигари! Честно почти не се сещам за някой, практикуващ йога, който да не ги е отказал вече, камо ли пък инструктор. И пие алкохол- концентриран! Ами...кел файда, че не яде пържоли примерно, ако пуфти тютюн. А по време на медитацията говореше за вредните цигари.
Друго, което ми направи впечатление е, че дори и по време на медитацията груповата използваше крайно негативни изказвания, което никак не ми се връзва с източните религии и практики. По време на такъв рилакс се говори само за позитивни неща - нищо, което да предизвика гняв, страх и други негативни емоции.
Интересно след като има такова отношение към парите, че да ги къса във визитката си - какво ли би било отношението му към потенциалната награда, макар и да ме съмнява да стигне до края.

# 354
  • София
Мен лично този Йогата страшно ме дразни. Като цяло такива типажи лесно ме дразнят. Нали уж природата пазел, не знам си какво. Как посмя да си запали цигара? Ужас! Ами сега? Какво ще правим с природата.....а тоя салам, дето джвакаше. Край, край, някое животно е умряло, за да го изяде той.

# 355
Да , съгласна съм напълно с Alba rosa .
Защо изобщо му е да печели , щом наградата е материална 🤔 Иначе е доста по-уравновесен от йога инструкторката от Игри на волята 🤣 , онази само където не ги е наритала мъжете 😁 все още 🙄

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 15:34 от 💐💐 Sunshine_00 💐💐

# 356
  • USA
Ама каква йога инструктр бил той? Някакъв самозванец е,чел 1-2 книги по въпроса и се вдъхновил.
Пуши цигари и пие алкохол.Аз бях Open Mouth
Мъжете ще го подгонят и според мен той ще е първият отпаднал мъж.
За жена - Габи ако е още с трамви,защото е лесна мишена.А,и няма много общо с визитката.Дори една Милена,която е с поне 10-12г отгоре,се справи по-добре.

Ангел много досаден,само него чувам и виждам.Разголил сланините и дава нареждания по цял ден.

# 357
  • Sofia
Аз не мисля,че първата отпаднала ще е Габи.Това,ако не трябва да излезе принудително,разбира се.Но,при евентуален женски дуел,не мисля,че биха викнали нея.Според мен я харесват,а и никой няма да изглежда ок в очите на другите,ако викне контузен състезател.Поне на този етап.

# 358
  • Другата България
Аз не мисля,че първата отпаднала ще е Габи.Това,ако не трябва да излезе принудително,разбира се.Но,при евентуален женски дуел,не мисля,че биха викнали нея.Според мен я харесват,а и никой няма да изглежда ок в очите на другите,ако викне контузен състезател.Поне на този етап.
Същото мисля и аз.

# 359
  • София
Забравих да спомена за 'обяздването' на жените. Такива думи не се подхвърлят ей така в пространството, явно мисленето му е подобно...  Малка черна точка за Калоян, но все още му стискам палци наред с останалите за които вече писах.

Adoralova,
Габи и то с контузиите които има бе единствената, която победи мъж в пряк дуел в Електропастирите (Калоян ако не се лъжа). На въжето Калоян (може би най-добре подготвения мъж) я бил с малко, а на гредата въпреки контузията, която получи и болката която усети все пак успя да се концентира и завърши отново преди Калоян. Там Милена се забави много.
И видя ли как цепи дървата? Другите жени определено са респектирани от нея, включително не малко и от мъжете и си го казват директно. А в пряк дуел психиката и наглсата са от водещо значение. Ако срещу нея се изправят респектирани участници, то тя наполовина е спечелила вече. Simple Smile

Adoralova, DamaPika
Ами те още нямаха дневен ред и бе някакъв хаос. Това бе преди да се избере фермерът. Всеки вършеше нещо, но по-скоро бяха неорганизирани, като мухи без глави. И седнали момите за по една бърза цигарка за 5 минути и Боби веднага им се накара, все едно им е шеф нещо. Просто не се прави така или поне не още в първия ден и рано сутринта. Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 16:28 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт