Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 145
  • 786
  •   1
Отговори
# 375
  • USA
Ачко го виждам прелъстен и наритан от кифльочите.

Ама защо,той въобще не им е в таргета? Много е..безпаричен за тяхния вкус.

# 376
Много неприятно е да гледам пълните мъже голи,и то на масата,докато се хранят.Там не ми харесва,дори и да са с изваяни тела.Някак си неуважително ми е към останалите.Че и с мръсни мищници,блякс!!!
   И пак този Шопски.Понякога разказва интересни факти от историята,ама все него ли ще гледаме?!

# 377
  • Другата България
Ачко го виждам като прелъстен и изоставен, ще го използват двете кифли, и то само, за да не се товарят.
Така ги виждам аз нещата, засега не виждам при кого другиго биха "пробили".
Пилотът и той засега е много кротък, опипва почвата.

# 378
  • София
Втора серия и не ми се промени нагласата към участниците.Даяна продължава да ми прави добро впечатление,Милена -да ме дразни,но вече знам защо-напомня ми мама Даре.При мъжете заставам зад моя фаворит Борко,но то гласът му не се чува,макар че той им организира конкретно дейността.Ангел да вземе да си наметне нещо,а фермерът на седмицата малко да се приземи.
Около Габи допускам,че може да я смени сестра й.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 18:32 от avicom

# 379
С къв акъл изобщо са си сервирали на масата кучешката храна. Горките кученца - с хляб да ги тъпчат. Стопанина им ми се струва голема циция. Мнохо хитро си е измислил да му построят ферма по негов проект напълно безплатно. Че и известност да придобие покрай това. Ама кучетата иначе с хлебец храни. Поредният облажил се връзкар.
Йогата е повече проповедник, отколкото йога. Типично за българите - обичат да дават акъл на другите, ама те самите не се възползват от него. Take my advice - I don't use it anyway. Поне за по ТВто да се въздържи малко - как не го е срам. Но той сам си каза, че не го интересува хорското мнение, не го интересува, че другите негодуват от безполезността му - той е там да се забавлява и да върти главите на глупавите женици. 

# 380
Ачко го виждам прелъстен и наритан от кифльочите.

Ама защо,той въобще не им е в таргета? Много е..безпаричен за тяхния вкус.
Мери Ан е обяснила какво имах предвид.
Те ще са под крилото му, докато имат полза от него. Ще се възползват от наивността му и от опита му и при първия удобен момент ще се обърнат срещу него. Може и да греша, но той неслучайно каза, че няма късмет със жените. Визитката му го представя точно като жертва и явно от продукцията ще се погрижат отново да влезе в тази роля.

# 381
  • Sofia
На мен по скоро ми е тъповат,не наивен.

# 382
  • София
Днес очаквам да накажат Илиян и Ангел за изяждането на хляба за кучетата, а репликата на селяка бай Ганьо, ''а, какво като няма да ядат'' дано му донесе персонално наказание или най-малкото някакво предупреждение от страна на продукцията.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 20:24 от Diavolo

# 383
Тия двамата - фермер и вицето му са улави. Почнаха покупките с около 40 бири. И Илян не знам дали се усеща, че Ангел си го командири както си иска.

# 384
Черна точка за този наглия, дето не стига, че е виновен, ами се хили тъпо и вика, че хич не съжалявал.

И колко лесно било да даваш бакшиш от народната каса.

# 385
Асен ми прилича за Калин Врачански.

# 386
Ееее , жалко за Габи Sad

# 387
не че несте писали вече, но яко кифльочтози сезон.
Ще гледаме ц..и и д..та вместо характери

# 388
  • София
Много е тъп този Ангел, а коя от дамите каза, че затова им е викала от сутринта? Явно някой се е застъпил за кучетата, щеше да е интересно да покажат кои са постъпили нормално. Не можах да позная само по гласа. Тук дори няма общо с това дали обичат кучета или не, особено предвид, че те храна имаха, не и като да са били гладни. Страшна излагация. Не ми хареса, че и други се смяха.

# 389
  • London
Голяма скука три часа с тази Габи, къде си тръгнал като си знаеш положението изобщо, че си си раздробил колената и си се докарал до положение патерици, че и във Ферма влизаш за дуели в такава крехка кондиция. Тъпотия.... и досада да го гледам сума минути.

Кавалерщина? Не е ли кавалерство? Тази Дана много зле без грим.

Тоя с очилата дето стана ратай за какво е излъгал?

Общи условия

Активация на акаунт