Против акне/пъпки по лицето 11

• 59 773
  • 762
  •   2
Отговори
# 120
Разбирам. Аз в четвъртък бях в Медея и казаха, че нямат на склад...Ще търся в малка аптека.

# 121
Здравейте, записвам се и аз! От години св боря с акнето, на 27 години съм и положението беше се "позакрепило",но преди 6 месеца родих и се започна наново.
Аз имам рутина,но ви пиша за съвет относно хидратацията. Какво използвате, от какво сте доволни? Благодаря предварително!

# 122
Здравейте, записвам се и аз! От години св боря с акнето, на 27 години съм и положението беше се "позакрепило",но преди 6 месеца родих и се започна наново.
Аз имам рутина,но ви пиша за съвет относно хидратацията. Какво използвате, от какво сте доволни? Благодаря предварително!
аз писах по-напред, че съм на акутан, защото при мен положението е от средно към тежко кистозно, с множество възпаления и кисти, та ми изписаха хидратация- виши минерал 89,усещам, че изобщо не е мазна, като попие, кожата става като "стъкло" и мисля, че в много добър вариант за хидратация за мазна кожа. също така говорих с една млада аптекарка, която много ми отвори очите за фон дьо тени и ме посъветва да ползвам само висок клас - взех си хидратиращ фон дьо тен на есте лаудер, той има и пробиотици с него, много съм доволна, няма общо с фон дьо тените на ла рош и виши, които усещам адски тежко, така че, ако много изсушаваш, съветвам да си вземеш и един хидратиращ ако ползваш грим за дните когато усещаш опъване. мен ме е спасявало и едно кремче на ла рош посей  синьо за възстановяване на кожата, то е мазно, но когато ползвах много агресивно нещо и се беля вече, мажех вечерта, на сутринта се е обновяваше и успокояваше кожата без да запушва.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 09:05 от cherry18

# 123
След измиване на лице с какво се забърсвате с хавлиена кърпа или хартия.
И колко често си сменяте хавлията и калъфката на възглавницата?

# 124
Нормално е аптекарката да се опита да ти продаде висок клас фон дьо тен, аз на такива не се връзвам. Има сайтове, които анализират съставките и показват кое е комедогенно и кое не. И има фон дьо тени и от 20 лева, които нямат възпаляващи и комедогенни съставки.
За буустера на Виши съм чела, че рекламата му е само голяма.
Аз все още не съм открила перфектната хидратация, кожата ми все не може да диша като й сложа нещо хидратиращо.

# 125
  • София
За мен най-добрата хидратация, без утежняване, която съм получавала е от някои корейски продукти:
- тоник за лице на Etude House Soonjung pH5.5 Relief Toner
- серум с центела азиатика Purito Centella Buffet Serum
- всички Cica продукти на Dr Jart - платнената маска, серума, гелът
- кремът на Blithe Pressed Serum Crystal Iceplant
- ампули с прополис на  Dr. Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule или Tosowoong Propolis Sparkle Ampoule

Недостатъкът е, че не се намират из нашите географски ширини, но си заслужава чакането им от Азия. 

# 126
Нормално е аптекарката да се опита да ти продаде висок клас фон дьо тен, аз на такива не се връзвам. Има сайтове, които анализират съставките и показват кое е комедогенно и кое не. И има фон дьо тени и от 20 лева, които нямат възпаляващи и комедогенни съставки.
За буустера на Виши съм чела, че рекламата му е само голяма.
Аз все още не съм открила перфектната хидратация, кожата ми все не може да диша като й сложа нещо хидратиращо.
Няма как да се е опитала да ми "пробута" продукт, който не предлагат в аптечната мрежа, докато ми казва, че тези, които продават не са подходящи и за това не се чувствам добре когато ги нося.. . Не всички хора са враждебни и дребнави,има и добри хора, които споделят опита и знанията си за да помогнат. На мен ми стана интересно за фон дьо тена който е 20 лв и е некомедонен, защото така подхвърлено, звучи доста настройващо, но без марка и конкретен продукт, звучи само като някакъв опит за опозиция 😀

# 127
Ами на Катрис HD фон дьо тена например по анализ на съставките излиза, че няма риск да причини или обостри акнето. Не ползвам фдт, но давам пример, щом искаш.
А хидратиращия крем, който ползвам отвсякъде е с 0 риск и към акне, и към раздразнения. На Балеа е и струва 5 лева някъде. Гледам да не плащам допълнителна цена за марки, след като и сама мога да си проуча състава, а много често висок клас козметика е ужасно натъпкана с комедогени. Във форума за буустера на Виши доста е изписано, ако те интересува наистина, провери си.

# 128
Ами на Катрис HD фон дьо тена например по анализ на съставките излиза, че няма риск да причини или обостри акнето. Не ползвам фдт, но давам пример, щом искаш.
А хидратиращия крем, който ползвам отвсякъде е с 0 риск и към акне, и към раздразнения. На Балеа е и струва 5 лева някъде. Гледам да не плащам допълнителна цена за марки, след като и сама мога да си проуча състава, а много често висок клас козметика е ужасно натъпкана с комедогени. Във форума за буустера на Виши доста е изписано, ако те интересува наистина, провери си.
много зависи каква марка козметика и какъв е състава на същата. има и хидратиращи за 20,които предлагат и запушват. аз ползвам измивен гел за под 5 лв на билка по същата причина-харесва ми. ползвала съм катрис, лек е, но той, виши дермабленд и ла рош фон дьо тените са всички ух не комедонни, но след като ги слагаш 10 пъти се пълниш с черни точки и тургора на кожата се променя. при високия клас, даваш повече пари, но няма нищо такова разбира се, зависи какъв висок клас - есте лаудер за мен са фаворит, ползвала съм  double wear, сега хидратиращата версия. в този случаи, няма да си купя диор, тъй като там плащаш за марка, но при лаудер знаеш за какво си даваш парите. и в единя и в другия случаи има попадения, но все пак ако носиш като мен по цял ден фон дьо тен хващаш малките разлики и промените в кожата. иначе изобщо не бих слагала фон дьо тен, ако работата ми не го изискваше, защото той просто си е противопоказен за акне...

# 129
Може ли снимка на крема на Балеа за 5 лв.?

# 130
  • Sredets/Burgas

И на мен ми е любопитно кой е....
Обичам добри, работещи и евтини козметични продукти...

Да се похваля с едно такова откритие.... За мен си разбира се.
Интимен лосион Jessa, пак DM марка.
Мия си и лицето, и тялото с него... "Тайната" съставка е млечна киселина в прилично количество.
Ползвам го вече трети месец и съм страшно доволна.
Много важно за мен също е, че не ми премива кожата.

https://www.dm.de/jessa-intim-waschlotion-p4058172469299.html
Това ще е новата опаковка, но още не съм го виждала в нея...
Старата е с жълта капачка.
Inhaltsstoffe:
Aqua | Coco-Glucoside | Cocamidopropyl Betaine | Glycerin | Sodium Chloride | Xanthan Gum | Lactic Acid | Benzyl Alcohol | Disodium Coco-Glucoside Citrate | Parfum | Phenoxyethanol | Potassium Sorbate | Bisabolol | Chamomilla Recutita Flower Extract | Citric Acid | Tocopherol.

# 131

# 132
Момичетя, някоя от вас ползва ли продукт, съдържащ някой от видовете ретиноиди. От известно време членувам в 1 група и чета много добри отзиви за тях, свързани със забавяне на стареенето на кожата, както и лечение на акне. Ползвате ли такъв продукт, доволни ли сте?

# 133
За тези, които ползвате козметиката на ТО - имате ли идея кога ще имат ново зареждане в сайта на дъглас или поне през колко време зареждат? Омръзна ми да проверявам всеки ден, а всичко което искам е изчерпано.

# 134
И аз чакам дълго време зареждането. Има опция да се абонирате по имейл да ви известят когато е заредена търсената от вас стока. Аз така си чакам, но доста нещо се забави зареждането.

Общи условия

Активация на акаунт