Против акне/пъпки по лицето 11

• 59 685
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
Епидуо гел, но се купува с рецепта. Ако Ви го дадат в някоя аптека може да го пробвате. Това използвам аз в момента, но не съм използвала Скинорен, не знам кое е по-доброто.

# 346
Аз съм ползвала и скинорен и епидуо (в момента) и съм много по-доволна от второто, но държа да уточня че от години се интересувам от козметика и терапии за кожата и съм правила експерименти и си познавам кожата. Била съм и по доста дерматолози. Епидуо е силен и бих казала че не е за всяка кожа. По възможност бих направила консултация с дерматолог преди купуването му. Ако намерите скинорен си продължете с него, той се ползва поне 3-4 месеца за видим ефект.

# 347
Недоумявам защо добрите продукти против акне изчезват постепенно от БГ пазара. Първо бяха Зинерит, Далацин, а сега и Скинорен... И не са само те, и много други има, хем са с различен състав и на различни производители. И всичко стана в рамките на една година горе-долу. Просто е много странно всичко и сигурно има някакво обяснение, но не знам какво.

Иначе мисля, че The Ordinary имаха Азелаинова киселина 20%, но сигурно трудно се намира. В reddit има доста информация за лечението с азелаинова к-на и периода на влошаване. Аз много се чудя дали още да се мъча с Акне аут или да почна Епидуо.

# 348
Азелаиновата киселина на The ordinary е 10%. Как ме подсетихте за Далацин - беше супер ефикасно! За съжаление изчезнаха много ефикасни лекарства  и за други здравословни проблеми - за причината не искам и да се замислям 🙄😒

# 349
Аз не можах да намеря алтернатива на Скинорен. Купих си азелаинова киселина на ТО, но тя е само 10% и не знам дали ще има същия ефект. Сега ако почнем и еЕпидуо да купуваме сигурно до няколко месеца и него ще го заличат от лицето на Земята. Joy чак не смея.

# 350
Аз преди два месеца като купих Епидуо имах късмет че имаше 1 БР в склада на аптеката, иначе ми казаха че и той е спрян... наистина не разбирам защо спират толкова много медикаменти от внос при нас, при това без да има алтернативи...

# 351
  • София
Аз се опитах да търся скинорен в uk но и там е спрян

# 352
# 353
Изчерпан е Sad Аз лично всичко съм преровила.

# 354
На ТО азелаиновата според мен не е добра. На силиконова основа е. Аз бях си я взела с идея да избелвам едни петна, обаче се изпъпчих и не мисля, че е purging, а просто силиконът вътре не влияе добре на кожата.

# 355
Ееее, минАла съм се, значи!

# 356
Пробвай как ще ти се отрази, Уейв. Всяка кожа е различна, пък и ти преди това си ползвала Скинорен и кожата няма да реагира остро.

# 357
И аз нямам думи за това, че са спрели Скинорен! И аз съм от доволните. Да знаех, щях да си купя предварително, докато още го има по аптеките. Уейв, пиши после за впечатления от продукта на ТО. Дано пък ти останеш доволна.

# 358
В subra apteki , има скинорен не пише , че е изчерпан , пише че се очаква  , сега проверих🙂

# 359
Ако има сред вас някоя от Бургас и успее да намери скинорен от която и да е аптека , моля да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт