Против акне/пъпки по лицето 11

• 59 685
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Не знам дали е обсъждано по-назад, макар че следя темата тук от доста дълго, но да ви кажа, че попаднах на информация,  че и Имекс е спряно от производство. Не знам дали на 100% е достоверно, но най-вероятно е.

# 361
  • САЩ
Ех, тъкмо мислех да си поръчвам Скинорен от Б-я, много го хвалите.
Ако някоя от вас има останала опаковка, бихте ли погледнали дали има телефонен номер на производител или дистрибутор? Може да пробвате да се обадите и да ги питате за повече информация, дали е спрях временно или за постоянно. Споделете и тук моля!
И ако може някой да сложи снимка на съставките също се съм благодарна!

# 362
Аз не виждам телефонен номер. Няма с какво да снимам.
Локален представител е Борола ООД. Може в нета да има и телефон.

# 363
В една аптека ми казаха, че би трябвало догодина да заредят нова партида. А в един сайт прочетох, че в турция го имало както и Акнатак.

# 364
  • Пловдив
Ама как се казва в Турция? Ако има снимка е по-добре...

# 365
Предколедно реших да си купя по-хубав крем за хидратация /среден клас/, тъй като все не ми достигат средствата за такъв. Чудех се много между Ла рош и Авен, но се сетих, че тук в темата няколко дами хвалиха Авен, а и в момента е на някакви промоции, така че 30 лв. отлетяха за едно такова кремче.
Скоро ще дам отзиви как се справя с хидратацията и дали усещам ефект. Blush

# 366
Имате ли отзиви за този тоник с 10% азелаинова киселина? Дали ще върши подобна работа като скинорен?
Активни съставки
• Azelaic Acid - 10% - Азелаинова киселина;
• Glycolic Acid - 8% - Гликолова киселина;
• Salicylic Acid - 20% - Салицилова киселина.

# 367
Имате ли отзиви за този тоник с 10% азелаинова киселина? Дали ще върши подобна работа като скинорен?
Активни съставки

Много добре звучи комбинацията от тези киселини! Не съм го засичала до сега този тоник, бих го взела определено! Може би ще трябва да се ползва допълнителна грижа за пъпките ако идва слаб, макар че едва ли ще се наложи. И трите киселини в състава вършат чудеса с кожата, салициловата почиства и порите, така че е супер!

# 368
Наистина звучи добре, тъкмо съм в търсене на салицилова киселина. Но ме притеснява дали няма да е много агресивен този тоник, все пак вътре са три киселини. А в темата за ТО много момичета се оплакват от подкожни пъпки от гликоловата киселина.

# 369
Ако сте ползвали активно киселини до сега, особено скинорен, не мисля че би бил проблем тоника. Все пак ако сте с много чувствителна кожа пробвайте да нанасяте през вечер и вижте как ще реагира кожата.

# 370
  • Пловдив
Някой доволен от Джинджира цинк спрей?

# 371
Някой доволен от Джинджира цинк спрей?

Аз! Ползвам го когато ми тръгне фоликулита по гърба и деколтето в комбинация със спрея Акникеър за гръб и деколте. Преди години дерматолог ми ги е изписвал в комбинация.
Джинджирата успокоява добре кожата.

# 372
  • Пловдив
Да взема за моя син...някак му се обостри една част на лицето и все там избиват пъпки.
Така и не дадох изписания АБ от кожния Азитрокс, който сега пият за вируса...

# 373
Аз сега мажа лицето с тонер на Революшън, който е 5 процента гликолова киселина и ме щипе. Преди него с гликоловия на ТО 7 процента съм нямала такъв проблем. Вечер мажа епидуо.

# 374
  • Sredets/Burgas
Активни съставки

Ползвам го вече мисля трета седмица...
Не ми се излющи лицето, щипе умерено. Мисля, че има ефект и с него, но по-бавничко се случват нещата.
Неприятно е лепкавата кожа, докато изсъхне.
Ползвам го само вечер след баня.
Даже вече ми е към края флакона.
Мажа си също така раменете и гърба, но не редовно.

Общи условия

Активация на акаунт