Против акне/пъпки по лицето 11

• 59 765
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Оф, за жалост много често става така...все се каня да си взема и аз по-хубав продукт, например хидратиращия на Ла Рош, ама все става така, че всичко свършва наведнъж и трябва да отлетят 100 лв.
Имам приятелка - много хвали хидратиращ фдт на Виши и твърди, че изобщо не нанася продукт за хидратация преди това, тъй като само с фдт си усеща кожата добе подхранена. Не знам дали е възможно продукт, който по принцип е с друго предназначение, но си има и съставки за хидратация, да е достатъчен, но пък щом тя така се чувства, явно кожата няма нужда от допълнителни продукти. За гледам винаги да има основа.

# 181
Аз използвах фдт на Виши, когато много се сдухам от пъпки и белези, може да има хидратираща съставка, но не вярвам да върши работата на крем. Такава функция може би по-скоро да имат бб или сс кремовете.

# 182
моят опит с продукти които действат при мен-Uriage Hyseac A.I. и Даверцин гел

# 183
Кожата обикновено се влошава през есента, не мога да си го обясня защо, аз мисля че е от промяната на времето, защото съм забелязала,че и моето акне се влошава в този период,както и др кожни проблеми. Аз съм много доволна от серния сапун, който използвам за измиване на лицето, за около 2 седмици пъпките ми изчезнаха и кожата ми стана супер гладка без да съм ползвала други кремове. Сега имам друг проблем - белезите и червените петна,моля някой да сподели с какво да ги третирам и ако някой си е правил хим.пилинг нека да сподели има ли ефект

# 184
Аз си го обяснявам от замърсения въздух. Зимните месеци е доста тежко положението.
Химическите пилинги са най-добрият вариант за белези. Може и на козметик да отидеш, за да ти направят. Може с търсачката да потърсиш - писали сме в темата доста по въпроса.
От къде го взимаш този сапун?

# 185
от аптеката,мисля че нямаше марка просто казваш серен сапун

# 186
  • София
Някой дали е ползвал козметиката на Snowborn?

# 187
Някой дали е ползвал козметиката на Snowborn?
Аз имам серума им. Направих алергична реакция от него и така си стои.

# 188
Здравейте на всички , донесоха ми от Турция едно лосионче Клеоцин , някой дали го е пробвал и ще може ли да ми каже дали има някакъв ефект . Благодаря

# 189
И аз с въпросче, дали сте правили терапия с драсновал?

# 190
Имам в къщи дори с няколко различни накрайника, единия с азот, другия не помня с какво беше. Честно, не видам някаква разлика, преди правих по-често - изсушава, убива бактериите, но ако нещото е набрало трябва да се отвори, защото така си остава, остава и петно.

# 191
Питам защото днес ходих на козметик да ми изчисти затворените комедони и накрая мина драсновал. Каза, че трябва да очаквам да ми станат ранички и като се обелят да се нормализира положението. Попринцип избягвам козметици, но си позволих защото в момента нямам активни пъпки (като по чудо) , а въпросните често рецидивират ако не се премахнат. Надявам се да има някакъв ефект, ако трябва ще ходя и всеки месец, само акнето да се държи под контрол, че ми омръзна вече тази борба.

# 192
Здравейте на всички , донесоха ми от Турция едно лосионче Клеоцин , някой дали го е пробвал и ще може ли да ми каже дали има някакъв ефект . Благодаря

Здравейте! Не съм пробвала въпросния лосион, но членувам в две групи за Турция във фейсбук и този продук е много хвален. Едната група е лекарства в турция, използвайте търсачката и ще намерите много коментари за него.
аз си закупих турски крем с БП бензоксин, но още не съм го пробвала защото имам бензакнен. От има няма два месеца нямам пъпки, но периодично си се мажа с крем с бензоил пероксид.

# 193
Здравейте, дами. Записвам се в темата със снимки на бузите на дъщеря ми(на 15 г. е).  Някой може ли да ги коментира? Дерматоложката изписа измиващо и крем на Юсерин + крем с Бензолов пероксид. Отидохме след 2 седмици пак на преглед и каза, че тези продукти се ползват дълго време, за да имат ефект.
Скрит текст:

# 194
Да, акне се лекува с години. За една седмица няма как да стане. Cry

Общи условия

Активация на акаунт