Против акне/пъпки по лицето 11

• 59 757
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, дъщеря ми е в паника, а и аз признавам си. Пускам снимки от днес- положението е ужасно. Тя никога не е била така пъпчасала. За съжаление след Домашното Обучение днес няма как да се свържа с дерматожката. Някой има ли обяснение? Никога до сега не е имала гнойни пъпки, никога.
Допълвам се говорих с дерматолога- под карантина е, иска спокойствие, няма да разчита снимка по телефон, да заповядаме в понеделник, а на въпросът дали да продължава с Бпероксид, каза, че за първи път чува да са избили пъпки от него.
Скрит текст:

Както споделих по горе, аз лично не съм доволна от този продукт ,защото при мен стана същото, от затворени комедони станаха големи гнойни пъпки, които сега ми останаха дълболки белези!Ужасно е!!!според мен БП е предназначен за дълбоки подкожни пъпки, които не излизат на повърхността, но при комедони и черни точки не бива да се прилага,защото ги превръща в гнойни пъпки. Според мен този продукт ще влоши положението, но все пак консултирайте се пак ако трябва и с друг дерматолог

# 211
Някой във форума ползвал ли е Скинорен и ако може да сподели по подробно предназначението му? И също така споделете домашни маски срещу тъмни петна от акне, които дават резултат , вече трета седмица правя маска с мая, но не виждам особено избелване на петната

# 212
  • София
Някой във форума ползвал ли е Скинорен и ако може да сподели по подробно предназначението му? И също така споделете домашни маски срещу тъмни петна от акне, които дават резултат , вече трета седмица правя маска с мая, но не виждам особено избелване на петната
.
За скинорен е писано многократно. Напиши с търсачката и ще видиш вс мнения

# 213
Странно, на мен крема с БП ми е оправял точно такива пъпки.. Мариат, вие кой крем с БП използвате
Единствения такъв от който не съм доволна е този българския. акне б5 ли беше....тези, които произвеждат серията акне аут. Много дълго време съм използвала крема с БП от аптека Ерудита. Поне 5 крема съм изхабила. Изключително доволна бях. Сега го смених защото вече не ми е чак толкова нужен и исках да пробвам и други. 2.5 % си взимах. А вече и те имат и 5 %
Сега съм бензакнен 5 % лятото на челото ей така изведнъж ми избиха гнойни пъпки и тогава взех бензакнена, справи се изключително бързо и белези нямам.

# 214
mariat, това каето се е получило при дъщеря ти е пърджинг ефект на крема. Говорено е много пъти в темите за него. Всяка от нас го получава. Става при Скинорен, при Епидуо и при много други продукти за акне. Това е част от лечението. Или проявявате търпение и упоритост или се отказвате от лечението. Изпробвайте крем на Акникеър. Някъде по-напред някой го беше споделил. Той е по-нежен препарат.
Четете ги тези теми! Те са за това. Споделен опит от съфорумки в борбата с акнето.

# 215
mariat, и аз мисля, че е изчистване, не изглеждат дълбоки, а повърхностни. Просто имат гнойни връхчета, които ще отминат. Аз бих се притеснявала ако са твърди и болезнени, без видимо връхче, защото те обикновено са тези, които "берат" отдолу и докато излязат на повърхността отнема много време. Бих те посъветвала да разредите употребата и да включите розова вода (успокоява възпалението) и леко кремче като Акникеър. Но то има салицилова киселина и едновременно с бензоил пероксид не трябва да се ползва. Може примерно през вечер да ги редувате. На мен от дълбоки възпаления ми помогна да се справя Акне аут лосиона на Биотрейд. Той има алкохол, който изсушава, но и ниацинамид, който успокоява възпалението. След него и сутрин и вечер нанасях Акникеър (15-20 минути изчаквах).

# 216
Благодаря, ви момичета. Нова съм в темата и не съм изчела всичко. Според дъщеря ми, не е пърджинг ефект, защото е получила пъпки и на места, където преди не е имала пъпки.

# 217
Ако ползвате крема на Акне Аут с БП, и аз съм от недоволните. Нямаше нищо общо с Бензакнена и крема с БП от Ерудита, което ми изчисти лицето. От снимката личи, че е пъпките  са по-скоро от пубертета и с козметика надали ефектът ще е уау. Аз ви препоръчвам да не прекалявате с агресивната козметика, защото ефектът може да е обратен. Всеки ден да почиства добре кожата, да я хидратира и да се храни правилно.

# 218
Аз съм все по-доволна от Епидуо гел, той е с БП и смятам че ми помага както за затворените комедони, така и за новоизбиващи пъпки с връх. Единствения му минус е че все още усещам сухота и леко дразнение по цялото лице, но свикнах и ползвам само супер изчистена козметика докато не премине дразненето.

Прикачвам снимка от днес, без филтър, без капка грим, само намазах Bariederm на Uriage - кремчето с цинк, само то ме спасява в тези сухи дни (даже клепачите ми са супер сухи и се белят понякога..)  Кожата ми не е перфектна, има тук таме петна, но май скоро не е изглеждала толкова добре. Дължа го главно на Епидуо, вътрешно здраве, спокойствие и храна, както и обичта към себе си (това е труден процес обаче)

Скрит текст:

Моля, не ме цитирайте, ще я изтрия по някое време Simple Smile Ако някой иска други снимки или да пита нещо да пише на лично

# 219
https://snowbornskin.com/magazin/spots-never-again/ Тези продукти ползвал ли е някой?мнения?

# 220
PeachHoney, искрено ти завиждам!! Simple Smile)  А този гел с рецепта ли може да се закупи, понеже виждам сега, че онлайн не може да се закупи ?

# 221
PeachHoney, Чудесни резултати, страхотно изглеждаш Flowers Hibiscus иска ми се и аз да споделя такава един ден Sunglasses

# 222
Купих за дъщеря си крем съдържащ адапален/бензоил пероксид. Съвсем отскоро се мажи върху засегнатите участъци, но много и изгори кожата и я боли, затова го спряхме. Имали крем, с който да я възстанови по-бързо и да облекчи тази болезненост.

# 223
Купих за дъщеря си крем съдържащ адапален/бензоил пероксид. Съвсем отскоро се мажи върху засегнатите участъци, но много и изгори кожата и я боли, затова го спряхме. Имали крем, с който да я възстанови по-бързо и да облекчи тази болезненост.
Avene Cicalfate за възстановяване на кожата

# 224
Много хубава кожа, чак аз завидях! Дано все да е така.

Общи условия

Активация на акаунт