Против акне/пъпки по лицето 11

• 59 710
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
Магика, ходих при д-р Снежана Георгиева в Дерммед, Стара Загора. Антибиотика не бих искала да го казвам, тъй като при всеки е много индивидуална нуждата от такъв тип лекарства /най-добре посетете лекар/. Кремчето е Комедомед.

# 316
Пъпки по гърба нямаше ли при стафилококова инфекция? Какво каза лекарят?
Не сме стигали до такова изследване, лекарите при които съм била не са ми обръщали голямо внимание изписа ми кремове, с които отшумя проблема за малко и после се появиха пак. Ще пробвам с това, което препоръча mystic woman, благодаря за отговорите.

# 317
Мнения за този комплект?

# 318
Здравейте ! За първи път ще си купувам слънцезащита 😔. Мнения за този продукт ? Търся някой,който не се вижда и не оставя следи. Този такъв ли е ? Благодаря предварително !

# 319
Не съм ползвала въпросния на Юриаж, но аз съм много доволна от този : https://www.laroche-posay.bg/tretirashti-produkti/Anthelios/Anth … SPF50-p25827.aspx С консистенцията на прясно мляко е, супер лек, наистина не се усеща на кожата и не прави кир ефект. Също при мен по-малко запушва порите като че ли.

# 320
Сега започнах да ползвам черен африкански сапун, но много ми изсушава кожата, а аз попринцип имам суха кожа и акне Sad какво да използвам след сапуна?

# 321
  • София
Хидратиращия лосион на Акне аут примерно.И всеки друг хидратиращ крем би свършил работа според мен.

# 322
  • Пловдив
Някой да е пробвал тази серия...?
https://www.notino.bg/dermacol/acneclear-intenzivna-grizha-za-problemna-kozha/

# 323
А дали е възможно от хидратиращия крем на акне аут да ми излизат пъпки, защото го ползвам от известно време и забелязвам, че кожата ми се влошава, когато го използвам?

# 324
А дали е възможно от хидратиращия крем на акне аут да ми излизат пъпки, защото го ползвам от известно време и забелязвам, че кожата ми се влошава, когато го използвам?
При мен се получи точно така. Преди няколко години го бях купувала за пръв път и тогава ми действаше супер. Но след това почнах да се обривам много от него. Последно го купих преди 2 години и се обринах веднага.

# 325
  • София
При мен пъпките са в долната част на брадичката и към врата.С лосион за акне на Здраве почиствам цялото лице.Долната част с пъпките мажа с едно кремче от което не съм доволна,а скулите и челото мажа с Акне аут хидратиращия лосион.Нямам пъпки на горе,а вече почти ми е на свършване.
Обмислям покупка на Триакнеал,Скинорен,Ефаклар дуо + или някое от кремчетата ,които krystal93 сподели.Тях не съм пробвала.Към изброените от мен продукти кожата ми първоначално реагира много добре.Но после сякаш свиква и пъпките пак се връщат.

# 326
Няма скинорен по аптеките от два месеца поне. Много съм тъжна :/ има влошаване на състоянието на кожата ми откакто не го ползвам и нищо не го замества.

# 327
Няма скинорен по аптеките от два месеца поне. Много съм тъжна :/ има влошаване на състоянието на кожата ми откакто не го ползвам и нищо не го замества.
Аз от три седмици не го ползвам, ако не и повече и засега положението е ок. Останал ми е малко в тубичката, който още е в срок на годност. Чудно ми е защо го няма в аптеките? Казват ли? Дано е временно и заредят отново.
Иначе аз ползвам пяна и хидратиращ крем гел на it's skin. Засега кожата ми е спокойна и чиста.

# 328
Не се предлага вече в България.
Няма да се доставят нови количества.
Заместители с азелаинова киселина има на пазара доста.

# 329
  • Пловдив
Не се предлага вече в България.
Няма да се доставят нови количества.
Заместители с азелаинова киселина има на пазара доста.
кои са?
Някой да е купувал от Турция нещо подобно?

Общи условия

Активация на акаунт