Против акне/пъпки по лицето 11

• 58 920
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
За гръб сме препоръчвали този спрей - https://www.aptekazdrave.bg/sprej-protiv-ppki-za-grdi-i-grb-sync … oline-aknicare-cb
На мен много ми помогна точно за такива по гърба и деколтето - подкожни и болящи.

# 541
  • София
Салицилова киселина се продава в аптеките, преди хората я слагаха като консервант в туршията.
Ще взема този инструмент, поръчах го вече даже.
Никой не ми писа за плана, надявам се да не е твърде много като мазила, но и да не е малко. В понеделник ще стартира, пък дано помогне.

# 542
Добре звучи рутината ти, предостатъчно са продуктите според мен. Остави ги тия глупости на боди шоп. Успех и пиши след месец-два как се отразява на кожата ти.

# 543
Салицилова киселина се продава в аптеките, преди хората я слагаха като консервант в туршията.
Ще взема този инструмент, поръчах го вече даже.
Никой не ми писа за плана, надявам се да не е твърде много като мазила, но и да не е малко. В понеделник ще стартира, пък дано помогне.

В туршията се слага аспирин (ацетилсалицилова киселина), което не е салицилова киселина. Различни молекули са. Joy
Ацетилсалициловата киселина не се прилага върху кожата за акне. Салицилова може.

# 544
  • София
Уейв, мерси,. ще споделя след месец. Не е за мен, за щерката е терапията.
marinadp, личи си че само съм гледала как се правят туршии Simple Smile Благодаря ти за разяснението! Видях, че го има в аптеките на прахче. Предполагам че на пакетчето пише в какво съотношение се прави разтвора. И ще пробваме след парна баня да намазва носа.

# 545
Здравейте момичета на мен за пъпки изключително много ми помага поморийска кал. Та искам да ви попитам знаете ли откъде мога да си купя . Поръчах си от мой познат от Бургас, но тази която ми я изпрати е някак по едра от първоначалната, която използвах и е доста по солена, а това не действа добре на пъпките . А първата която ползвах беше по финна и веднага с нея пъпчиците по лицето ми завяхваха

# 546
Добре, а някой може ли да обясни как се използват тези инструменти за черни точки? Ме мога да си го представя. Особено онова, дето е заострено като шило, какво се прави с тия неща? И с различни видове дупчици има някакви...

# 547
  • Пловдив
Има клипчета е нета как се ползва...

# 548
Здравейте момичета на мен за пъпки изключително много ми помага поморийска кал. Та искам да ви попитам знаете ли откъде мога да си купя . Поръчах си от мой познат от Бургас, но тази която ми я изпрати е някак по едра от първоначалната, която използвах и е доста по солена, а това не действа добре на пъпките . А първата която ползвах беше по финна и веднага с нея пъпчиците по лицето ми завяхваха
Кал или луга ползваш? От бургаските солници калта и лугата са по-качествени според мен. Иначе аз съм ползвала йорданска кал. Подсети ме, че все още имам в опаковката. За себе си полза не видях.

# 549
Да кал използвам. Ама скоро не се очертава да ходя до Поморие вече лятото . Да аз за първи път използвам нещо дето толкова много ми помага в борбата с пъпчиците . Ще търся някакъв заместител на калта, който да е ефикасен, че сега от тези маски точно около бузите ми излизат пъпки

# 550
Добре, а някой може ли да обясни как се използват тези инструменти за черни точки? Ме мога да си го представя. Особено онова, дето е заострено като шило, какво се прави с тия неща? И с различни видове дупчици има някакви...
Ето няколко картинки, слагам ги в скрит текст. Видеа препоръчвам да не гледате, че са много гнусни.

Но трябва много внимателно, да не се натиска много, че стават рани. Ако не излезне с лек натиск, значи не е готова за екстрактване.

# 551
Аз имам такъв инструмент, купуван от ДМ. Само че моят няма остра част. Правя парна баня и го ползвам. Не бих казала, че върши чудеса, но има някакъв ефект.

# 552
Ето тук виждам, че продават- seastarsshop.bg и novasverlina.com.

# 553
Ето тук виждам, че продават- seastarsshop.bg и novasverlina.com.

Благодаря, но тук виждам, че се продават разни козметични продукти с кал, а на мен ми трябва само чиста кал. Или аз не мога да намеря в сайтовете

# 554
Минавам само да се оплача, че от както съм бременна много пъпки, много нещо ☹ Всякакви..ситни като обрив, подкожни, с бял връх..абе ужас начи идва ми да ревна. 🤷‍♀️ И все пак гледам да не се оплаквам, защото имам лека бременност за сега. Дано минат, като се появи бебко.

Общи условия

Активация на акаунт