Против акне/пъпки по лицето 11

• 58 577
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
  • Sredets/Burgas
Леле, момичета, защо не казвате, че вече има Зинерит по аптеките? Simple Smile
Алелуя!

P.S. Бях забравила как мирише на оцет. Grinning
Но пък помага много.

# 586
Казано е.

# 587
Зинерита пак ли само с рецепта?
И някой от Бургас ако може да сподели къде го има?

# 588

С рецепта е да, защото е антибиотик.

# 589
Здравейте, сега си взех Зинерит без рецепа е , не съм използвала досега, нещо по специално трябва ли да знам ?

# 590

Аз си го взех вчера без рецепта.

# 591
Никога не съм ползвала Зинерит. Може ли малко информация как точно влияе и за кого е подходящ? Само пъпки ли лекува или свива пори и оеднаквява тема?

# 592

Аз си го взех вчера без рецепта.

Те за много неща не искат рецепта, но за да сме коректни - от регистъра на лекарствата - медикамент, отпускащ се по лекарско предписание.
Това, че са ви дали, не означава, че навсякъде дават. Hug

# 593
Никога не съм ползвала Зинерит. Може ли малко информация как точно влияе и за кого е подходящ? Само пъпки ли лекува или свива пори и оеднаквява тема?

Подходящ е за възпалително акне/пъпки, които са на повърхността (на подкожни не влияе), гнойни и обривни пъпки. Тъй като е с антибиотик третира инфекцията, но и се привиква към него за горе-долу 1-2-3 месеца употреба и ставаш резистентен към него. Действа на принципа "изсушаване" на пъпките. Не влияе на порите и тена по никакъв начин.

# 594
Благодаря ти, Peach Honey! Твоите коментари винаги са ми били от голяма полза.
Ако не ставам твърде нахална, то какво би ми препоръчала за пори и черни точки?

Пъпки ми излизат по 2-3, особено при овулация. Но имам зачервяване на места, от стари и черни точки. Ползвам измиващо на LR, тоник и крем против акне и белези "Master Herb" на ТианДе.Между другото изобщо не съм доволна от пилинг на същата марка ZHENFEL. Скинорен УАУ ефект не ми достави И крем за лице нещо не си намирам като за мен... Да си изкажа и аз мъките Simple Smile

# 595
Взех това, като си мисля, че може да ми помогне за пъпки и черни точки..
Ако намеря и си взема скинорен, дали ще се съчетава с това и как според вас е най-добре да се ползва -заедно, едното сутрин, едното вечер или...

# 596
Измивното на Effaclar е много хубаво, аз съм доволна. За крема не знам... въпреки че 2ра опаковка ползвам, не съм сигурна дали има някакво кой знае какво действие. (Нямам черни точки, а на порите със сигурност не действа по никакъв начин) Аз съм слагала Скинорен (само вечер и само на пъпките) и върху него този крем

# 597
silveto_ за пори и черни точки бих препоръчала киселини АНА/ВНА, ниацинамида (на The Ordinary) ми е действал добре на порите - свива ги, тоника им с гликолова киселина също е хубав, вече мисля и на други марки се намират продукти с гликолова к-на. Аз навремето съм си правила и пилинг с гликолова к-на при козметик и бях много доволна, 2-3 по-силни пилинга ме спасиха от акнето по лице, деколте и гръб за бала. Но при мен най-добър ефект (специално за черни точки и свиване на порите) има Епидуо гел (за кой ли път го споменава, извинете ме) както и третиноина (скоро го почвам отново като свърша Епидуо). Буквално вече не ми се налага да чистя черни точки по брадичката и около носа, а преди се налагаше на всеки 10-15 дни да стискам. Порите се свиват и някак не се пълнят така като преди. Киселините също дават сходен резултат, но по-бавен и не чак толкова добър. Скинорен май е следващото добро нещо, на теб защо така не ти е повлияло, колко време го ползва ? Аз видях ефект някъде след 4тия месец.

# 598
Взех това, като си мисля, че може да ми помогне за пъпки и черни точки..
Ако намеря и си взема скинорен, дали ще се съчетава с това и как според вас е най-добре да се ползва -заедно, едното сутрин, едното вечер или...

Това е измивният гел в пакета, нали?
Ползвала съм го и не ми допадна. Не бих го купила отново.

# 599
Гликоловия тонер на Революшън е по-силен от гликоловия на ТО.  Затова вече ползвам три пъти в седмицата, защото при по-честа употреба лицето ми започва да се бели.

Общи условия

Активация на акаунт