Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 69

• 42 920
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
И аз това щях да пиша като Нат.
Зависи от тялото , височина и т.н.

Стилово ми е трудно да кажа. Не ме дразни поне.
Скрит текст:

Много хубаво, че италианците могат да  доставят масата. Hands Clap

Масата е много готина. Има футуристично излъчване. Столовете не се връзват грам. Класическо излъчване. Трябва ти стол с метални черни крака.

Нещо такова:

https://images.app.goo.gl/YFPkfsMp3r3rG3Nb9

Или нещо такова:

https://images.app.goo.gl/Ec5sNPHswN2L54tt7

Ей този тип столове също пасват идеално с масата:

# 361
MayBach благодаря ще отида да проверя в тези магазини. Много ви е симпатичен хола. От къде сте поръчали секцията? Масив ли е или мдф? Искам подобни кухненски шкафове, но дъб и се чудя къде да ги поръчам

# 362
amy_nka аз съм наясно че тези столове които показваш са подходящи но търся удобни столове а тези модерните масово по-магазините са мега неудобни.Не знам някакви китайски имитации на скъпи модели ли са но не са удобни. Така че може да се разминем малко стилово въпросът е да е приемливо.

# 363
Ние си купихме столове от "Ралица", в мола на Цариградско шосе. Почти всеки стол от гамата го имат на мостра и може да се тества, а имат много. И после се поръчва дамаска и цвят по избор. Проверете.

# 364
  • пустинята Гоби
Смесването на стилове не е престъпление, в случая е съвсем уместно.

# 365
  • София
MayBach благодаря ще отида да проверя в тези магазини. Много ви е симпатичен хола. От къде сте поръчали секцията? Масив ли е или мдф? Искам подобни кухненски шкафове, но дъб и се чудя къде да ги поръчам

Благодаря и аз, харесваме си го и ние Simple Smile
Всички неподвижни мебели и врати вкъщи (и кухнята, и спалнята) са по поръчка от Ронакс в същия стил, боядисан фурнирован мдф, само горните корнизи са  айонсови.

# 366
Да подбутна малко темата, че отиде на втора страница.

Днес попаднах на това ревю на новите колекции плочки на различни фирми.

https://tile.expert/en-bg/blog/overview-of-brand-new-tiles-at-cevisama-2020-spain

Това, което ми направи впечатление е, че има тенденция към повече цвят. Че от доста време, с известни изключения, са преобладаващо бяло/бежово/сиво в различните им нюанси. Дори "мраморните" десени определено се върви към имитация на по-редки, а не класически шарки и цветове.

# 367
  • тук и там
А, значи червеното пак може да се върне на мода след някоя и друга година..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 368
А, значи червеното пак може да се върне на мода след някоя и друга година..Stuck Out Tongue Winking Eye
Търпение и без резки движения, т.е. къртене Sunglasses

# 369
  • Варна
Kaisia разсмя ме! Точно така, току виж я рушнеш банята, а тя се оказала актуална Simple Smile.
В даден момент човешкото  око се пренасища да гледа едно и също и иска разнообразие, пример с венгето - какво му е? Просто стана толкова масово в един момент, че го възненавидяхме Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 09:02 от Doris

# 370
Не знам дали тук да ви питам но ще правя детската стая на синът ми на тема джунгла/сафари. Съотвено съм боядисала две от стените в цвят Caparol pinie 45
Скрит текст:

другите две са нюанс на бялото но да ги наречем бели.
Поръчала съм още легло Ikea Kura
Скрит текст:

едни завески за това легло
Скрит текст:

осветителни тела
Скрит текст:
  които обаче като поръчвах не ми казаха че са 134 см и сега ще се чудя как да ги връзвам .че да ги скъся. Че са и два броя че строителя ми е сложил изводи за 2 осветителни тела на 13кв спалня.
Имам и един комод и шкаф за играчки бели от Икеа които ще останат.

Нямам в момент снимки от стаята да покажа. Подът е триослоен паркет дъб

И сега се чудя какво да е пердето, като стената с пердето е бяла и някакъв килим за пода. Какво според вас ще върви с такава тема?

# 371
Niss, на колко години е детето, той какво харесва? Цветовете са много приятни, харесват ми.

# 372
Ами той е почти на 4. По принцип харесва коли разни но реших стаята да е по-близо до природата и да е в хармонични цветове. Замислям се и за едно въже от коноп до тавана да се катери че е малка маймунка но пък и малко опасно ми се вижда.

# 373
  • тук и там
Горното легло Kura e за деца над 6 годинки според препоръките,въпреки че според мен става за деца над 4  гд   примерно  и ми се струват  добре обезопасени  отгоре .Казвам го -защото имаме същото. Икеа имат доста неща на тема"джунгла" по принцип,и килим също  имаха такъв по спомен.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 07:40 от Kaisia

# 374
О той е мъник Simple Smile, нещо такова би му харесало

.

Общи условия

Активация на акаунт