Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 69

• 42 844
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • София
inska_maslinka, не знам сега какво е положението с тоя коронавирус, затруднен внос и т.н. Поне когато аз избирах (а то вече минаха поне 10 месеца оттогава), на място ми показаха 6-7 вида само от разцветките, които биха ми паснали. А аз имах много претенции - да е светъл, но не съвсем, да не е сив, петната му да са мънички, ама различни на цвят, да стои добре с пачуърка ми за гръб, абе не им беше лесно на хората. Дадоха ми парчета от трите вида, между които се колебаех, за да си ги гледам вкъщи и да ги сравнявам с плоскости, плочки и прочие. 
Обаче категорично човек трябва да гледа на място. Моите плот и первази например са Ivory Brown - ами нищо общо със снимките на Ivory brown в галериите на фирмите-каменярки...

Скрит текст:
Ей го Ivory Brown на снимка от каталог:

А ето го как изглежда вкъщи на различна светлина:

# 451
Ако искаш да изглежда като на мострата/каталога, вземи си технически камък. Него го правят и винаги е еднакъв. Гранитът е според каквото изкопаят в кариерата Simple Smile

# 452
Аз разбрах Майбах, че снимките по сайтовете са доста по-различни от реалните гранити. Да не си създаваме грешни нагласи от Интернет.

А дали някой е попадал на фирма за гранит в София и около нея, в която имат големи слабове гранит, и то достатъчно разнообразни?

# 453
  • София
Ако искаш да изглежда като на мострата/каталога, вземи си технически камък. Него го правят и винаги е еднакъв. Гранитът е според каквото изкопаят в кариерата Simple Smile
Е да де, затова трябва да се види на място какво са изкопали и да не се разчита на снимки в каталог, това казвам. Simple Smile
А и природата винаги е в състояние да те изненада - докато си чистя плота, постоянно откривам я сърчице, я птиче оченце, я мечешка муцунка...

# 454
Черна станция, за импрегнирането ме притеснява само да не стане на черти от мазането и да стане грозно, но реално не знам с какво се маже и дали изобщо има такъв риск. Видях че има в практикер има нещо като лак за импригниране на мрамор и от тал ще вземем.

Килим в кухня аз не бих сложила, защото се познавам и ще трябва през седмица да го пера. Ако сложите нещо малко би могло да си го перете в банята, ако тя позволява де. Сега за новия апартамент взех малки килими и ще ми влизат в банята, която е 2 на 2, та ако ми се пере килим ще мога...само желание да имам.

# 455
Момичета, искам да си сложа разтегателна трапезна маса с крака, които да са не в четирите ъгъла, а в средата на плота /примерно кръстосани/. Намирам само фирми, които внасят и ми дават срок средата на декември. БГ производител не мога да намеря...слууучайно да знаете такъв?

# 456
И аз не рискувам с килим в кухнята, като ги знам моите...макар, че докато не е пуснато парното ми е студено на плочите...иначе като го пуснат е добре, тръбите минават отдолу...

# 457
Здравейте. Чета ви с интерес. Влизам с въпрос: някоя от вас да е купувала фототапет и да е доволна. Гледам в интернет на принтдекор и изглеждат хубави. На вилата едно време на едната стена е слаган фототапет, но с времето е избелял и искам да го сменя.

# 458
Maybach кухнята ти изглежда много готино. Качвала ли си снимки тук? Ако не си ще се радвам да я видя в "цял ръст" 😄

# 459
Момичета, искам да си сложа разтегателна трапезна маса с крака, които да са не в четирите ъгъла, а в средата на плота /примерно кръстосани/. Намирам само фирми, които внасят и ми дават срок средата на декември. БГ производител не мога да намеря...слууучайно да знаете такъв?
Ами точно си купихме маса с такива крака. https://platan.bg/index.php?route=product/product&product_id=941
Само че аз ще пръскам краката прахово черни. Има я и в по тъмен вариант масата виж сайта имаха ги налични . Плота е МДФ и отгоре темперирано матирано стъкло много добре изглежда стъклото . Не пишеш ти какъв плот търсиш.

# 460
Нис, хареса ли си нещо от софийските магазини?

# 461
  • София
Maybach кухнята ти изглежда много готино. Качвала ли си снимки тук? Ако не си ще се радвам да я видя в "цял ръст" 😄
Пусках я в темата за кухните, когато я монтираха, ама не я крия, ей я (сори за натурията).

Скрит текст:
Ъгловата част на Г-то

Дългата страна с мойта гордост - подвижния остров, нанизан на масата

... и с острова под прозореца, когато ми трябва масата

# 462
MayBach, много моя, ама скоро не ми се очертава да имам такава! Харесва ми! Flowers Four Leaf Clover

# 463
Мандаринка имам маса и няколко осветителни тела вече Simple Smile. Ама пак ще идваме че не успяхме да обиколим всичко планирано

# 464
  • Варна
Майбах браво! Много е добре - този ред бели метро плочки с фасет изобщо не би ми хрумнало, а то много органично си пасват с вратичките! За острова няма какво - чудесно е да си джиткаш когато и където ти трябва острова!

Браво!

Общи условия

Активация на акаунт