Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 69

• 42 856
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Тедива е добричка фирма и произвеждат много качествени дивани. Препоръчвам👍

# 436
Търся добър отзив за фирма, правеща подпрозоречни первази от камък, гранит..продаващите се по готов размер не ме устройват.

# 437
  • Велико Търново
Търся добър отзив за фирма, правеща подпрозоречни первази от камък, гранит..продаващите се по готов размер не ме устройват.
Не помня името на фирмата, но в телефона си имам номер на едно от лицата в нея. Намира се във Варна и можеш да звъннеш и да помолиш за снимки по Вайбър/ отидеш на място. Леят первазите от нещо наподобяващо бетон, изглеждат много здрави и супер луксозни. Цени не съм питала също, тъй като не сме стигнали до тях. Ако искаш телефон пиши на ЛС.

# 438
  • софия
https://www.facebook.com/InteriorTon/?ref=page_internal
https://rusiq2003live.wixsite.com/interiortonsite/contact
С 2 ръце. Във форума беше похвален.
Преди повече от 5 години ни прави подпрозоречни первази и праг на входната врата. Без никаква забележка.

# 439
Смятате ли, че праг на входната врата от мрамор трябва да се импрегнира?

# 440
Смятате ли, че праг на входната врата от мрамор трябва да се импрегнира?
Според мен е задължително.

# 441
Ще го направим, на там клонят везните, но какво става ако не се импрегнира. Аз мислех, че мрамора е вечен и непоклатим (изключая една изцепка на баща ми, когато заля мрамор със сода каустик и стана грапав).

# 442
  • Варна
Ще го направим, на там клонят везните, но какво става ако не се импрегнира. Аз мислех, че мрамора е вечен и непоклатим (изключая една изцепка на баща ми, когато заля мрамор със сода каустик и стана грапав).
Напротив, мраморът е по-порьозен от гранита поема мазнини и други течности, ако не се импрегнира лесно се зацапва.

# 443

Всъщност най-вероятно нищо няма да му стане. В родния ми дом имахме венецианска мозайка от мрамор. И на вилата на нашите има грамадна тераса пак от същото. Никога не са виждали импрегниране и нищо им няма от обикновено използване. Проблем е имало само ако капне нещо мазно. Тогава се лисва водица, хваща се шмиргела и се търка докато се изчисти.  Едва ли ще ти капе мазно по прага на вратата, не е кухня, но ако си готова да приемеш минималния риск с чистенето можете и да не импрегнирате според мен. А и днес има машини за търкането.
Но какво ти пречи да импрегнираш все пак? Май не е трудно и не отнема време.

# 444
Привет, с оглед на влошаващото се време взех да се чудя дали няма да се получи по-хубаво да сложа в кухнята едно малко килимче на пода. Притеснява ме хигиената, в момента е лесно да се чисти дървения под, не съм сигурна как ще поддържаме килим в добро състояние с цялото готвене и хоум офиса. Има ли някой с опит?

# 445
  • DE
Аз имам килимче в кухнята, пред мивката и печката е, 60-150. С плочи съм и все ми е студено на краката дори с чехли, ако го няма. Чистенето не ме притеснява, гладко е и лесно се минава с прахосмукачка, ако се захаби много ще го изхвърля все пак е само 6 евро Grinning

# 446
  • София
second, ако е за София, препоръчвам смело "Stone World". Работят много прецизно, правиха ми и работния плот, и первазите на прозорците, и прага, всичко от гранит. Намират се на Резбарска на обръщалото на  автобусния гараж Малашевци. Ако искаш телефон, кажи да ти го метна на лични.

# 447
  • Варна
Привет, с оглед на влошаващото се време взех да се чудя дали няма да се получи по-хубаво да сложа в кухнята едно малко килимче на пода. Притеснява ме хигиената, в момента е лесно да се чисти дървения под, не съм сигурна как ще поддържаме килим в добро състояние с цялото готвене и хоум офиса. Има ли някой с опит?
Аз затова купувам евтини - консуматив, ако нещо лошо го сполети да не ми е жал.

# 448
Аз правих подпрозоречни первази от технически камък. Провери Stone center освен ако не търсиш само естествен камък.

# 449
Maybach имат ли разнообразие от гранити? Преди време обикалях в Лозен да разглеждам, за да избера цвят, с който да комбинирам гранитогреса и нищо не ми хареса. Навсякъде по 5 вида и то едни шарении

Общи условия

Активация на акаунт