Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 69

• 42 880
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Това сего го чувам. Пералнята е АЕГ 6-та серия, не много скъпа, около 800 лева беше. Но не знам има ли такава екстра.

# 421
При мен и миялната, и пералнята го имат. Вече не е супер екстра. Мисля, че за някои модели може да се монтира допълнително.

# 422
В Практикер има едни гумирани подложки 80/80/2 см мисля бяха малките. Слагат се точно под пералнята, за да обира вибрациите. Има и голям размер, който все се каня да взема за под кростренажора вкъщи, за да не приплъзва по ламината.

# 423
  • Велико Търново
Благодаря за съветите и идеите!
Май наклоних везните към сектор за гладене в мокрото помещение. На един етаж са и двете,но дрешник има само към родителската стая, детските и гостните ще са гардероби.
А и имам някаква минималистична наклонност и е много вероятно да ме дразни пране да се движи от перално, в дрешник та после по стаи. Едно разпределително помещение би било по удобно. Благодаря че споделихте как е при вас, за да мога да си погледна чуденката от друг ъгъл!

# 424
Харесах този тип килими. Но за интериора ми търся да има тюркоаз в разцветките. Ще бъда благодарна ако ме насочите къде мога да намеря подобен килим.

# 425
  • Sofia
skk007, аз също вече 10 години от както сме в къща гладя в мокрото. Имам голям вграден шкаф с рафтове, като едната част от него съм отделила за изпраните дрехи. Пет високи рафта - за четирима ни и един за "общи неща" чаршафи, покривки, хавлии и т.н. Като са сухи ги разпределям, докато им дойде реда за гладане, но ако междувременно някой търси нещо свое е по-лесно намирането му (количествата са огромни Rolling Eyes ) Имам сгъваема маса и лост за закачалки и гладейки сортирам по собственик при сгъване и редя по закачалките. Така, когато съм готова(децата ми попораснаха), всеки си взема купчинката и закачалките и разпредляме по гардероби и дрешници. На мен би ми създало усещане за хаос да разнасям купове с пране до дрешника. Освен това при гладенето също се вдига прах, личи си после, и предпочитам това да не се случва в дрешника ми. Малко встрани, на гладещите с две ръце препоръчвам гладачна машина, вече повече от 13 години я ползвами ми спестява ужасно много време.

Скрит текст:

# 426
  • тук и там
Да,по принцип е окей да се глади в мокрото(стига да е голямо и да позволява това). Добре е да се помисли за рафтофе и шкафове в такъв случай и там.

# 427
Бях обещала да кача снимка на кухнята. Е, вече сме на финалната пряка, остават довършителни неща. Плота е гранит, шкафовете мдф гланц-антрацит и Кашмир. Мивката е гранитна, бежова, за долно вграждане. Принт стъклото го сменя ха 3 пъти, защото все избива ха някакви петна 😫. За сега това последното няма. Само аз си знам колко нерви ми костваше всичко 😢

# 428
# 429
Гранитът и на живо ли жълтее (към пясъчен нюанс)? Хубаво чисто сиво май щеше да пасне повече, но не смея да коментирам по снимка. Иначе гърбът е много приятен и ненатрапчив. Браво.

# 430
Момичета утре мисля да отскочим до София и да поразгледаме мебелните магазини.Освен Айко Комо Ралица които видях какво имат онлайн нещо друго може ли да препоръчате да гледаме. Търся в момента маса столове тоалетка шкаф за обувки но ще гледаме и за дивани. Иска ми се нещо което не съм го видяла в 30 сайта и го има навсякъде. Също така магазин за хубави осветителни тела.  Благодаря

# 431
  • тук-там
С тези принт стъкла и вградено осветление, не ви ли дразнят отблясъците? Иначе, кухнята е много хубава.

# 432
За мебели - Zona for Home, имат сайт. На бул. Сливница са, преди Люлин. Ако продължите по Сливница, посока Божурище, ще стигнете до Айко (единият магазин на Айко).

# 433
Еником-М също.

# 434
  • София
Момичета утре мисля да отскочим до София и да поразгледаме мебелните магазини.Освен Айко Комо Ралица които видях какво имат онлайн нещо друго може ли да препоръчате да гледаме. Търся в момента маса столове тоалетка шкаф за обувки но ще гледаме и за дивани. Иска ми се нещо което не съм го видяла в 30 сайта и го има навсякъде. Също така магазин за хубави осветителни тела.  Благодаря

Ако влизате в София откъм Пловдив, може още на влизане да се отбиете към Младост и да видите за дивани Мебелен салон Тедива , до него е и "Пирински бор". Ако пък ще минавате през центъра, на "Хан Аспарух" 24 (близо до Витошка) е магазин "Мебели Италия", има много интересни мебели, включително и на небаснословни цени. За маси, столове, шкафове и т.н. може да погледнете магазина на Jysk на бул. "История Славянобългарска", точно до него е и магазинът на Елтрон за осветителни тела. Друг голям за осветителни тела е "Орион" на бул. "Цар Борис Трети".

Общи условия

Активация на акаунт