Имате ли домашен телефон?

• 762
  • 19
  •   1
Отговори
Интересно ми е през 2025 има ли хора които държат стационарен телефон, или това остава в историята?
Аз познавам едва няколко човека които имат и то поради това че имат много възрастни роднини с които общуват само по този телефон.
Може би за  служебни телефони някои ползват, но ми е интересно каква е нагласата. В историята ли са тези телефони?

# 1
Не познавам. В историята са.
От 2017-та нямаме дори и служебни физически телефони. И в сегашната, и в предишната ми работа ползваме онлайн телефони. По-евтино, по-ефективно, и няма нужда да си в офиса, за да те открият клиентите.

# 2
Майка ми си го иска и не си го дава. И нейни приятелки май имат.

# 3
Бабите и дядовците ми имат, също и техните приятели. Общо взето хора, които си седят основно вкъщи.

# 4
  • Sofia
Имахме в квартирата до 2020, но го спряхме защото се преместихме в наш апартамент, в кооперация, а там няма розетка за телефон. Сега се замислям дали да сложим от другите с антена или към интернета, че имам внуци и понякога като порастнат може да ги оставям сами примерно ако ходя до магазина.
Иначе свекърва ми има все още, макар че и дадохме и мобилен телефон, пак го ползва, а и ако не чуе мобилния ѝ звъним на стационарния.

# 5
  • Пловдив
Имаме все още такъв - за връзка с възрастни роднини, но е въпрос на време да спре употребата им напълно.

# 6
  • София
Ние все още ползваме на работа. Grinning

# 7
Не. Обаче вчера трябваше да звънна в институция. Мобилният им беше изключен, но на стационарния отговориха Grinning

# 8
Има стационарни телефони в някои офиси, но оставете другото - някои имат и факс! Кореспонденция по факс!
Шах с пешката.

# 9
на мех ми казаха че плана ми със и без стационарен е на същата цена... защо да го махам?

# 10
  • София
Вече не помня от колко години нямаме. Само плащахме такса без да го ползваме и накрая го махнах.

# 11
Като се замисля, освен общ телефон, вкъщи отдавна вече нямаме и общ компютър и изобщо тенденцията е за все по-малко общи устройства за комуникация.

# 12
  • Пловдив
Служебни имаме при нас.
Стационарен домашен имат и свекърва ми, и нейният баща. Той дори няма мобилен, но апаратът на "стационарния" му е някакъв преносим и си работи у градо, като стои при дъщерите си зимата - два различни града, всеки на около 40-50 километра от селото му и дома му. Нямам представа каква технология е това. Номерът е с кода на селото.
Майка ми имаше, след като почина, го закрих.

# 13
Родителите ми все още имат стационарен телефон ,преди го държаха заради дядо ми, понеже той имаше само стационарен, той почина преди доста време, но все още го държат, незнам защо. Рядко се прибирам и не съм сигурна колко го ползват. Иначе на работа също ползваме стационарни телефони.

# 14
Да, майка ми има. Възрастна жена е. Оценявам наличието му, след като един път беше успяла да блокира мобилния си телефон а ние бяхме извън града. Звънят си с приятелки. Те също имат.

Общи условия

Активация на акаунт