Имате ли домашен телефон?

• 1 809
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
Интересно. Явно оператора предпочита да имат хората стационарен
Защо ли
Имаме. В някаква комбинация с другите услуги е и, ако госпра, драстично ще ми се увеличи таксата за тях. Най - често го ползвам, когато си търся мобилния 😀. Или, когато мъжа ми си е спрял звука на мобилния, а ми трябва. Миналата зима го ползвах да звъня на приятели, останали без ток /и без мобилни заради зарядните/ дни наред заради снега.
На работа също имаме. Там сме на централа и си прехвърляме обаждания,звъним си на вътрешни номера.

# 31
Интересно. Явно оператора предпочита да имат хората стационарен
Защо ли
Имаме. В някаква комбинация с другите услуги е и, ако госпра, драстично ще ми се увеличи таксата за тях. Най - често го ползвам, когато си търся мобилния 😀. Или, когато мъжа ми си е спрял звука на мобилния, а ми трябва. Миналата зима го ползвах да звъня на приятели, останали без ток /и без мобилни заради зарядните/ дни наред заради снега.
На работа също имаме. Там сме на централа и си прехвърляме обаждания,звъним си на вътрешни номера.
Не е задължително да е стационарен за комбинацията. Първо беше с една флашка с Интернет, когато мобилният беше скъп лукс. После я закрит и направих комбинация със стационарни. Някъде около 2011 2012 г беше. И оттогава съм така.

Общи условия

Активация на акаунт