Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 69

• 42 796
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Моето мнение скромно, че е малко пресилено към кич. Но ако е изпипано добре

# 571
  • Варна
Джангъла може да дойде в повече наистина, тъмни мебели и тъмен под и още зелени цветя, май ще е тъмно.

Може да опиташ да щракнеш стената и после в пейнта да залепиш тапета - може да придобиеш някаква представа.

# 572
Такъв тапет заедно с естествени цветя мисля, че ще е голям кич
За мен лично ще е по добре да боядисате стената в някакъв тъмен цвят и така ще ви изпъкнат повече цветята

Аз също много харесвам и гледам цветя в къщи Simple Smile.

# 573
Според мен на светла цтена много повече ще се открояват растенията, но...
Особено с тъмен под и диван.

И без фототапет, най-много елемент някакъв в рамка, по възможност със същия вид листа на растения, като наличните...

# 574
  • тук и там
Според мен ще е окей само едното или другото-или фототапет,или цветя в помещението.Иначе ще стане претрупано. Но наистина е най-добре да се снима стената и после да се види с тапета как би изглеждало и дали е подходящ.Много трябва да се внимава и с  останалите мебели  в помещението също.С тъмен под и тъмни стени -ще стане тъмно и мрачно помещението(освен ако не е супер светла стая със много слънце и големи прозорци ).

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 18:22 от Kaisia

# 575
  • Mediterraneo
Тази джунгла последната истински цветя ли са? Направо ме засърбя вратът, като си представя да седя на дивана с гръб към цялото това нещо!

# 576
Kaisia, диванът ми е много подобен на този от снимката от Vivre. Подът, както казах, е тъмнокафяв, но стаята е южна с голям прозорец с врата към балкон. Цветът на стените е на Леко Декоратор - Ванилия.
Ще пробвам утре да наложа снимката с джунглата , пък да видим Simple Smile
Мъжът ми ми казва да рискувам, какво пък толкова? но аз съм си такава ..нерешителна относно такива промени.... Sad

# 577
  • тук и там
Тази джунгла последната истински цветя ли са? Направо ме засърбя вратът, като си представя да седя на дивана с гръб към цялото това нещо!
Не, май са еднакви.

това е фототапета

# 578
Еднакви са,да. И двете снимки са от Vivre Simple Smile

# 579
И на мен не ми допада за у дома. За някакакъв салон и рецепция за спа център, хотел или нещо такова си го представям. Все се сещам за старите зелени фототапети от едно време. Агресивна особено за дневна и всички  останали декорации и акценти ще се бият с такава една стена. Предпочитам естествени разсттения в стаята и тъмна стена. Или нежен тапет на малки цветя едната стена-а другата само боя.
Както е дадено на снимките по-горе изглежда много добре. Много добри предложения.

# 580
  • Велико Търново
Моля за мнение и препоръка
Банята би трябвало да изглежда по подобен начин
Обаче има разминаване в размера на гранитогреса в кафяво и фаянса в бежово на стената с прозореца. Единия е с размери 25/40, а другия 30/60. Според вас много ли ще се отличават ( ясно че ще се разминават фуги) предвид че са на стена. На пода няма да бърка толкова, защото едното ще е 30/60, а другото 33/33.

# 581
  • Варна
Може някакъв тънък фриз, ще очертае още по-добре зоните и ще "обере" разликите с размера на плочките.

А обмисляли ли сте размяна на душ и мивка? При мен душа е до прозореца - така по лесно се извежда парата, на перваза си слагам шампоан.... и т.н.

# 582
  • Велико Търново
Фриза е вариант, но минималистичната ми натура не ще го понесе Simple Smile
Благодаря

# 583
Мен пък това черно ме убива Rolling Eyes като в пещера...
Вариант ли е стената с прозореца цялата да е в бежово, а двете до душа в кафяво? Така "снадката" на двата вида плочки ще е на ъгъла, пък и мивката крие част от ъгъла и не е на пряка видимост...
С редене хоризонтално на всеки 2 (съответно 3 реда) ще се съвпадат фугите (2х60=3х40).
Ако още не са купени плочките, аз бих търсила други бежови по-"приемлив" размер спрямо кафявите...

# 584
  • Варна
Аз някакъв съвсем ню-ню минималистичен Joy

Само за идеята може да не е червен
Скрит текст:

а сребрист
Скрит текст:
https://vsichko-za-baniata.com/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B7-%D1%84%D … D0%B0%D0%BD-30849

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 10:45 от Doris

Общи условия

Активация на акаунт