Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 69

• 42 763
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Dark_Chocolate, а нещо такова:
https://www.ikea.bg/products/beds/guest-beds-day-beds/hemnes-kus … medzheta/90349326

После може направо да си остане като легло за детето.

# 631
Ние сме с 2 ето такива етажерки за играчки от Икеа. Сега малката е на 3 и вече спокойно си прибира нещата сама вътре. Можеш да си избереш различни цветове кошове

# 632
Предложението на Бенджи е супер. Сега ще можеш да сте заедно с малката, а след това, като почне да си спи самичка, когато се наложи (примерно като е болничка), пак ще можеш да си с нея, без да се бутате.

# 633
Малко висока ми се вижда кушетката. Откак поръчахме висока спалня, за да има повече място за багаж, ненавиждам високи легла. Но ще ида да я видя, не е лоша идеята.

# 634
  • софия
Не е висок Хемнеса. Идеален е. Детето спи на него постоянно, а понякога си го отваря да се шири.

# 635
  • Велико Търново
Моля ви за съвет, какво стъкло да търсим за стъклен парапет на тераса и на стълби. Дали триплекс, дали закалено или друго? Какви са плюсовете и минусите които са ви известни?
Имам предвид подобен парапет

# 636
Триплекс категорично. В Лидъл на Сточна гара видях счупен парапет, като мозайка от парченца, но си стоеше цяло. Това му е идеята на триплекса - хем трудно се чупи, хем ако се счупи, не се разпада на парчета, т.е. няма опасност да нарани някого.
Цифра си е, но е за безопасност.

# 637
  • Пловдив
+1 глас за триплекс.Това са два слоя стъкло залепени ,  на нещо като фолио  по средата.Като се счупят не падат,както е писала Мандаринка,остават на мястото си.Всичките ни френски прозорци на втория етаж са с триплекс вътрешно стъкло,ако не дай си боже ,някое от децата се спъне и политне.

# 638
Малко висока ми се вижда кушетката. Откак поръчахме висока спалня, за да има повече място за багаж, ненавиждам високи легла. Но ще ида да я видя, не е лоша идеята.
Защо не харесваш високата спалня? Колко е висока? Ние също мислим спалнята да е висока и не съм очаквала, че може да има някакво неудобство

# 639
Събира много багаж и от тази гледна точна е много добре. Обаче това високо леко направо захлупва стаята. Трябва да видя колко е, дали не беше 65 см с матрака...

# 640
Е, чак пък леглото да захлупва стаята? Не е висок шкаф в края на краищата. А иначе да се ляга и да се става от високо легло е много по-лесно и удобно. Майка ми има едно ниско легло по старата мода и стой та гледай как става от него.

# 641
  • Deutschland/HE
Хора разни, аз искам високо легло и само чакам нашето да започне да скърца и да го сменя. Аз имам проблем с кръста и ставането от ниско ниско легло ми е проблем.

# 642
И децата ми са с високи легла и са много удобни. Аз и нарочно бягах от старовремската визия.

# 643
Нашата спалня в момента я правим точно по поръчка, защото искаме високо легло 60см и гардероб до горе - височина ~ 270см. В момента в квартирата сме на легло ~35см и на двама ни не ни е удобно.

# 644
Аз съм в голямо чудене за височината на гардероба. Стаята е 270, гардероба ще е с ширина 2 метра, но ми се вижда прекалено да е 2,60, аз така и така не мога да го стигна високото.

Общи условия

Активация на акаунт