Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 69

• 43 476
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • Canada
Niss, столовете са супер, но масата не ми се връзва. Признавам си, че не харесвам такива маси Simple Smile

# 286
Честно казано и мен никак не ми изглежда зле. Здрави, запазени плочки, ваканционен имот за временно живеене..не виждам защо ще си го причинявате.
Ама както е казал великия мислител “ Човек само когато знае кво му е, само аз си знам кво ми е”

# 287
Ей го стола от Вивре ако ви е любопитно
Най-обикновен стол даже не е и удобен. При цена около 300 лв намален от 800 е греда. На мен масата много ми харесва но там си в до вкус обаче на живо дали ще ми хареса а от Италия да я поръчам и да трябва да връщам ще е много скъпо сигурно. Още умувам
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 14:26 от Niss

# 288
Кайсия, фугирането не е чак толкова сложно. Сръткава работа, като с тесто или пластилин. Показвани са уредчета за изстъргване на фуги, а на опаковката на новата фуга си има указания как се разрежда. 
Има и коректори за фуги, като маркери са, бели винаги има, че са класика. Сравнително скоро дори в Лидъл бях гледала. Можеш да купиш отнякъде един коректор и да пробваш на някое по--закътано място корекция на червените фуги върху белите плочки.
За цялостно пребоядисване на червените плочки - от някой магазин за плочки поискай ярка плочка-брак, и се пробвай с боя върху нея, да видиш как се получава. Имай предвид, че дори да хване добре, със сигурност ще има разлика между белите плочки и пребоядисаните в бяло плочки. Та май по-добре е червените да бъдат боядисани в друг цвят, а не в бяло.
Аз не мисля, че е голяма драма с винила върху пода и сифона. Може да се доизкусури.

# 289
  • тук и там
Там е работата,че нищо червено или ярко няма да има във вилата.Ще е в спокойни, натурални тонове, поне планът е такъв.И изведнъж-една тоалетна,която няма няма нищо общо със останалите части,и е в цвят,който никога не съм харесвала..В смисъл харесвам го -като го виждам на други хора,понякога и в интериори,но аз не нося този цвят и не ми харесва да го гледам в собствено жилище. Вилата ще се ползва за гости,там ще се събираме през уикендите, и по-голямата част от лятото  ще прекарваме там . Съвсем малък ни е апартамента във БГ, и няма къде да посрещаме гости,а  голяма част от приятелите ни са от други градове,пък и на нас с две деца-вече ни е тесничко. Няма да е просто селска къща,където да си бучкам домати ...Искам да я оправим,преди да започнем да купуваме мебели и т.н.-в смисъл,ако може да се направи нещо ,да го направим сега-докато тече ремонт.

мариат,на "кистерме " означава да  е малко накриво извъртяна ли? И другата е така,ама  като разчиташ на роднини за ремонти и майстори-така е! Накрая- ние каква я мислихме,тя-каква стана!

За едната  ни детска  няма да отварям дума..И тя ме дразни много ,ама това си го знаете отдавна !
Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря на всички за коментарите! Heart  Винаги сте ми били много полезни! Ако някой се сети за нещо  друго което може да се направи-без да  се кърти ,  да ме има предвид! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 14:31 от Kaisia

# 290
Да, Кайсийке, точно си си превела израза.

# 291
  • Canada
Ей го стола от Вивре ако ви е любопитно
Най-обикновен стол даже не е и удобен. При цена около 300 лв намален от 800 е греда. На мен масата много ми харесва но там си в до вкус обаче на живо дали ще ми хареса а от Италия да я поръчам и да трябва да връщам ще е много скъпо сигурно. Още умувам
Скрит текст:

Тези столове на сайта на магазина изглеждат различно. На живо сякаш нямат достатъчно пълнеж на облегалката. Thinking

# 292
Да облегалката направо стои вдлъбната а очаквах да е добре напълнена то Икея има подобни за 130 лв но без копчета може дори да са по-удобни. Много съм разочарована това ми е първа поръчка от Вивре досега все му се каних но не съм купувала нищо. Ще връщам

# 293
  • тук и там
Скоро сменихме  описаните Икейски столове-удобни са наистина и изкараха доста дълго. И за мен не си струват , предвид цената. Добре си решила да ги върнеш.По принцип-аз до сега  почти винаги ,(за да не кажа винаги) съм оставала разочарована,от купуване на мебели онлайн,без да съм ги виждала и пробвла на живо.Имам богат опит последната година-две. Не от конкретен сайт при това,а от всички. Но то това важи и за повечето дрехии останали стоки ,просто с мебели-връщането им е по-сложно. Особено ако си ги сглобил,не са ти харесали  и трябва пак да ги разглобиш за да ги върнеш..Да не говрим,че обикновено трябва да се закарат до определен пощенски пункт,а все пак разполагаш с лек автомобил а не с  камионетка или друго( с каквото те ти ги доставят).

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 14:46 от Kaisia

# 294
Niss, подобни столове съм виждала в Айко
и изглеждаха доста по добре от твоят от Vivre
. Аз от Vivre съм поръчвала спални комплекти, разни джунджурии за декорация и бяха без забележки. Два пъти поръчвах килими и нямаха нищо общо със снимките и ги върнах.

# 295
Нат благодаря, нямаме Айко в Пловдив но ще отида до София или Ст Загора. И на мен не ми се поръчва онлайн ама като нищо в града не ми харесва. Всичко хубаво е по поръчка че и мостри няма.

# 296
Ооо Niss, ама имате толкова много и хубави магазини за обувки, чанти и кожени изделия Simple Smile.

# 297
Kaisia, според мен си струва да се тества какво се получава с боя за фаянс. Аз бих си избрала, ако има сива (подобна на сивото в декорните плочки) и да се боядисат само червените плочки по стената и пода. Декорите не бих ги пипала, не са лоши всъщност и без големи червени площи  ще бъде значително по - спокойно излъчването. С бяла боя вероятно ще се отличават белите плочки  от боядисаните. И бели фуги на белите плочки разбира се.

# 298
  • софия
Niss, подобни столове има и в Юск.

# 299
  • тук и там
Да, ако се спрем на варианта с бодисване-ще купя една две червени плочки от някъде  за проба . И на мен ми се струва ,че бялото няма да стане еднакво. Така или иначе- няма да рискувам  с директно нанасяне,да не стане по-зле от колкото е в момента..

Общи условия

Активация на акаунт