Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 69

• 43 414
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • Стара Загора
Аз съм с тези столове от jusk,доволна съм и са удобни : https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-stolove/kukhnenski-stol-t … e-svetlosiv-byalo
Истината е,че се бях засилила за съвсем други,но тези бяха много по-удобни.Ето и вкъщи:
Скрит текст:

# 301
Вижте сега не сме тук да спорим кое е ужасно и кое не. Ако авторката я дразни значи я дразни. Ако някой супер много си харесва червената баня не съм аз човека дето ще му каже че е ужасна но ако не му харесва трябва ли да го убеждаваме че си е много ок.Нали в крайна сметка пишем точно за да дадем съвети а не да се надъхваме колко е ок и как няма нужда да се занимава.Щом пише явно иска да го промени. То реално ако не  е мизерия човек всичко може да преглътне ама нужно ли е.

A не сме ли тук и за да помогнем на "другарчето" да не се впуска в ненужни усилия, разходи и рискове да стане по-зле?  Понякога човек се надъхва от нещо и му трябва външна гледна точка за да погледне под друг ъгъл нещата. А иначе тя ще си направи каквото си реши. Ако сме убедени, че ремонтът ще е грешка защо да не си кажем, а да го поощряваме? Не е ли това смисълът на форума - да дава другата гледна точка?

Според мен една смяна на фугите може би ще е достатъчна.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 15:33 от Черна станция

# 302
  • Варна
А със стикери за баня няма ли да стане само върху червените плочки?
https://stickerix.com/stikeri-za-plochki-11

# 303
Аз също си взех подобни столове от Юск
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-stolove/kukhnenski-stol-lambjerg-siv

# 304
Каисия, това са плочки на КАЙ, в магазините на Сико има почти цялата им колекция.

# 305
Тези пише че само онлайн ги има. Удобни ли са и може ли реална снимка. Благодаря

# 306
  • Варна
За Кайсийка пак,

Сега като прочетох Дорис за стикерите и понеже смятам , че само червените плочки на стената ако се покрият ще е добре, направо може един тесен фототапет отгоре до долу да се сложи. Или има едни залепващи се огледални стикери, а защо не и цяло огледало да се сложи, пак отгоре до долу?
Все си мислех ,че е и баня, но щом е само тоалет - нищо не пречи да е с фототапет.

малко примери
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 17:27 от BVAR

# 307
  • Варна
Давам линк към първия стикер, че съм пропуснала
https://stickerix.com/vestervind
Вестервинд

Дизайн с шведски характер и усещане за естествена красота и естественост, типични за скандинавския стил.

Сред хладното бяло се откроява красиво изчистен геометричен модел, наподобяващ мозайка от цветни парчета дърво. Основата е керамична плочка, имитираща текстурата на обикновени дървени дъски. Текстурните материи, наподобяващи дърво, придават на интериора топлина и комфорт, а ярките цветове създават усещане за свобода и лекота. Westenwind е идеалният избор, с който да съчетаете успешно продуктите на популярни представители на шведския дизайн.

Комплектът включва 1 бр. самозалепващи се стикера. Всеки един от стикерите е с размери 60 х 20 см.

Размер на 1 бр. стикер: 60 х 20 см

# 308
  • Варна
А на другите плочки където има само червени квадрати, взимаш акрилна боя и боядисваш само тях.
Ето примерна акрилна. Ако искаш в бяло, ако искаш в сиво.
http://ceramit.eu/materiali/akrili/
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 17:43 от BVAR

# 309
  • тук и там
BVAR, благодаря ти за предложенията-но честно казано никой от примерите  не ми харесва.

За стикети и аз съм мислила,но трябва да се мисли комплексно.Ако залепя на червената лента на стената,то трябва да измисля нещо и за плочките със шарки,защото са изпъкнали и върху тях няма как да се лепи. И съответно и пода трябва да се направи с винил. Или трябва да успея да намеря чисто бели стикери(ако подът и  шарените плочки останват).  Иначе ми харесва и винил,и стикери-но въпросът е дали ще стане ..

# 310
Имам абсолютно същите плочки в банята. Подът ми е червен, с червените квадрати е зоната под душа (нямам вертикални червени плочки).. Всички останали мебели в банята ми са бели. Предпочитам този вариант пред омразното бежаво и кафяво, и натуралната гама.
при Кайсийка има и черно, от коша и торбата за боклук.

BVAR , няма как да се боядисат само квадратите, плочките са релефни.

Кайсийка, махни всички други цветове, и сложи повече осветление, нещата ще изглеждат по др начин.

Добавям, при мен и фугата на пода е червена.

# 311
  • тук и там
Ако намеря бели стикери  само за червените плочки на стената,и направя фугите бели-може би ще стане по-приемливо..

# 312
Не мисля, че ако налепите нови плочки върху старите, ще е толкова неприемливо за пространството.

# 313
Ами другия вариант който се сещам сигурно е малко краен и е ако няма да ползвате тоалетната за баня. Правят ти една замаска с лепило за плочки върху плочките и боядисваш с латекс. Пода си го боядисваш с боя може да си сложиш и едни шаблони.
Скрит текст:

# 314
  • тук и там
Съмнява ме ММ да се навие  на този вариант. . Едни фуги мога да  го навия да сменим,ама нови плочки или шпакловка  върху тези - тцъ... Боя,или винил или стикери ще е - всичко зависи дали ще намеря подходящи  за особеностите на тоалетната(релефни плочки,сифони и т.н).

Общи условия

Активация на акаунт