Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 69

• 42 803
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Стара Загора
Малко снимките не са много добри,но това е пердето в хола :

Реално е двуцветно с една преливаща сянка в долната част.

# 556
Леле, помислих, че това е моят хол Simple Smile
И диванът ми изглежда същия (моят е купуван от оня аутлет в Стара Загора), на същото място сложен, и климатикът ми е сложен пак там и балконът ми е толкова голям.

# 557
  • Стара Загора
Леле, помислих, че това е моят хол Simple Smile
И диванът ми изглежда същия (моят е купуван от оня аутлет в Стара Загора), на същото място сложен, и климатикът ми е сложен пак там и балконът ми е толкова голям.
Ха -ха,защо не. Моят диван е закупен от Айко, бях го коментирала по-назад в темата.

# 558
  • София
Много красиво , а дивана от къде е ? На мен ще ми трябват и плътни пердета,  много пече на югоизток!
Аутлета го знам Simple Smile

# 559
Дивана в страхтен. И аз съм се спряла на подобен модел, но от мебели Мондо. В момента е на цена от 1044лв. Някой има ли наблюдения над тях?

Днес ми се обадиха от магазина за пердетата. Мога да отида да си и взема. Нямам търпени да ги закачим. Надявам се до края на месеца да мога да ви се похваля с готова спалня, а след това е кухня Simple Smile

# 560
А ние чакаме снимки, хм?!

# 561
  • Стара Загора
Много красиво , а дивана от къде е ? На мен ще ми трябват и плътни пердета,  много пече на югоизток!
Аутлета го знам Simple Smile
Дивана е закупен от Айко,модела вече не се предлага,но е нещо подобно на този: https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=14&pid=120812& … and%5D%5B24%5D=24
и цената му беше почти същата,малко по-висока.

# 562
Здравейте , момичета ...Моля за мнение и съвет Simple Smile
Изкушавам се да сложа на едната стена в хола  3D фототапет - нещо подобно -
Идеята ми е да има от едната му страна живи растения (имам доста големи), които сякаш да "преминават" в стената. Ламинатът е тип тъмно дърво. Отпред ще има кафяво-бежов ъглов диван. Мебелите са ни цвят мерано с вратички и чекмеджета от черен гланц.
Обачеее много ме е страх дали ще се получи добре и дали после няма да съжалявам Blush
Та моля за мнение ..

# 563
  • Mediterraneo
Мен такива неща ме карат да се чувствам вечно на тръни, аз лично не бих си сложила.

# 564
Защо "на тръни" , Тарталета? Нещо да не изскочи от джунглата, ли? Grinning

# 565
На мен ми идва прекалено "агресивно" и натрапчиво. Но си е въпрос на лично възприятие.

# 566
За у дома граничи малко с кичозното, много зависи от целия интериорен дизайн. Не бих рискувала.

# 567
Доста е “силен”.
Нещо по-светло няма ли да свърши работа?

# 568
За у дома граничи малко с кичозното, много зависи от целия интериорен дизайн. Не бих рискувала.

Точно от това ме е страх и мен - 50/50 e ситуацията, може да стане и супер, може да стане и кич, та кич.
Не ми стиска ... Grinning

# 569
  • Mediterraneo
Защо "на тръни" , Тарталета? Нещо да не изскочи от джунглата, ли? Grinning

Хахаха, да, сигурно. Агресивно е и ме напряга, не бих се чувствала отпусната в подобна обстановка никога.

Общи условия

Активация на акаунт