Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема

• 55 473
  • 831
  •   1
Отговори
# 180

Нямам, но може да се закупи.
Да, но май са останали калпави, а са вдигнали цените.
Аз давам до 4000 евро за място, може и външно.

# 181
Много голяма промоция на Комфорт, няма що. Конкретно за К-Брилиянт, опитват да продават тристайни за 135+ хил. евро и двустайни за над 90 хил. евро. Затова и нищо продадено нямат, ако ще 5% да е първата вноска.
Между 70 и 90 са двустайните като ги гледам. А наистина ли е кофти строителството? Не разбрах пример ли давате или говорите конкретно. Иначе гледам са на 3-та плоча и втори кран работи на обекта.

# 182
Нямам, но може да се закупи.
Да, но май са останали калпави, а са вдигнали цените.
Аз давам до 4000 евро за място, може и външно.

От толкова много разгледани обяви вече взех да бъркам кое къде беше за това sorry ако някъде бъркам. НО мисля че в Възраждане или Младост гледах по 9000 евро местата, леко съм шокирам е малко казано, колата ми струва толкова Sad

Знае ли се кога ще почнат да строят 3 сграда в Ренесанс.
За Ренесанс ми излизат постоянно реклами в фейс, че е без комисионна за купувача.
Мен ми харесва Ренесанс но квартала Възраждане там горе ме спира и то доста, но пак да подчертая това е мое мнение има хора пък им харесва, просто ако ще живея на Възраждане то няма значение дали съм в Кайсиева градина или Владиславово все тая, Трошево сякаш е крайната граница за мен но това се отнася за мен, както казах има хора им харесва Младост или Възраждане Wink

# 183
Според мен тотално прекалиха строителните компании....,какви са тези 70-90 Е за двустаен апартамент???
Като прибавим паркомясто-15 Е,нотариални такси,обзавеждане и ремонт и цената отива към 120 Е.
Района е с добра локация,но чак пък 120 Е за две стаи???
За тези пари човек може цял живот под наем да си живее,без да мисли за ипотеки,ремонти,данъци и подръжка на собствен имот.
Имам и сериозни съмнения за качеството на материалите които влагат.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 13:29 от vgi

# 184
  • Варна
Чета темата с интерес и за да си сверявам часовника. Имаме двустаен в Трошево, в който живях допреди да се озова извън града. След основен ремонт е и го държим готов за нанасяне, обаче не ходим там и преди да почна да ви чета се замислях да го продадем и да купим нещо по-насам към Дружба.
Като гледам цени и квадратури, и тез басейни, които гарантират гюрюлтия - разубеждавам се от идеята си.

# 185
  • Варна

...по 9000 евро местата, леко съм шокирам е малко казано, колата ми струва толкова Sad

Ти верно ли сравняваш движимо с недвижимо имущество? И каква е тая логика,че колата трябва да е по-скъпа от паркомястото? Rolling Eyes

Колата ти поевтинява всяка една минута,а с тази тенденция за липса на паркоместа,не знам какво трябва да се случи за да поевтинее паркомястото/гаража.

# 186
Няма значение с какво се сравнява.....,това не им цената.Извивка на ръце,който му трябва парко място,накрая пак ще даде 9000 Е.
В Лабиринта и Фамилиите са 6000Е.

# 187
...по 9000 евро местата, леко съм шокирам е малко казано, колата ми струва толкова Sad

Ти верно ли сравняваш движимо с недвижимо имущество? И каква е тая логика,че колата трябва да е по-скъпа от паркомястото? Rolling Eyes

Защо винаги се хващате за такива неща не знам Rolling Eyes можех да карам и кола за 2000 лв а мястото значи щеше да струва х 9 от колата.
Казвам, че ми се вижда доста скъпо за парк място 9000 евро

Да допълня за мен нормална цена 8 000 или най-много 10 000 лева макс

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 13:11 от sweet13

# 188
  • Варна
Да бе пич,ама ще излязат поне десет човека,които ще кажат "Аааа,за мен 8 000 лв са страшно много за парко място.За мен нормалната цена е 5 000 лв."  И? Коя става "нормалната цена"?
Не може sweet13 от форума на БГмама да излезе и да определи цените ! Никой от нас не може.

Търсенето определя пазара.Точка.

# 189
Предполагам за евро говорите. Цените не са в лв

# 190
Не може sweet13 от форума на БГмама да излезе и да определи цените ! Никой от нас не може.

Прав си и не само за това, че държиш пушка в ръката си Wink Наистина аз не мога да определям цени но мога да коментирам нали Wink Ами за мен са множко тия цени от 9000 евро и около 4000 евро (8000 лева) ми се виждат добре. А който му се виждат евтини местата от 9000 евра да си купи.

# 191
  • Варна
Колата си е личен избор, никой не ви кара да си купувате такава. Ако пък имате си решавате дали ще си купите парко място или ще ѝ търсите място из квартала, ще спирате неправилно и ще тръпнете да не мине паяк или полиция и да има честитка под чистачката.
А тия 9000€ предполагам са за гараж, което вече не звучи така стресиращо.
И пак стигаме до тук, че който купува на най-ранен етап поема най-голям риск, но и пазарува на най-ниските цени.

# 192
А тия 9000€ предполагам са за гараж, което вече не звучи така стресиращо.

Баш за парк място бяха в Възраждане но не мога да си спомня къде точно гледах

# 193
Според мен тотално прекалиха строителните компании....,какви са тези 70-90 Е за двустаен апартамент???
Като прибавим паркомясто-15 Е,нотариални такси,обзавеждане и ремонт и цената отива към 120 Е.
Района е с добра локация,но чак пък 120 Е за две стаи???
За тези пари човек може цял живот под наем да си живее,без да мисли за ипотеки,ремонти,данъци и подръжка на собствен имот.
Има и сериозни съмнения за качеството на материалите които влагат.
Относно тия съмнения някой може ли даде подробности. За К-брилянт ли се отнася, Комфорт или по принцип? Ще съм благодарен ако някой разясни.
Не знам какво се хванахте относно тия паркоместа. За колкото се продават за толкова. Нова кола струва няколно пъти по 9хил. вече според марка и модел. Стара не 2000 ами и за 1000 има работещи. Ама обезценявала се, естествено че всяла техника се обезценява. Тя и храната по тая логика са пари на вятъра Simple Smile

# 194
  • Варна
Ама то така е лесно да се пишат някакви цифри, ама после да забравим къде сме ги гледали, хайде потърси, чакам да го видя това парко място.

Общи условия

Активация на акаунт